"Любопитно" (39): турските звезди и двойниците им

Здравейте, приятели! Събота е, 13 август, и с нови издания продължава третият сезон на една от най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България
"Любопитно", който стартира през пролетния сезон, публикува първоначално шест нови броя, но след това поради технически причини бе временно прекратен. През летните съботи отново Ви потопяме в необятния свят на турските сериали с последните осем издания от рубриката, които ще бъдат наистина интересни и любопитни. Днес предстои да прочетете единадесетото за сезона и тридесет и девето подред!
В него предстои да се спрем на изключително интересна и любопитна за много от Вас тема, а именно - кои са двойниците на любимите Ви турски звезди! Изненадите ще бъдат големи и е много вероятно да се объркате, сравнявайки любимците си от екраните...


Небахат Чехре и Еврим Алася са сред най-приличащите си взаимно турски актриси! Неслучайно в един от епизодите на хитовата историческа сага "Великолепният век", в който известната актриса-ветеранка участваше с главна роля, доста по-младата от нея Еврим изигра нейната роля, но като млада султанка. 
_________________________________


Хатидже Аслан и Ебру Йозкан са друг изключителен пример за приличащи си актриси. Известната с отрицателните си роли актриса-ветеран от "Млечният път" и "Сезони на любовта" със сигурност като по-млада е била копие на тази от "Твоят мой живот".
______________________________________________________________________


Бегюм Кютюк и Мелек Балкан пък са двойка актриса и модна икона, приличащи си много. Бегюм, известна с ролите си в хитовете "Огнено сърце" и "Част от мен", и Мелек, участвала в хитовото преди години шоу "Това е моят стил" (Bu Tarz Benim), са като близначки!
______________________________________________________________________


Есра Билгич и Ханде Сорал също са като две капки вода! Младите надежди на турското кино много лесно могат да бъдат объркани от по-небрежните и разсеяни зрители.
_________________________________________________________________


Нехир Ердоан и Фунда Ерийт са същински копия, особено когато са с прави коси и с бретони. 
__________


Като стана дума за Нехир Ердоан, не можем да пропуснем и другата ѝ истинска двойничка - актрисата от "Гордата Аси" и "Гордиев възел" (Kordugum) - Тюлай Гюнал!
________________________________________________________________


Семиха Безек и Гьокче Акйълдъз също страшно много си приличат. Семиха, която имаше малка роля във "Великолепният век", е двойничка на Гьокче, участваща с главна роля в тоталния хит "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler).
__________________________________________


Йозге Йозпиринчи и Аслъ Бекироулу са като близначки! Най-усмихнатата млада надежда на турското кино от "Ангели-пазители", "Момичето с червения шал" и "Отново любов" и новоизгряващата звезда от най-гледания сериал на ShowTV това лято "Достатъчна е усмивка" (Gulumse Yeter) са като близначки!
_____________________________


Гьоксун Чам и Бюшра Девели са еднакво усмихнати! Двете красавици си приличат особено много, докато Бюшра от "Малки сладки лъжкини" и "Сладко отмъщение" е с по-дълга коса (а в момента е с по-къса).
_____________________



Актрисата Джейда Дювенджи, позната от сериалите "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", е истинско копие на телевизионната водеща на TRT1 Есра Харманда!
____________________________________________________________



Като стана дума за Джейда Дювенджи, не можем да пропуснем да отбележим приликата ѝ с друга изключително популярна и обичана актриса - красивата Мине Тугай от "Времето лети" и "Кварталът на богатите"!
_______________________


А като стана дума за Мине Тугай, правим малко отклонение от темата и представяме приликата ѝ с известната българска певица и телевизионна водеща Вики Терзийска!

________________________________________________________________________________

Това бе всичко от тазседмичното единадесето за сезона и тридесет девето подред издание от "Любопитно"! Очаквайте следващия дванадесети за сезона и четиридесети подред брой от рубриката следващата събота, 20 август, когато отново предстои да се спрем на изключително интересна тема от света на турските сериали! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Много Ви моля сперете да публикувате нещата със задна дата,объркващо е.В събота публикувате интервю,а го пускати все едно е публикувано в четвъртък.Понякога така изпускаме някои рубрики,защото следим последните постове,а не до ровим назад за да търсим дали пак сте публикували нещо със задна дата.Надявам се да уважите мнението и препоръките на читателите си.Хубав ден.

Предоставено от Blogger.