СЕРИАЛИ в България с изцяло обновена програма тази есен

Лятото е към своя край и остават само няколко седмици до началото на есенния телевизионен сезон както в България, така и в Турция! Любимият
блог за сериали у нас - СЕРИАЛИ в България, подготвя изцяло обновена и вълнуваща програма през предстоящите есенни месеци, която включва три нови рубрики, обновяване на познатия формат на публикуване на вече познатите и ново онлайн-състезание!
Признаваме, че през изминалата пролет не изпълнихме това, което обещахме напълно, и за няколко седмици Ви бяхме оставили без издания от две от любимите Ви  рубрики - "Любопитно" и "Турските актьори 24/7", а се забавяхме и с пусканията на останалите, които въпреки изпитаните от нас затруднения, продължиха. Тази есен обаче ще се постараем да Ви се реваншираме подобаващо, по-мотивирани и по-въодушевени от всякога за работа! Няма да увъртаме повече, нека направо да преминем към изцяло обновената есенна програма на СЕРИАЛИ в България! 

Началото на есенния сезон тази година е насрочено за 12 септември (понеделник)! От тогава програмата на блога ще бъде изцяло обновена. Първо ще представим промените по вече познатите и любими Ваши рубрики, които ще бъдат направени от тогава! 
  • "Какво гледат в Турция?" е най-дългата рубрика на блога, която при всякакви обстоятелства е публикувала нови и нови издания... Толкова много, че те вече са над 120, а самата поредица, представяща възможно най-подробно рейтингите на сериалите в южната ни съседка, вече е на почти две години и половина! През този голям период от време тя неведнъж промени своя облик, добавяйки нови и нови интересни и полезни информации към своето портфолио, най-важните от които рейтингите на новините и предаванията, традиционните обзори в края на всяко едно от изданията ѝ, ежедневните ѝ обновявания и графики... Мислите си, че вече няма накъде да се развива? Бъркате се! Считано от 13 септември (вторник), когато ще започне публикуването на брой №127, вече ще информираме за рейтингите в зрителската целева аудитория "AB", по-известна като "група на интелигентните зрители"! Тя е изключително важна в последно време, тъй като именно заради по-високата гледаемост на някои сериали в нея, които отчитат ниски рейтинги в основната, като например "Великолепният век: Кьосем" и "Гордиев възел" през изминалия сезон, те продължават своите излъчвания. Други пък са хитове във въпросната основна зрителска аудитория, но пък се провалят в "AB". Освен това, към вече познатите традиционни обзори в ТОП 7 и по жанрове - най-гледани мелодрами, романтични комедии и криминални драми, се присъединяват още цели пет нови класации - за най-гледаните сериали на всяка една от основните телевизии в Турция - KanalD, StarTV, FOX, ATV и ShowTV! Така "Какво гледат в Турция?" се превръща в най-пълноценен, подробен и обективен източник на информация за рейтингите на телевизионните програми в южната ни съседка, превъзхождайки новопоявилата се конкуренция! 
  • "Турция представя..." е другата ни изключително успешна и важна рубрика, чийто формат на публикуване ще бъде обновен тази есен! Поредицата, в която всеки вторник Ви информира възможно най-подробно за новите сериали в южната ни съседка, вече ще се публикува по много по-удобен начин. В новия сезон на "Турция представя...", който започва на 13 септември (вторник) и в който ще представим изключително обещаващите есенни сериали на турските телевизии, цялата информация ще бъде класифицирана удобно и подредено, като в отделни точки ще представяме актьорския им състав, продуценти, продуцентска компания, сценаристи, режисьори и накрая - сюжет! Досега това се случваше чрез текстове под формата на разкази, които вече не са чак толкова удобни за четене и са по-скоро разхвърляни.
  • "Турските актьори 24/7" е една от най-емблематичните и четени рубрики на СЕРИАЛИ в България, да не кажем най-харесваната, която също ще се промени тази есен! Поредицата, която предстои да навърши две години от началото на публикуването си, става по-иновативна и по-социална! Това ще се случи чрез напълно нов раздел в нея, озаглавен "Турските актьори 24/7 в Instagram". В него в края на всяко едно от предстоящите нови издания ще публикуваме най-харесваните и коментирани снимки и постове на любимите Ви актьори и актриси от сериалите, споделени във все по-популярната напоследък социална мрежа. Тази промяна настъпва от брой №88 от 18 септември (неделя)!
И през есента продължава втория сезон на рубриката ни "Двойни интервюта", която ще се публикува всеки четвъртък! В предстоящите интервюта с Ваши любими екранни двойки от турските сериали предстои да прочетете такива със звезди от хитовете през изминалия телевизионен сезон, сред които "Оскърбени цветя", "Без бандити светът е невъзможен", "Пойраз Карайел", "Черна обич", "Гордиев възел", "Великолепният век: Кьосем", "Любов под наем", "Сладко отмъщение", "Този живот е мой" и други, които предстои да започнат през новия сезон. А през оставащите летни четвъртъци - с двойки от хитовете на това лято "Любовта не разбира от думи", "Номер: 309", "Висше общество" и "Колоритно"!

А кои са трите нови рубрики, за които загатнахме в началото на статията ни, разбирате сега!
  • "От кухнята на..." е първата нова рубрика на СЕРИАЛИ в България тази есен, която ще започне на 14 септември (сряда)! В тази нова поредица всяка сряда предстои да Ви отвеждаме на снимачната площадка на любимите Ви турски сериали, представяйки най-интересните снимки, видеа и ситуации, случили се в "кухните" им! Как се забавляват актьорите зад кадър, как биват заснети по-специфичните и сложни сцени, какви комични и нелепи неща стават, докато се снима - за всичко това отговор ще намерите в "От кухнята на..."! 
  • "Гледна точка: зрител" е втората ни нова рубрика, която предстои да започне през предстоящия есенен сезон! Премиерата ѝ е насрочена за 16 септември (петък), от когато всеки петък предстои аз, администраторът на блога, предстои да влизам в ролята на обикновен зрител и да коментирам най-интересните събития, случващи се в българския и в турския ефир. Като водил един от най-четените и успешни портали за сериали и изобщо телевизия през последните пет години, смея да твърдя, че натрупах немалък опит и оформих вкуса си,... който определено е различен! Какво ме впечатлява в българските и турските телевизионни програми и сериали, какво е мнението ми за известните и не чак толкова актьори, за програмните решения на телевизиите и още много - очаквайте в "Гледна точка: зрител"!
  •  "Какво коментират в Турция?" е заглавието на третата нова поредица, предстояща през тази есен! Тя ще започне на 17 септември (събота), като в нея предстои да информираме за нещо изключително интересно - колко коментирани и обсъждани са излъчващите се в момента турски сериали в социалните мрежи! Може би помните, че подобен раздел водихме няколко месеца в "Какво гледат в Турция?", нали? Преценихме, че тази информация е много по-обширна и може да се представи по друг, много по-различен и интересен начин, и затова създаваме рубриката "Какво коментират в Турция?", издания от които ще можете да четете всяка събота! 
А кое е напълно новото онлайн-състезание?  
Тази есен СЕРИАЛИ в България организира първото по рода си онлайн-състезание, в което актьори от различни народности ще се борят за Вашата подкрепа - "Всички любими звезди 2016"! За първи път турски, латиноамерикански и индийски звезди ще се изправят едни срещу други в битка за спечелването на Вашата любов. Най-оспорваното онлайн-състезание на блога започва на 16 септември (петък), като в него участие ще вземат общо двадесет и един любими Ваши актьори и актриси, които вече са се включвали в предишните три сезона на "Любима турска звезда", три сезона на "Любима латино звезда" и единия сезон на "Любима индийска звезда"! Това ще бъдат състезателите, които са се класирали на второ, трето и четвърто място във всеки един от седемте сезона на трите ни изключително успешни формата! 

Представителите на "Любима латино звезда 2013" са: Марица Родригез (второ място), Жаклин Бракамонтес (трето място) и Талия (четвърто място). 
Представителите на "Любима турска звезда 2014" са: Берен Саат (второ място), Кенан Имирзалъоулу (трето място) и Джансел Елчин (четвърто място).
Представителите на "Любима латино звезда 2014" са: Дана Гарсия (второ място), Химена Наварете (трето място) и Ана-Бренда Контрерас (четвърто място).
Представителите на "Любима турска звезда 2015" са: Мурат Йълдъръм (второ място), Хазал Кая (трето място) и Нургюл Йешилчай (четвърто място). 
Представителите на "Любима латино звезда 2015: те се завръщат..." са: Хуан Алфонсо Баптиста (второ място), Поала Рей (трето място) и Силвия Наваро (четвърто място).
Представителите на "Любима индийска звезда 2016" са: Сара Кхан (второ място), Тина Дута (трето място) и Авика Гор (четвърто място).
И представителите на "Любима турска звезда 2016" са: Хатидже Шендил (второ място), Йозге Йозпиринчи (трето място) и Ибрахим Челиккол (четвърто място). 

А разделени на три отбора - латиноамерикански, турски и индийски, списъкът е следният: 
латино отбор: Ана-Бренда Контрерас, Дана Гарсия, Жаклин Бракамонтес, Марица Родригез, Паола Рей, Силвия Наваро, Талия, Химена Наварете и Хуан Алфонсо Баптиста;
турски отбор: Берен Саат, Джансел Елчин, Ибрахим Челиккол, Йозге Йозпиринчи, Кенан Имирзалъоулу, Мурат Йълдъръм, Нургюл Йешилчай, Хазал Кая и Хатидже Шендил;
индийски отбор: Авика Гор, Сара Кхан и Тина Дута;

Регламентът е следният: от петък вечер до вторник следобед, в рамките на 4 дни, ще се провеждат номинациите във "Всички любими звезди 2016", като след тях всеки вторник ще бъдат съобщавани имената на четиримата или петимата застрашени от изгонване състезатели, които от вторник следобед до петък вечер, в рамките на 3 дни, ще се борят за продължаването си напред във формата, като всяка петък вечер ще става ясно името на отпадащия участник. На четвърт-финала остават 9, на полу-финала - 7, а на големия финал - само 5 състезатели, борещи се за победа! Важно е да отбележим, че през първите три седмици ще отпадат по двама участници, а не по един, което прави битката още по-ожесточена. 

Така за първи път фенове на трите най-гледани народности сериали в България - латиноамерикански, турски и индийски ще се изправят едни срещу други, подкрепяйки своите фаворити, които вече веднъж са се доказвали като най-харесвани и любими от предишните сезони на познатите ни формати!

Сайтът, на който ще се публикува всичко ново около "Всички любими звезди 2016", можете да следите от ТУК!
_________________________________________________________________________________

До началото на есенния сезон остава още цял летен месец, който Ви пожелаваме да прекарате страхотно! През него продължават ежедневните обновявания на изданията от "Какво гледат в Турция?", нови двойни интервюта с любими екранни двойки от сериалите всеки четвъртък, последните теми от "Любопитно" всяка събота и нови броеве от "Турските актьори 24/7" всяка неделя! Ще се радваме да споделите с нас кое в изцяло обновената ни есенна програма Ви допада най-много и кое очаквате с най-голямо нетърпение! 

1 коментар:

Анонимен каза...

http://www.vbox7.com/play:35971a9f9a

Ново интервю с Хазар Ергючлю и Енгин Йозтюрк

Предоставено от Blogger.