Новият телевизионен сезон 2016-2017 г. по "StarTV"!

ЕКСКЛУЗИВНО! Преди минути една от най-гледаните телевизии в южната ни съседка - StarTV, пусна официално своя рекламен клип за новия
телевизионен сезон 2016-2017 г.! Ето какво ни очаква тази есен в нейната програмна схема:














  • на 19 септември (понеделник) стартира новият трети сезон на семейната драма "Твоят мой живот" (Paramparca) с Еркан Петеккая, Ебру Йозкан, Баръш Фалай и новото попълнение в актьорския състав - Мине Тугай! Нови епизоди ще се излъчват отново всяка понеделник вечер след 20.00 часа.

  • на 21 септември (сряда) започва дългоочакваният втори сезон на успешната романтична поредица "Черна обич" (Kara Sevda) с Неслихан Атагюл, Бурак Йозчивит и Каан Урганджъоулу в главните роли. Нови серии ще бъдат показвани отново всяка сряда след 20.00 часа.

  • и през есента продължава излъчването на единствения тазгодишен летен хит на медията с участието на Хазар Ергючлю, Енгин Йозтюрк, Озан Долунай и Мерич Арал "Висше общество" (Yuksek Sosyete) с нови епизоди отново всеки четвъртък след 20.00 часа.

  • на 23 септември (петък) с нов втори сезон се завръща хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) с Елчин Сангу, Баръш Ардуч и новите попълнения в актьорския състав - Сечкин Йоздемир и Мюжде Узман! Новите епизоди от поредицата ще се позиционират отново всеки петък след 20.00 часа.

  • новият комедиен проект на телевизията "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) с участието на Бирдже Акалай, Канболат Гьоркем Арслан и Уфук Йозкан ще стартира в ефира ѝ през октомври.

  • новият драматичен сериал на медията "Майка" (Anne) с Джансу Дере, Вахиде Перчин, Гонджа Вуслатери и Берен Гьокйълдъз също ще направи премиерата си през октомври.

  • новата мелодрама на телевизията "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) с Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту в главните роли също ще дебютира на екран през октомври.
Три нови сериала ще започнат тази есен, три ще се завърнат с нови сезони, а един летен ще продължи. Трите свободни дни за трите нови проекта остават вторник, събота и неделя. Очаквайте повече информация около стартовите им дати, трейлърите им, рейтингите, сюжетите им и всички останали подробности в рубриките ни "Какво гледат в Турция?", "Турция представя..." и "Турските актьори 24/7"!

ВИЖТЕ ТРЕЙЛЪРA ОТ ТУК!

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво голяма конкуренция, очертава се интересен сезон!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Наистина се очертава доста силен и интересен сезон, но не само от страна на StarTV. Принципно тази телевизия не е сред любимите ни и в момента не следим нито един неин сериал, но не можем да отречем, че се е подготвила блестящо и че е трейлърът е великолепен!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Черна обич(Kara sevda)естрахотен сериал.Радвам се ,че започва най-накрая новия сезон.

Предоставено от Blogger.