Виктория Александрова: "Чаатай ме плени със скромността си"

Чаатай Улусой е един от най-харесваните турски актьори в България. За първи път го гледахме през 2013 г. в най-харесвания турски сериал, даван у нас
- "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum). През лятото на изминалата 2015-а пък отново превзе сърцата на зрителите с другата си изключително успешна и коренно различна от предишната си роля - в тоталния хит "Кварталът на богатите"! Чаатай придоби толкова голяма популярност в България, че дори бе създаден неговият първи български официален фен-клуб! Негов основател и може би най-голям български фен на известния млад актьор е младата Виктория Александрова, която в ексклузивно интервю за СЕРИАЛИ в България разкрива повече подробности около дейността на общността!

Защо сте фен на Чаатай Улусой?
Чаатай Улусой е любимият ми актьор. Плени ме със своя талант и своята визия, но най-вече с факта, че въпреки цялата слава около него, е запазил скромността си!

От кога съществува фен-клубът Ви?
Всички български зрители знаем, че Чаатай ни завладя още преди няколко години с първия си сериал "Огледален свят"! Миналата година станахме свидетели и на втория му също толкова успешен проект - "Кварталът на богатите"! Така в мен се породи желание да направя негов фен-клуб и да доведем Чаатай в България! Създадох общността в началото на септември 2015 г.

Колко фенове на Чаатай са се включили досега в него?
В момента сме 831 членове, надявам се скоро да станем и 1000! 

След първата сбирка на феновете на Чаатай, планирате ли втора?
Изключително щастлива съм, че успях да създам фен-клуба реално и организирахме своята първа сбирка на 24 октомври 2015 г.! Надявам се при втората ни среща да сме заедно с Чаатай!

Коя е любимата Ви роля на Чаатай?
Любимата ми роля на Чаатай е тази на Яман Копер в "Кварталът на богатите".

Какво харесвате най-много у Чаатай?
За мен най-важен е характерът на човек. Както казах, в Чаатай най-много ми допада това, че въпреки славата не се е променил и не се мисли за звезда. За мен това е най-важното в един човек. Възхищавам му се и на таланта! Знам, че го очаква много добро бъдеще и че ще продължава да ни радва със страхотни сериали.

Какво е посланието Ви към Чаатай?
Искам да му кажа както от свое име като основателка на фен-клуба му в България, така и от името на всички останали негови почитатели, че винаги ще го подкрепяме и че може да разчита на нас за всичко! И че ще направи всички много щастливи, ако дойде в България, за да се срещне с нас!

Какво е посланието Ви към екипа на СЕРИАЛИ в България?
Продължавайте да ни радвате с интересни новини около нашите любимци!

МОЖЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ ВЪВ ФЕН-КЛУБА ОТ ТУК!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.