Какво ще се случи на финала на "Кварталът на богатите"?

От два месеца насам в ефира на най-гледаната българска телевизия БТВ се излъчва вторият сезон на един от най-успешните и харесвани турски
сериали, създавани някога - "Кварталът на богатите" (Medcezir). Какво ще се случи на финала на младежката драма, ще разберете сега чрез ексклузивната ни статия, която публикуваме благодарение на един от най-големите фенове Лазар Пърлев, с когото публикувахме интервю миналата седмица и който е създател на фен-клуба на проекта в България!

Тук е мястото да помолим тези, които не искат да разбират какво ще се случи на финала, да не четат следващия абзац!

В началото на епизода се показва напрегната сцена за погребение. Суде е паднала по стълбите и влиза в болница. Зрителите си мислят, че е нейното погребение, а след това разбират, че е това на Асъм. Оркун прогонва Айше в гората и тя се спъва и удря главата си в камък. Селим най-накрая признава чувствата си към Седеф. Оркун е настанен в клиника за психично болни. Суде, след като се е възстановила от падането, взима решение да се върне при Фарук и заедно да отгледат детето ѝ. Яман е наръган с нож от Оркун, а Мира получава криза и е спешно настанена в болница след безуспешното лекуване на тумора в мозъка ѝ. Двамата с Яман са излекувани. Накрая се организира щастливо парти. След това се показват женените Мерт и Ейлюл, както и Яман и Мира, които ще подредят живота си на чисто и ще създадат едно голямо семейство.

Така свършва историята в "Кварталът на богатите"!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ФЕН-КЛУБА НА "КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" ОТ ТУК!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.