"Турските актьори 24/7" (83): от 8 до 14 август 2016 г.

август 14, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 14 август, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 8 до 14 август 2016 г., разбирате сега от осемдесет и третото ѝ издание!

1) Наскоро изключително популярната актриса Дениз Чакър, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Листопад", "Ифет" и "Великолепният век", бе заснета от турските папараци да се пече на плаж в Ялъкавак. Красавицата, която съвсем скоро предстои да се завърне на снимачната площадка на тоталния криминален хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumda Olmaz) за втория му сезон, се радваше на един от последните си ваканционни дни, припичайки се на слънце, легнала на удобен шезлонг. Впечатление на журналистите направи както прическата ѝ - сплетена на дълги плитки, така и нежеланието ѝ да влезе в плувния басейн. 

2) Ясни са повече подробности около един от най-очакваните и обещаващи проекти тази есен - "Черно и бяло" (Siyah Beyaz) с Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту! От кухнята на сериала наскоро разкриха, че в рамките на четири месеца сценарият му е бил променян осем пъти. Освен това вече има и повече подробности около ролите на двете звезди - Туба ще пресъздаде добронамерена и жалостива лекарка, а Къванч ще влезе в образа на зъл и безмилостен герой, убил собствения си баща. Стана ясно още, че "Черно и бяло" ще направи премиерата си два месеца след началото на новия телевизионен сезон 2016-2017 г. - през ноември месец, и ще се излъчва по StarTV. А за участията си в проекта Бююкюстюн и Татлъту ще получават хонорар общо от 700 000 турски лири на епизод. Не е ясно дали ще получават равна заплата от по 350 000 на месец или единият от тях ще взима повече от другия. 

3) Има още подробности и около другия дългоочакван сериал, който ще започне през новия телевизионен сезон - "Изменник на родината" (Vatan Haini)! Първата е, че проектът сменя своето заглавие и ще върви в ефир под името "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). Втората е, че снимките по първи епизод започнаха на 13 август (събота). Третата е, че стана ясно какви роли ще изиграят главните роли в сериала - Халит Ергенч ще влезе в образа на военен-патриот на име Джеват, а неговата екранна партньорка, с която е семеен и в живота - Бергюзар Корел, ще пресъздаде героинята Азизе - съпруга на Джеват, родила му две деца. Действието ще се развива през 1918 г. в Измир. Очаква се "Ти си моята родина" да започне през септември по KanalD! 

4) Защо продуцентите на един от най-обещаващите и чакани нови сериали през предстоящия телевизионен сезон - "Отвътре" (Iceride) с Чаатай Улусой, избраха за негова екранна партньорка Бенсу Сорал пред Ясемин Ален? Това стана ясно наскоро и бе обявено от кухнята на проекта. Първоначално от Ay Yapim - компанията, която ще създаде мелодрамата, се спрели на чаровната блондинка, позната у нас от "Милост", като тя поискала от продуцентите хонорар от 30 000 турски лири за епизод. Впоследствие те се споразумели с другата претендентка за главната роля - Бенсу Сорал, за двойно по-малка сума от 15 000 седмично. Междувременно стана ясно още, че "Отвътре" ще се излъчва не по ShowTV, както бе първоначално обявено, а по StarTV. 

5) Красивата актриса Хатидже Шендил, навършила миналата седмица - на 2 август, тридесет и четири години, наскоро бе забелязана от журналисти заедно с половинката си Бурак Саяшар, който се изявява като актьор, режисьор и продуцент, привечер. Пред медиите една от най-известните турски актриси, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Дила", "Черни планини" и "Част от мен" и която за последно се снима със специална роля в първия епизод на летния хит "Висше общество" (Yuksek Sosyete), който е режисиран от нейния съпруг, сподели, че Бурак е изключително романтичен мъж и че никога досега не е забравял нито една специална дата от техния съвместен семеен живот. Хатидже за пореден път заяви пред всички, че много обича половинката си. 

6) Една от най-харесваните и обичани млади надежди на турското кино Неслихан Атагюл е сред първенците в актьорския бранш по харесвания и последвания в социалните мрежи. Наскоро чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", отпразнува достигането на 2 000 000 фенове в социалната мрежа Instagram чрез специално кратко видео, в което не пропусна да благодари на всички, които следят профила ѝ. Съвсем скоро Неслихан се завръща на снимачната площадка на тоталния хит със свое участие в главна роля "Черна обич" (Kara Sevda) за неговия втори сезон. 

7) Изключително популярният турски актьор Баръш Ардуч наскоро се завърна от своята лятна ваканция обратно в Истанбул. Любимецът на милиони зрителки по света, станал популярен след участието си с главна роля в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро бе забелязан от турските папараци да пазарува в големия търговски център "Akmerkez" дрехи. По последна информация красавецът е бил на шопинг за нови дрехи, с които да се снима в новия сезон на хитовия проект със свое участие, тъй като той не се доверявал на стилистите му, а избирал сам стайлинга, с който да се появява на екран. 

8) Йозджан Дениз също ще бъде сред големите звезди на турската актьорска гилдия, които ще се завърнат на екран през новия телевизионен сезон 2016-2017 г.! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света от "Млечният път", "Имението с лозите" и "Част от мен" се е договорил с арабската продуцентска компания O3 Medya, с която работи по последния си сериал "Kaderimin Yazildigi Gun" за участие в един от новите ѝ проекти. Въпреки че все още не е ясен нито сценаристът му, нито режисьорът му, компанията се е споразумяла с Йозджан да получава по 120 000 турски лири на епизод. А тъй като актьорът е сключил договор за минимум 13 епизода, вече е ясно колко общо ще получи - 1 560 000 турски лири. Новият сериал на Дениз обаче ще започне по-късно, вероятно в началото на 2017 г. 

9) Нова екранна двойка ще видим във вече отдавна познат сериал през новия телевизионен сезон! След като във втория сезон на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca) главната героиня Гюлсерен, изпълнена от Нургюл Йешилчай, бе убита, главният герой Джихан (Еркан Петеккая) остана без партньорка. Не след дълго обаче към каста на проекта на Endemol се присъедини Шукран Овалъ, която пресъздаде образа на психоложката Айше, измъкнала главния герой от депресията, в която бе изпаднал след смъртта на любимата си. Именно Айше се оказа новата възлюбена на Джихан, но в края на втори сезон тя също бе убита. Всички се питат коя ще бъде любовта на героя на Еркан в трети сезон на "Твоят мой живот". Вече е ясно - това ще е изключително популярната Мине Тугай ("Времето лети" и "Кварталът на богатите"), която най-вероятно ще влезе в ролята на сестра на Дилара (Ебру Йозкан), в която Джихан ще се влюби. 

10) "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum) е един от най-успешните турски сериали, създавани някога! Историята на бедната Ферия, влюбила се в богатия Емир и водила двойнствен начин на живот, вълнува сърцата на зрители от цял свят и след като наскоро започна да се излъчва в далечен Китай, още една държава от далечния изток вече държи правата за излъчването му. Това е Индия, която съвсем скоро ще завърти проекта по една от най-гледаните си телевизии. Така "Огледален свят" се превръща в един от малкото турски сериали, които с времето стават все по-успешни и по-продавани в чужбина. 

11) Изключително популярната актриса с руски произход Алина Боз, която стана световно-известна чрез ролята си на Хазал в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), това лято се отдава на нови и непознати занимания. Наскоро красавицата сподели в профилите си в социалните мрежи снимки от плаж, на които се вижда как тя се учи да кара сърф и, определено, се справя повече от добре като за начинаеща в този спорт! Красавицата е започнала да взима професионални уроци по сърф и се надява до края на лятото, когато ще трябва да се завърне на снимачната площадка за третия сезон на мелодрамата на StarTV, да овладее възможно най-добре сърфирането. 

12) След като на 30 юли известната турска актриса Бурджу Бириджик, която е известна в южната ни съседка чрез ролите си в хитовете "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), се омъжи за своята половинка Емре Йеткин, двамата наскоро заминаха на меден месец на остров Бали, Индонезия. Чаровната блондинка сподели прясно selfie от престоя си на екзотичния курорт, на което позира заедно със съпруга си и на което двамата изглеждат повече от щастливи заедно. Към фотоса, който за отрицателно време събра изключителен брой харесвания. Бурджу добави описание: "Мед и меден месец" (Bal ve Balayisi). 

13) Една от най-харесваните и обичани млади надежди на турското кино Йозге Йозпиринчи, позната у нас чрез ролите си в "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", продължава да релаксира заедно с половинката си и също известен актьор Бурак Ямантюрк в курорта Бодрум. Чаровницата, класирала се на трето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016", се е отдала на заслужен релакс, далеч от големия град, след като допреди два месеца се снимаше в приключилата хитова романтична комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden). Впечатление на папараците, заснели как Йозге и Бурак обядват в малко заведение, направи леката промяна във визията на красавицата - тя се бе подстригала. 

14) Нургюл Йешилчай най-сетне даде изявление пред медиите относно втория сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), в който предстои да се включи с главна роля от тази есен! Чаровната актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот" бе засечена от папараците на излизане от луксозния ресторант "Chilai", като пред тях тя сподели следното: "Аз ще заема мястото на Берен Саат, да. Много съм щастлива. За мен това ще бъде един наистина великолепен проект!". Освен това стана ясно, че снимките по втория сезон на мелодрамата, която по последна информация вече ще се излъчва по FOX, а не по StarTV, започват на 1 септември. 

15) Още информация около "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)! Наскоро по-наблюдателни фенове на сериала забелязаха нещо доста интересно и странно, случило се в първи сезон на проекта. По време на една от сцените, докато актьорите Берен Саат и Екин Коч играят своите роли в покоите на султан Ахмед, се вижда как роклята на главната актриса и чаршафът, с който е постлано намиращото се в близост до нея легло, са направени от един и същи плат и са с едни и същи орнаменти! Гафът е голям и в социалните мрежи зрители се надсмиваха на екипа на мащабната и уж изпипана продукция как стилистите са облекли Берен в чаршаф! Очевидно ниските рейтинги на проекта се отразиха зле и на изпипването на детайлите, което е изключително важно за подобен тип сериал с историческа насоченост... 

16) Известната марка за дрехи Mavi, която от няколко месеца насам работи заедно с известните актьори и влюбени в живота Серенай Саръкая и Керем Бурсин, се разделя с едно от двете си рекламни лица! Става въпрос за Керем, който вече няма да работи за компанията. На негово място идва... Илкер Калели, когото българските зрители познават чрез ролята му в "Тайни" (Kayip) и който в южната ни съседка е изключително популярен през последната година заради участието си в тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel)! Тази смяна шокира всички фенове на двойката Серенай-Керем, които изразиха възмущението си в социалните мрежи, че няма как със запуснатия си вид Илкер да застане до Серенай. Наскоро чаровницата от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" бе засечена от журналисти и даде следното изявление: "Не знам нищо по този въпрос. Затова не би било редно да казвам каквото и да е относно Илкер. Всичко хубаво!". А един от последните слухове, който успокои страстите сред феновете, е, че Калели няма да бъде новият партньор на Саръкая, а двамата ще се снимат в различни реклами за Mavi. 

17) Две актриси празнуват рожден ден тази седмица! Това са Елчин Сангу, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", и Синем Кобал, станала известна у нас и в южната ни съседка от "Малки тайни". Елчин отпразнува своя тридесет и първи рожден ден на 13 август (събота), събирайки се заедно със семейството си в родния Измир, а Синем - своя двадесет и девети на 14 август (неделя) заедно с половинката си Кенан Имирзалъоулу и своите най-близки приятели в известно заведение в истанбулския квартал Етилер. Пожелаваме на двете красавици още много успехи в професионален и личен план! 

18) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 15 август, ще бъде финализирано издание №122 от рубриката ни "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 16 август, започва публикуването на новото №123, което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 18 август, предстои да прочетете третото за сезона и двадесет и трето подред двойно интервю, което ще бъде с Ханде Ерчел и Бурак Дениз от летния хит "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz). В събота, 20 август, пък очаквайте дванадесетата за сезона и четиридесета подред тема от "Любопитно", в която ще представим братята и сестрите на известните турски актьори и актриси. И в неделя, 21 август, очаквайте брой №84 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.