ЕКСКЛУЗИВНО: първи трейлър на трети сезон на "Твоят мой живот"!

ЕКСКЛУЗИВНО! Преди броени минути в ефира на турската StarTV бе излъчен първият трейлър към новия трети сезон на най-гледаната
телевизионна програма в България за 2015 г. - хитовия турски сериал "Твоят мой живот" (Paramparca)!

В него бе показан основно главният герой Джихан (Еркан Петеккая), останал след смъртта на втората си любов Айше (Шюкран Овалъ) сам и отплавал в морето с малък платноход. Ето и част от монолога на героя, преведен ексклузивно от екипа на СЕРИАЛИ в България: "Оставяте любимите си ранени... Страст, уважение... Всичките ви близки ви познават грешно... Нещата приключват, вие не сте искали да става така... Едно докосване е достатъчно, за да разкаже всичко, да разкрие сърцето ви... Но чувствата остават там! Оставате сам сред морето, сам в нощта...". Самият Джихан пък е с по-дълга коса, пуснал брада и общо взето - изоставил се след смъртта на любимата си, отдалечен от всички и всичко.

В края на трейлъра пък бе показана първата промо-снимка на третия сезон, на която се виждат актьорите Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай, техните герои Джихан, Дилара и Харун. Не бе показана героинята на Мине Тугай, която вероятно ще бъде новата любима на Джихан. Това ще се случи в някой от следващите трейлъри.

А у нас предстои да гледаме дългоочаквания трети сезон от "Твоят мой живот" тази есен, след финала на "Кварталът на богатите", по БТВ!

СЕРИАЛИ в България първи отразява тази информация!

Вижте трейлъра от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.