"Любопитно" (41): сватбите на турските актьори и актриси

Здравейте, приятели! Събота е, 27 август, и с нови издания продължава третият сезон на една от най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България
"Любопитно", който стартира през пролетния сезон, публикува първоначално шест нови броя, но след това поради технически причини бе временно прекратен. През летните съботи отново Ви потопяме в необятния свят на турските сериали с последните осем издания от рубриката, които са наистина интересни и любопитни. Днес предстои да прочетете предпоследното тринадесетото за сезона и четиридесет и първо подред!
В него предстои да представим сватбите на най-известните турски актьори и актриси, някои от които увенчани със семейно щастие и дори деца, а други - за съжаление, с развод. За щастие, повечето са успешно и семейните ни любимци са повече от щастливи с половинките си. 


Синем Кобал ("Малки тайни") и Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") сключват брак на 21 май т. г., след като през изминалата една година бяха гаджета и криеха връзката си.



Салих Бадемджи ("Времето лети" и "Любов под наем") и Имер Йозгюн се вричат във вечна вярност и любов на 20 август 2015 г. Наскоро двамата отпразнуваха първата годишнина от сватбата си.



Пелин Карахан ("Мечтатели" и "Великолепният век") и Бедри Гюнтай сключват брак на 24 юни 2014 г. Плодът на тяхната любов - малкият Али-Демир, се ражда на 27 декември 2014-а и предстои да навърши две годинки. Любопитно е, че това не е първият брак на младата Пелин - от 2011 до 2013 г. тя е омъжена за Ердинч Бекироулу, с който се развежда.



Хатидже Шендил ("Дила", "Черни планини" и "Част от мен") и Бурак Саяшар ("Малки жени" и "Черни планини") се вричат във вечна вярност на 31 май 2015 г. след почти петгодишна връзка преди това. Двамата се срещат и влюбват на снимачната площадка на сериала "Черни планини" (Karadaglar).



Осман Акча ("Любов под наем") и Сема Шахингьоз сключват брак на 20 юли т. г. 



Синем Йозтюрк ("Любов под наем") и Мустафа Услу се вричат във вечна вярност на 24 май 2016 г. 



Каан Йълдъръм ("Тайни") и Езги Ейюбоулу ("Великолепният век") сключват брак на 14 май 2016 г. Двамата се срещат и влюбват един в друг на снимачната площадка на миналогодишния летен хит "В името на щастието" (Adi Mutluluk). 



Бурджу Бириджик ("Песента на живота") и Емре Йеткин се вричат във вечна вярност на 31 юли т. г. 


  
Еда Йозеркан ("Забраненият плод") и Тимур Аджар сключват брак на 24 юли 2016 г. Любопитно е, че за Тимур това не е първи брак, тъй като от 2007 до 2009-а той е женен за Йозлем Карабай. Също така двамата влюбени отложиха сватбата си с десетина дни заради опита за преврат в Турция, иначе тя трябваше да се състои на 16 юли.



Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето") и Башак Дизер сключват брак на 19 февруари т. г. в столицата на Франция и на любовта - Париж. Любопитно видео от събитието можете да видите от тук



Мерве Болуур ("Малки тайни" и "Великолепният век") и Мурат Далкълъч се вричат във вечна вярност на 24 август 2015 г. Преди дни, в сряда, двамата отбелязаха първата годишнина от сватбата си. 



Неслихан Атагюл ("Листопад" и "Двете лица на Истанбул") и Кадир Доулу ("Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул") сключват брак на 9 юли 2016 г. Двамата се срещат и влюбват един в друг на снимачната площадка на хита "Fatih Harbiye".



Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни") и Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето") се вричат във вечна вярност на 13 юли 2012 г. Точно три години по-късно, на 27 август 2015 г., двамата официално се развеждат. В момента Аслъ има връзка с певеца и актьор Мурат Боз, а Биркан - с актрисата и модел Берак Тюзюндач.



Нур Фетахоулу ("Забраненият плод" и "Великолепният век") и Левент Везироулу сключват брак през лятото на 2013 г. Двамата се развеждат година и половина по-късно - през зимата на 2014-а, но вероятно заради бременността си, отново се женят през април 2015 г. През февруари т. г. се роди плодът на тяхната любов - малката Елиса Гюзин Везироулу. Любопитно е, че за Нур това не е първи брак, тъй като в периода от 2008 до 2011 г. тя е омъжена за Мурат Айсан.



Бурчин Терзиоулу ("Езел", "Милост" и "Пойраз Карайел") и Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси" и "Любов и наказание") се вричат във вечна вярност на 20 юни 2008 г., след като се влюбват на снимачната площадка на хита "Буря" (Firtina). През 2014 г. обаче двамата се развеждат. В момента Бурчин има връзка с екранния си партньор в "Пойраз Карайел" Илкер Калели.



Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце") и Онур Сайлак ("Гордата Аси" и "Огнено сърце") сключват брак на 28 юли 2011 г. във френската столица Париж. Двамата се срещат още през 2007 г. на снимачната площадка на "Гордата Аси", но се влюбват един в друг през 2010-а на тази на "Огнено сърце". В началото на 2012 г. се раждат плодовете на тяхната любов - близначките Мая и Топрак, които са вече на четири.



Буура Гюлсой ("Незабравима", "Пепел от рози", "Север-Юг" и "Отново любов") и Бурджу Кара ("Сълзи над Босфора") се вричат във вечна вярност през лятото на 2011 и се развеждат година по-късно - през 2012 г. В момента Буура има връзка с известния модел Нилюфер Гюрбиз, като двамата имат планове за сватба.



Берен Саат ("Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно") и Кенан Доулу сключват брак на 29 юли 2014 г. в Лос Анджелис, САЩ. Наскоро двамата отбелязаха две години от сватбата си.



Халит Ергенч ("1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век") и Бергюзар Корел ("1001 нощ" и "Справедливостта на Кара") се вричат във вечна вярност през лятото на 2009 г., след като през 2006-а се срещат и влюбват на снимачната площадка на хита "1001 нощ". През 2010 г. се ражда плодът на тяхната любов - синът им Али.



Берк Октай ("Опасни улици", "Надежда за обич" и "Състояние на връзката: сложно") и Мерве Сарапчоулу сключиха брак преди седмица - на 21 август т. г. 



Селма Ергеч ("Цената на славата", "Гордата Аси" и "Великолепният век") и Джан Йоз се вричат във вечна вярност на 26 септември 2015 г. А на 8 април т. г. на бял свят се роди плодът на тяхната любов - дъщеричката им Ясмин. 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното тринадесето за сезона и четиридесет и първо подред издание от "Любопитно"! Очаквайте големия финал на рубриката следващата събота, 3 септември, когато ще публикуваме последната четиринадесета за сезона и четиридесет и втора подред тема, която ще бъде наистина специална! Припомнете си предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

2 коментара:

Анонимен каза...

kakvo shte zamesti zemq na 4esta?

Анонимен каза...

За Сериали в Бг
Здравейте вие сте чудесен блок браво на вас бьдете живи и здрави
Изкам да ви се извиня защото обиждах сериала Времето лети
И Харесвах Медикоптер 117 но вече никога няма да го харесвам защото този сериал е нищо и никакьв никога няма да го обичам и заклевам се че вече няма да го обичам и гледам
Този сериал ме нарани жестоко и побьрка този сериал е вреден и серизно вреди на здравете на човека
Моля ви Простете ми
И да знаете Времето лети е моят любим турски сериал
И Айлин и Сонер са ми любимците
А Медикоптер 117 е нищо никога вече да не го изльчват
Диема завинаги да го забрани този сериал
И моля ви Диема Никога вече да не го изльчва защото ще се оплача от Медикоптер 117
Лека вечер

Предоставено от Blogger.