"Гледна точка: зрител" (2): новият есенен сезон в България

Здравейте, приятели! Петък е, 23 септември, и продължава новата есенна рубрика на СЕРИАЛИ в България "Гледна точка: зрител", в която
в края на всяка работна седмица аз, администраторът на блога, ще раздавам телевизионно правосъдие и ще коментирам всички най-интересни и важни събития от българския и турския телевизионен ефир. Във второто издание от коментарната рубрика, чийто старт миналата седмица отбеляза изключителен брой четения, се спирам на новия есенен телевизионен сезон в България, който отсега казвам за мен е изключително слаб, да не кажа най-слабия от доста време насам! Все пак в програмните схеми на двете основни родни телевизии - БТВ и НоваТВ, има акценти, които ми допадат и които следя с интерес, но честно казано, повече са тези, от които, с извинение... ми се повръща! Телевизията ни е болна!

Сутрешните блокове на родните канали са първото нещо, което не одобрявам! Не ми допада нито егоистичния начин на водене на "Тази сутрин" по БТВ на Антон Хекимян, който се чуди вече в каква поза да застане, за да изглежда по-добре, нито пък вече отдавна изчерпалата се и абсурдна двойка Ани Цолова и Виктор Николаев от "Здравей, България" по НоваТВ. Въпросните двама водещи са толкова нелицеприятни и толкова зле гримирани (особено г-жа Цолова), че кошмарите, които сънуват зрителите им нощем, със сигурност са нищо, в сравнение с техния външен вид и с тяхното поведение, което е доста далеч и е минало покрай журналистическо. 

От предиобедните блокове обаче си имам категоричен фаворит и това е "Преди обед" с Деси Стоянова и Сашо Кадиев! Тези двамата, на пръв поглед коренно различни, са създали изключително интересна и необикновена хармония помежду си и винаги с диалозите си, които са пряко или преносно свързани с темите, които разглеждат, успяват да ме впечатлят и доста често - разсмеят. Допада ми и социалната страна на предаването, върху която също се акцентира не малко телевизионно време и която определено е полезна. 
А за "На кафе" и Гала няма какво да кажа, освен че този формат стана буквално комедиен! Нищо ново под слънцето - почти всеки ден гледаме най-компетентните, толерантни и искрени коментатори на "VIP Brother", които този сезон, за разнообразие, са решили символично да изпълняват мисиите на участниците в шоуто. А по този начин дават доста нови материали за излъчване в "Господари на ефира". Същото важи и за емблематичната доктор Папазова, която само като видя, и ме напушва смях, спомняйки си за изцепките ѝ от предишни години. Сега съм в очакване на нови. Бих определил "На кафе" като най-доброто комедийно шоу в момента в родния ефир!

За програмните решения и на двете родни телевизии относно сериалите им нямам думи и съм в потрес! Чудя се кой още гледа "Моята карма", "Малката булка", "Светлината на моя живот" и т. н., след като тези сериали вече отдавна, ама наистина отдавна се изчерпаха и вече започват да навлизат в сферата на фантастиката и на вълшебствата. Когато без да искам попадна на тези сериали и ги загледам за малко, имам чувството, че са създадени като за бавноразвиващи се, с риск да обидя доста фенове на индийското кино. А за безкрайните повторения на турски сериали, които не спират да се въртят вече за стотен път, също нямам думи. Изключително слаба следобедна програма от страна и на БТВ, и на НоваТВ! Програмните им директори са за УВОЛНЕНИЕ!

Двете телевизионни игри, въртящи се в късния следобед по двете ни национални и най-гледани медии, са ми безразлични. "Семейни войни" на НоваТВ вече наистина започна да изглупява, а и този формат не предлага нищо ново. А нисичкият водещ, на когото дори името на мога да му запомня, нещо друго освен "Попитахме 100 човека..." може ли да казва? По-добре да викнат за водещ някой говорещ папагал, по-добре и по-колоритно би стоял на екран с такава елементарна роля. Конкурентният формат на БТВ "Мама готви по-добре" като цяло ми е по-симпатичен и би привлякъл интереса ми повече. Но не одобрявам това, че и в това шоу, което като първоначален замисъл бе доста интересно и интригуващо, започнаха да канят "известни" личности. Писна ми постоянно да гледам противната Ива Екимова и щерка ѝ, която вече се чуди къде да се набута, въпреки че не изпъква с абсолютно нищо. Поне като канят известни, нека те наистина бъдат такива и да показват в ефир повече от крещене, от позиране и от излишни чупки...

Идва ред на prime-time програмите на БТВ и НоваТВ, които са коя от коя по-лоша! Ако трябва да бъда честен, вторият сезон на "Кварталът на богатите" по БТВ е много по-слаб от първия, който следях с интерес. Отказах се от следенето на този сериал още в началото на втория му сезон, тъй като не успя да ме изненада с абсолютно нищо. И сега много добре разбирам защо телевизията го прекъсва месец преди финала - защото издиша откъм рейтинг и със сигурност "VIP Brother" го бие! А БТВ не би си позволила да пропилее цял месец от общо тримесечен есенен сезон в ниски рейтинги. Та затова вади тежката артилерия в лицето на "Твоят мой живот" (Paramparca), който със сигурност ще постигне по-голям успех и може да победи риалитито на НоваТВ. А като стана дума за "VIP Brother" - най-слабият сезон на шоуто е тазгодишният! В сравнение с изминалите два, които са ми любими и които вдигнаха летвата наистина много високо, този е нищо! От 17 участници, в началото не бях чувал за девет за тях, а от останалите осем малцина са наистина вип. Да не говорим пък, че сценаристите и режисьорите му вече тотално са се изчерпали откъм идеи, щом цялата тематика на новия сезон е копирана от британско издание на формата едно към едно. 
"Фермата" на БТВ и този път не ме изненадва с абсолютно нищо. Миналата година не следях това предаване, тази - също. Напълно безинтересно ми е. По-добре Иван и Андрей да бяха вложили толкова много пари и усилия за нов сезон на най-добрия риалити формат поне за мен - "Къртицата". Да, ама не! Вторият сезон на "Откраднат живот" по НоваТВ за сметка на това ме изненадва много приятно. Любимка определено ми е доктор Стилянова, за която много се радвам, че оживя. Когато в края на третия епизод от новия сезон я показаха, наистина настръхнах! Една от малкото качествени и заслужаващи си програми тази есен в ефира е именно медицинският български сериал.
Двете програми, които се излъчват в късния prime-time на БТВ и НоваТВ, са ми може би най-противни! Не разбирам какъв беше смисълът вече отдавна изчерпалото се "Шоуто на Слави" да се завръща с нов сезон. Още от първото издание на новия сезон, което се рекламираше преди това с обещанието "Още нищо не сте видели", останах наистина разочарован! Освен че екипът отново започва да търси нова екранна партньорка на г-н Андреев, залагайки на сигурното и вече успешното, по изключително нагъл начин бе изкопирана идеята на "Господари на ефира" за "Бай Брадър", като актьорите на Слави играха скеч, превъплъщавайки се в участници от новите сезони на "VIP Brother" и "Фермата". Новият сезон на този формат е пълен провал! Но пък нито една друга телевизионна програма не може да мине по простотия най-гнусното и отвратително "предаване" в родния ефир в момента - "София - ден и нощ"! Няма по-отвращаващ и прост проект! Нямам думи за това, меко казано, недоразумение, което трябва да бъде за пример на подрастващото българско население. Събрали няколко олигофрена в една мизерна квартира и твърдят, че това бил животът на младите софиянци. Язък! Но по-трагичното е, че в социалните мрежи им се възхищават и ги смятат за много забавни и оригинални! Пази Боже от такъв хумор и от такова забавление! Това предаване трябва да се забрани със закон! НоваТВ наистина ми падна в очите, като продължава да излъчва тази изродщина! 
"Господари на ефира" на НоваТВ, които неведнъж споменах до момента, отдавна също не са това, което бяха преди. Политическите пристрастия на това предаване са ясни отдавна и с това загубиха много от своите верни зрители. Забавните и комедийни моменти намаляха драстично. А Зуека и Рачков, които биват възприемани като най-добрите комици в България в момента, са изключително неприятни и отблъскващи вече. Не разбирам кое му е забавното в това да се правиш на маймуна и да крещиш като ненормален, наистина. В опитите си да са забавни, стават банални и изглеждат като идиоти. Жал ми е за хората, смятащи ги за комици... Явно никога не са гледали нещо наистина интелигентно комично, което да те накара да си размърдаш мозъка, преди да се засмееш! :(

От уикенд-сутрешните блокове на родните канали имам свой фаворит и това е "Тази събота/неделя" на БТВ с триото водещи Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова. Изключително премерени, с интелигентно присъстване и излъчване на екран, внасящи нужните уют и спокойствие в домовете на зрителите в почивните сутрини. Също една от малкото телевизионни програми, които харесвам! "Събуди се..." на НоваТВ преди също го харесвах, но откакто екранен партньор на Мира Иванова стана Деян Веселинов, се разочаровах и от този формат.

От предиобедните уикенд-програми на телевизиите също не съм впечатлен особено. "Съдебен спор" отдавна вече не е интересно и не успява да ме впечатли с абсолютно нищо. Но, дай му на народа хляб и зрелище, както се казва. Гледайки от време на време, от чисто любопитство, махленските спорове и скандали, които са достояние на целия ефир, ми се повръща. Карат ме да се отчайвам в каква държава живея все още, наистина! А неговите конкуренти - "Cool...T" и "Търси се..." по БТВ отдавна са се изчерпали откъм съдържание и вече наистина дразнят! Но като цяло те са далеч по-поносими от "Съдебен спор".

Много харесвам "Мармалад" - съботното следобедно шоу на БТВ, което успява без крясъци, без маймунджулъци и по един интелигентен и премерен начин да ме разсее и да ме вдъхнови. Това е едно от най-сполучливите предавания, създавани през последните години, които определено ми допадат! Доста често в съботния следобед се спирам и на "Ничия земя" по НоваТВ - документалното предаване, което не само показва несправедливостите и нелепиците в нашата страна, но ни кара и да си извадим поука от тях и да се замислим! 

От неделните публицистични предавания определено си имам фаворит и това е "120 минути" със Светослав Иванов по БТВ. Изобщо не ми допада "Комбина" по НоваТВ, основно заради водещите Лора Крумова и Галя Щърбева, които са толкова нападателни и пристрастни с почти всичките си гости и по почти всичките си теми, че тотално ме отблъскват. Наистина са ми неприятни и се радвам, че им съкратиха телевизионното време с началото на новия сезон. Надявам се още малко и да свалят нелепото им и уж "обективно" предаване от ефир!  
_________________________________________________________________________________

Това беше моят коментар и моята гледна точка като зрител за тази седмица! Очаквайте следващото издание от "Гледна точка: зрител" следващия петък, 30 септември! Очаквам и Вашите мнения относно новия телевизионен сезон в Турция в коментарите отдолу!

22 коментара:

Анонимен каза...

90 % съм съгласна с автора на статията,заради безумните предавания спрях да гледам телевизия.Това безумно предаване София ден и нощ в къщи съм забранила да се гледа,но по-лошото е че много съученици на моите деца го следят с интерес и коментират в училище.Същото се отнася и за мега тъпата игра Семейни войни,за Гала нищо хубаво не мога да кажа,така са ми втръснали тези изтъркани,безидейни програми ,че бях принудена да не гледаме ТВ в къщи,това разбира се е мнението и на моето голямо демейство.Благодаря Ви,че коментирате точно тази тема,тя е изключително важна според мен.Ами БТВ.....и там положението е плачевно,но....

Анонимен каза...

Здравейте Семейни войни е много интересно предаване
А водещият се казва Цецо
Семейни войни е милиони интересно от Мама готви по добре
Сьдебен спор е много интересен
А Бтв Са много зле найстина само Турски и индиски сериали
Индиските сериали са много зле супер скучни много скучни само реват плачат и нищо не се случва и са супер скучни много ме дразнят че ги пускат и затова не ги гледам
И квартарьт на богатите е супер скучен и е добре че го спират
А Твоят мой живот е милиони интересен от лигавият Квартарьт на богатите
Има интересни турски сериали има и скучни
Бтв само пуска сериали и после ги спира
Да не ги спират а да ги изльчват до края
Бтв само ни дразнят и си играят с нас
Как не ги е срам
А
Тоя Дьрзост и красота е един остарял сериал много скучен и само се карат За един мьж за една жена
Женят се правят бебета разделят се и викат като луди
Смотан сериал е Дьрзост и красота вече да го махат и да го спрьт че не се тьрпи смотаният му сериал
Много смотан е
Лек ден

Анонимен каза...

За господин администатора
Ето тези сериали са класика и са много интересни поне за мен са тькива
1 Лекар в планината Германският сериал
2 Наследството на гулденбурк Германският
3 Германският Италиански Комисар рекс
4 Френският Сен тропе
5 Италианският Одаденост
6 Германският Ченге от миналото
7 Австралииският Морски Патрул
Мексиканският Узапаторката
8 Доктор Куйн лечителката
9 Германският Кобра 11 обади се
10 Френският Одел Раследване
11 Полският Медици
Тези сериали ако имате време ги гледайте
Много добри и вьлнуващи са
Лек ден

Анонимен каза...

Много е глупаво да говориш за нещо, което не гледаш или от което си гледал епизод-два. Мнението ти за индийските сериали е меко казано глупаво. Щом се правят значи се харесват. Това, което се предлага се и търси. Никой няма да заложи на нещо, което не му носи приходи. Ако споделиш какво не ти харесва в Малката булка примерно, ама реални доводи, а не - гледат се по 20 минути и т.н. бих ти казал - евала, ето това е коментар, но това твое избълване е прекалено негативно. Не те виня, не пиша за да те упреквам. Просто се замисли и гледай по-позитивно на живота като цяло. Голям талант е да можеш да виждаш хубавото във всичко. Най-вече хубавото.

Анонимен каза...

Господин администратор
Когато почне Лекар в планината по Бтв ако можете гледайте
Сериала е супер и е много интересен и вьлнуващ много фенове има
Лекар в планината е безкрайни милиони интересен от Индиските бози
Светлината на моят живот оная Сандия скучната
Не може да победи Лекар в планината никога
Лекар в планината има много фенове и още от 1 епизод е интересен и ще видите колко е интересен
Мартин грубер от Лекар в планината е страхотен спасил е милиони хора и лекува спасява човешкият живот и е много добьр приятел колега баща
Знае и лекува
Всички лекари трябва да са като Мартин
В неделя 25 семтемри 2016 година от 14 и 10 до 16 часа на обед гледайте
Немският Романитичем филм Назад кьм Морето с участието на Хайко рупрехт
Ханс от Лекар в планината
По Диема Фемили

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим за мнението, напълно сме съгласни с него!
Леки и успешни дни! :)

До 2 и 3 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за мнението и за препоръките!
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Аз лично съм гледал и "Малката булка", и "Моята карма" от началото поне до 200-300 им епизод доста сериозно и бях в час какво се случваше в тях. Но в последствие, след толкова много епизоди, действието започна да става изключително разтеглено, събитията се случваха изключително бавно и просто изгубих интерес. Специално "Малката булка", който допреди ми беше любимият индийски сериал, ме разочарова много! А фактът, че само няколко епизода след началото на новия му сезон в Индия бе прекратен заради ниски рейтинги, потвърждава мнението ми, което се припокрива с мнозинството зрители. От близка, която е гледала сериала по сръбската телевизия знам, че в действителност действието става изключително мудно, всички актьори се сменят и всичко, което се е случило на Ананди в детството ѝ, се случва сега на дъщеря ѝ. А не виждам с какво това е интересно, след като се залага на вече познати модели и сюжети. Аз определено успявам да видя положителните неща във всяко едно нещо, Вие не можете да си правите изводи за моето виждане само от една статия, но пък понякога е по-добре да сме реалисти и да виждаме нещата такива, каквито са, а не да сложим розовите очила и всичко да е ОК, нали? Едно е да виждаш хубавото във всичко, друго е да кажеш на черното бяло, което си е самозаблуда! ;)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

До 4 коментар
Не ми харесват индиските сериали и никога няма да ги харесвам
Супер скучни са
Много скучни са
Който иска да си гледа но аз не ги харесвам
Само тях изльчват тровят ни живота с тях по всяка Телевизия
Индиски сапунки
Не ги харесвам защото са супер скучни и са дьлги като Дьрзост и красота
Извинявайте ако сте се обидили но не ми харесват Индиските сериали
Всеки каквото иска ще гледа негова работа
Едно време гледах Дьрзост и красота но одавна не го гледам защото вече стана банален и ме дразни на всяка минута глупав сериал е
Брук Ридж Тейрьр супер скучни и децата им са сьщите като тях не струват
И Бабите и дядовците само Дьрзост и красота
Този сериал е вечен да свьршва Хората ще умрьт а тоя Дьрзост ще го изльчват
Бнт вече да го спира тоя
Дьрзост и красота
Хора в света има болни дечица хора на който трябва да се помогне
Хората нямат кьщи
А историята с Малкият Мустафа направо ме разпака
Хора стига с тези индиски сериали който са супер скучни
Хората им трябва помощ
Не си мислете че сьм лош човек не сьм
Просто не харесвам тези индиски сапунки
Лек ден

Анонимен каза...

Не бъдете толкова сигурни, че Твоят мой живот ще постигне по-добри резултати. Той също е до болка изчерпан филм, а за мен е и много глупав с абсурден сюжет от самото начало. Аз не го гледах и няма да го гледам, защото истории ала разменени деца са в стил изтъркано латино, а и споровете на двете руси госпожички коя е по-обичана ми мязат на детски филм. Освен това много фенове на "Кварталът на богатите" няма да го гледат в знак на протест, че им отнеха дългоочаквания финал на филма, който макар и сезонът като цяло да не беше интересен като първия, финалът е наистина интригуващ и си струваше гледането. Така че макар и аз да съм не дотам възхитен от втория сезон на "Квартала на ботатите", смятам, че е безобразие от страна на Бтв това, което решиха да направят.

Анонимен каза...

До последният коментар
О така ли ама
Твоят мои живот е милиони интересен от твоят Квартарьт на богатите
Като не ви харесва не гледайте
А Мира и Яман какви са
Никакви не са
Твоят мой живот е класика ясно
Като не ви харесва гледайте Тьпият Дьрзост и красота смотаният
Гледайте как Баба Брук прави деца на чичко ви Ридж
Как не ви е срам
Да му сеневиди наглите хора
А смотаният Квартарьт на богатите е сьполива драма и много по добре че го спират
Одавна трябваше да го спрьт

Анонимен каза...

Първо се научете да пишете,коментарите Ви вече не се издържат,дори децата втори клас са по-грамотни!Много моля екипа да изтрива тези неграмотно написани коментари,изнервящо е докато ги разберем!

Анонимен каза...

Трудно е дори да се схване смисъла,по разпокъсано и неграмотно нещо няма.Този потребител винаги се разбира кога коментира само тя/той пиши толкова зле.

Анонимен каза...

Не ме учете как да пиша
Вие се научете че Квартарьт на богатите е супер скучен и е супер ще го спират
Ще ме учат да пиша
Гледайте ги вие

Анонимен каза...

Никога не съм гледала по-ужасно нещо от индийските сериали,купуват ги защото са евтини.Крайно време е да ги прекратят.Вече няма какво да се гледа по телевизията.

Идея нямам защо закупуват сериали и не ги излъчват,а дават повторения.

Според мен този сезон и за двете телевизии е слаб.VIP Brother вече е скучен,омръзна ми да гледам "звезди",които само се излагат.Фермата с тези двама лигави водещи не се издържа и там само скандали и караници.


Единственото интересно за мен е "Med Cezir".Преди телевизиите имаха много по-интересна програма,а сега само скучни предавания и индийски сериали,които са по-зле и от предаванията.

Досега не съм виждала по-зле направена телевизионна програма!

Анонимен каза...

Аз не съм казала,че следя този сериал.Просто вече не издържам неграмотното Ви писане.И да,ще Ви уча,защото сте в блог и трябва да се пише на разбираем език!! Не стига,че сте награмотен/а ама и сте нагла/нагъл! Наистина Ви моля трийте тези неграмотни коментари,рлюс това този потребител се опитва да наложи своето мнение!

Анонимен каза...

Крайно махленско изказване от страна на админа на този блог. По този начин искате или не ще си навлечете доста гняв от страна на феновете на предаванията и сериалите, които обиждате. А вие го правите по-доста краен начин! Колкото да човека с неграмотното писане - няма да е зле да започнете да триете коментарите на този индивид. Разбирах да изказва мнение, но да пише горе-долу грамотно! Не сме длъжни под всяка статия да го четем! Админите на блога трябва да вземат под внимание това!

Ванеса Ивова каза...

Кварталът на Богатите,Опасни улици,Твоят мой живот,Прости ми са супер тъпи сериали нито сюжета,нито героите са ми интересни.Съдебен спор,Култ,Комбина,Тази Събота/Неделя,Папараци,Вип Брадър са супер тъпи предавания които нямат смисъл вече.Както турските така и индийските сапунки са пълна боза.За БНТ въобще не искам и да говоря там са натъпкани милиони скучни политически предавания които може да са харесвани през 90-те години,но сега просто не струват.По БНТ единствено гледам Под прикритие,Дързост и красота и са ми 800 пъти по интересни от турски или индийски сериал,а тези които не го харесват никой не ги кара да го гледат и първо да се научат да му пишат името правилно.София ден и нощ не е много добър сериал,но става за гледане.Откраднат живот е интересен сериал.По Диема Ф. гледам единствено полския Медици.Страсти в Тоскана,Как станах руснак,Кухня,Щурите съседи,По средата,Моите мили съседи,Новите съседи и Версай са супер сериали.Шоуто на Слави отдавна се изчерпа като сюжет.Господари на ефира през последните няколко години стана и то политическо предаване.По БТВ,БНТ,НоваТВ,ДиемаФ. вече няма почти нищо свястно за гледане.А и този Втори план на Карбовски не ми вдъхва доверие за добро предаване,а поредното политическо предаване финансирано от ГЕРБ,БСП,РБ,ДПС,ПФ или която ли друга политическа партия.А ако трябва да кажа най-лошото предаване по БНТ1 е Новини на турски,това е все едно по турската национална телевизия ТРТ1 да се излъчват новини на Кюрдски или Гръцки.

Анонимен каза...

Добре ,Извинявайте за всичко.
Тук е Блок.Зная
А Госпожо .Ванеса
Как не ви е Срам.Да Гледате
Този Смотан Дьрзост и Красота
Този Сериал .Не Струва и Всички са Да Не Казвам
Какви не стават За Нищо
Супер Скучен .Сериал е Дьрзост и красота
Брук Е Една ,Развратница ,
Всички от Там не стават за Нищо
И Сериали в Бг Аз Не Харесвам ,Турските и Индиските Сериали
Казах Че Харесвам ,Турските Сериали ,да не се обидите
Но аз Не ги Харесвам ,
И Никога няма да Ги Харесвам
Турските Бози Индиските и Дьрзост и Красота не стават за нищо
А Вие ,ще е Добре да Се Казвате Сериали в Турция
Лек Ден













Ванеса Ивова каза...

Аз го гледам но не съм казвала че е най-върховния сериал в света както феновете на турските сериали казват че турските сериали имали над 2млн. гледания,което въобще не е вярно според статистическите агенции за юни 2016г. Нова и БТВ са имали общо 1,7млн. зрители което съвсем противоречи на това което феновете на турското кино твърдят в соцялните мрежи.А и не само Дързост и Красота и индийските сериали са с над 500 серии има и много турски сериали с много епизоди например Прости ми.А и незнам защо Дързост и Красота за повечето от читателите на блога е станал най-дългия сериал в историята(вероятно защото не сте гледали "Пътеводна звезда" който се излъчвал 72 години(1937-2009),Докогато свят светува,Един живот за живеене,Легендата за Таджимото и мн.други сериали.

И до авторите предните коментари вземете си оправете граматиката

Лек ден

Анонимен каза...

До Госпожа.Ванеса
Госпожо ,Ванеса ,Дьрзост и Красота ,Е Ужасен ,Сериал.
А Тези Пьтеводна Светлина и Другите ,Сигурно са Милиони .Интересни от Дьрзост и Красота
Дьрзост и Красота не Става За Нищо и е Луд Сериал
Не става За Нищо
А Индиските и Турските са Сьщата Работа не Стават За Нищо
А Диема Фемили и Бтв Вече Прекаряват с Турски и Индиски Сериали
Направо са Ужасни
По Диема Фемили Само Медици И Триумф на Любовта Струват
Даже Испанският Сериал Тайните на Времето е Милиони Интересен Вьлнуващ и Е Супер от Тоя Дьрзост и Красота
Макар че Тайните на Времето е Дьльг Сериал е Милиони Як
Интересен и Вьлнуващ
Хората Одавна Не Гледат Този Смотан Дьрзост и Красота
Историята в Този Сериал е Една и Сьща
Женят се Развеждат се Правят Бебета
Карат се За Жени и Мьже
Това не е е Сериал а Лудница
Този сериал Трябва да се Казва Дьртост и Грозота или
Дьртост и Срамота
Лека Вечер

Анонимен каза...

До Всички
Пьрво Не ми КАЗВАЙТЕ КАК, ДА ПИША
Бьрзате Да Сьдите Хората
Ако Вие Не Можете да Пишете ако Някой ви Каже на вас
Да Пишете Грамотно
Ще ви е Хубаво ли
Вие Бьрзате Да Се Правите на Учители
Пьрво Драги ми Хора Се Научете че не Всеки Има Пари да се учи
Вие Като Пишете Добре си Мислите че Сте Велики
Но да Ви Кажа Не сте Велики
Моля ви не Сьдете Така Хората
Не Всеки Пише Грамотно
Кой Както Може Пише
И Ще ви Помоля Не се Сьрдете от Това Което Написах но не Казвайте Кой Какво ще Прави
И Турските Сериали са Ужасни и Индиските Сьщо. И Дьрзост и Красота Сьщо и Медикоптер 117 и Той е Лош Сериал
Лек
Ден

Анонимен каза...

Семейни войни е супер предаване който е казал че не е
Не е с акьла си
Лека вечер

Анонимен каза...

Аз мисля че Семейни войни е супер предаване
Много е интересно забавно и Е супер
И Мама Готви по Добре е супер Предаване но Семейни Войни е повече интересно предаване

Предоставено от Blogger.