Джансу Дере ще бъде сурогатна майка в новия сериал "Майка"

Новият телевизионен сезон 2016-2017 г. в Турция наближава с всеки изминал ден и в турските медии постоянно излизат нови и нови информации
около сериалите, които ще стартират през него, актьорите, които ще се завърнат на екран, и ролите, които ще изиграят. Завръщането на любимата турска актриса Джансу Дере определено е най-очаквано от фенове и зрители, тъй като от доста време се спекулира кога отново ще гледаме чаровницата, в кой сериал, по коя телевизия... Още миналата година се твърдеше, че ще я гледаме след дълга пауза в актьорската ѝ кариера в новия проект "Бяла нощ" (Beyaz Gece) на Ay Yapim, който обаче бе отменен и до ден-днешен все още не е започнал. Тази есен обаче Джансу със сигурност се завръща на екран! Повече подробности намирате в ексклузивната ни статия сега!

Джансу Дере вече започна снимките по новия драматичен сериал с работно заглавие "Майка" (Anne)! Той е продуциран от компания MF Yapim, позната досега с хитовите си "Една любовна история" (Bir Ask Hikayesi), "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), "Обича ме, не ме обича" (Seviyor Sevmiyor) и "Достатъчна е усмивка" (Gulumse Yeter). Продуцент е Мерве Гиргин.

В "Майка" Джансу ще изиграе ролята на сурогатна майка на име Зейнеп, чието дете в последствие ще бъде отвлечено, а тя ще се впусне в неговото на пръв поглед невъзможно и опасно търсене. Екранната майка на Дере ще бъде друга голяма звезда на турското кино - актрисата-ветеран Вахиде Перчин! А освен нея, с трета главна роля ще видим и младата надежда на турското кино Гонджа Вуслатери, позната у нас чрез ролята си в "Малки тайни". 

"Майка" ще бъде римейк на култовата едноименна японска драма "Mother". Сериалът ще се излъчва от тази есен по StarTV!

Очаквайте повече информация около останалия актьорски състав на "Майка" в изданията на рубриката ни "Турските актьори 24/7", около стартовата дата и рейтингите в "Какво гледат в Турция?" и около всички други подробности - в "Турция представя..."!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.