Диди Иванова: "Мечтая Серенай Саръкая да дойде в България!"

Феновете на излъчващия се  с небивал успех в момента у нас хит "Кварталът на богатите" (Medcezir) са наистина много. Любовта на някои от тях към
сериала и актьорите в него обаче е толкова голяма, че те създават техни български фен-клубове, организират сбирки и мечтаят да видят любимците си на живо, а не само от екрана. През изминалите два дни Ви запознахме с основателя на българския фен-клуб на "Кварталът на богатите" Лазар Пърлев и с основателката на първия български фен-клуб на Чаатай Улусой - Виктория Александрова. Днес пък предстои да Ви срещнем с може би най-голямата почитателка на Серенай Саръкая, основала нейния български фен-клуб, който към момента е най-успешен! Какво споделя Диди Иванова за идолката и мечтата си, разбирате сега!

"Нашият фен-клуб на Серенай Саръкая е първият в България. Целта ни е чрез него все повече хора да се запознаят със Серенай и да научават за новините около нея. Основах го аз заедно с друга нейна фенка - Цвети. Мечтата ни е Серенай да научи за нашия фен-клуб, след което се надяваме дори да посети България!", споделя Диди за целта на общността.

"Скоро планираме пътуване до Турция. Целта ни е там да срещнем Серенай!", разказва с вълнение почитателката на младата звезда.

На въпроса ни къде ще търсят Серенай и какво биха ѝ казали при евентуална среща, Диди отговаря: "Има места, които тя доста често посещава и на които се снима и се среща с феновете си. Едно от тези места е Зорлу Център (най-големият търговски център в Истанбул). Ще ѝ кажем колко много я обичаме, ще разкажем за феновете ѝ тук, в България, колко са много и колко често ни питат за нея, колко много искат да я видят!"

"Тя самата е споменавала в свои интервюта, че обича шопингът и често пазарува", споделя Диди в отговор на въпроса къде би завела Серенай, ако дойде в България. "Дано някой ден с нея дойде и нейния любим Керем Бурсин! Те са невероятна двойка и знаем, че много обичат да пътуват".

"Надявам се тази наша мечта да се сбъдне! Дано, когато отидем в Турция, я видим! Благодаря Ви за тази статия и за всички страхотни статии, които четем при вас!", разкрива за финал Диди. 

МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ ФЕН-КЛУБ НА СЕРЕНАЙ ОТ ТУК!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.