"Турските актьори 24/7" (84): от 15 до 21 август 2016 г.

август 21, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 21 август, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България -
"Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 15 до 21 август 2016 г., разбирате сега от осемдесет и четвъртото ѝ издание!

1) Днес, 21 август (неделя), се жени един от най-харесваните и популярни турски аткьори Берк Октай! Чаровникът, който българските зрителки познават чрез участията му в хитовете "Опасни улици" и "Надежда за обич" и който по всяка вероятност тази есен ще се снима в "Състояние на връзката: женени" (Iliski Durumu: Karisik), ще се врече във вечна вярност на своята дългогодишна половинка Мерве Сарапчъоулу. Гостите, които ще присъстват на един от най-щастливите моменти в живота на двойката, са цели 600 на брой! Впечатление преди седмица направиха оригиналните сватбени покани, разпратени до близките и приятелите на влюбените, които бяха във формата на кино-клапа. На нея беше изписано следното: име на филма: "Женим се", главни роли: Берк и Мерве, локация: ресторант Portaxe, намиращ се в близост до пристанище Baltilimani в Истанбул. Пожелаваме много щастие на двойката!

2) Чаатай Улусой е с нова визия! Любимецът на милиони зрителки по света, познат от най-харесвания турски сериал в България "Огледален свят" и от излъчващия се в момента хит "Кварталът на богатите", вече започна да се снима в новия проект "Отвътре" (Iceride), като за ролята си на Сарп в него, той трябваше да подстриже косата и брадата си и да заякне. През последните месеци Чаатай се бил отдал на усилени упражнения и така качил 8 килограма. Освен това той взимал уроци по бойни изкуства и се научил да използва оръжие, тъй като ролята му на стажант в полицейската академия ще го изисква. Пред медиите наскоро той сподели, че е много развълнуван и няма търпение "Отвътре" да започне излъчване, за да види отзивите на зрителите. В проекта на Ay Yapim с режисьор Улуч Байрактар Улусой ще пресъздаде образа на Сарп, който ще е брат с този на Арас Булут Ийнемли - Мерт.

3) Изключително харесваният турски актьор Баръш Ардуч участва с главна роля в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). Героят му Йомер Ипликчи, както всички фенове на сериала знаят, е собственик на просперираща фирма за обувки. И тъй като самият Баръш бил много въодушевен от своята роля, наскоро на турския пазар се появиха обувки, носещо името на неговия герой! По последна информация именно Баръш и екипът на "Любов под наем" са проектирали въпросния модел "Ömer İplikçi", като виновник за тяхното създаване бил най-вече любимецът на милиони зрителки по света. Очаква се този спонтанно появил се проект да се разрасне в бъдеще, тъй като е сигурно, че интересът към обувките ще бъде огромен.

4) Известният турски актьор Толгахан Сайъшман прекарва последните дни от лятната си ваканция в къщата му в САЩ заедно със своята половинка Алмеда Абази и по-малката му сестра Нил Сайъшман. Наскоро той сподели в профилите си в социалните мрежи тяхна обща снимка, към която той добави описание "Моите вселенски красавици" ("Benim kainat güzellerim"). Причина за този необикновен текст е вероятно приза, който през 2008 г. спечели грузинската му половинка - "Мис Вселена". За отрицателно време летният фотос събра стотици хиляди харесвания, а феновете на Толгахан добавиха в коментарите и друго негово заглавие: "Ангелите на Толгахан".

5) Въпреки че в момента тече трескава подготовка по началото на новия най-очакван сериал тази есен "Изменник на родината" (Vatan Haini), актрисата, която ще изиграе главната роля в него, наскоро бе забелязана на шопинг от турските папараци. Чаровницата, за разлика от повечето свои колежки, не бе на "лов" за дрехи, а за домашни потребности. Тя бе заснета от журналистите на излизане от луксозен магазин за домашна декорация и обзавеждане, като също за разлика от много свои колеги, щом видя чакащите я навън медии, се усмихна широко. Освен това тя сподели пред тях, че е много развълнувана около снимките на новия проект, в който ще си партнира със своя съпруг Халит Ергенч.

6) Още новини около втория сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)! Вече е официално потвърдено, че мащабната продукция ще се излъчва през новия телевизионен сезон 2016-2017 г. не в ефира на StarTV, в който завъртя първия си сезон, а в този на FOX! По-любопитна е обаче сумата, за която от телевизията са се споразумели за закупуването правата на излъчване на поредицата... TIMS Productions и турската FOX са си стиснали ръцете за колосалните 1 300 000 турски лири - сума, която досега нито една турска телевизия не е давала за излъчването на даден проект! Междувременно изтекоха и първите снимки от новия сезон, на които се вижда включващата се с главна роля в него звезда Нургюл Йешилчай, преобразена като новата Кьосем. Снимката можете да видите вляво!

7) Ето я къщата на една от най-обсъжданите и харесвани светски двойки в южната ни съседка Синем Кобал и Кенан Имирзалъоулу! Наскоро за първи път папараци заснеха семейното гнездо на сключилите брак през май т. г. влюбени! То се намира в тузарския истанбулски квартал Джихангир, като е любопитно, че преди е била собственост на известната двойка сценаристи Керем Дерен и Пънар Булут. Все още не е ясна цената, която младото семейство е платило на другото, за да купи къщата му. Луксозната вила е оградена от четириметрова ограда (по дължина), като освен нея, за недостъпността на хорските погледи помага и богата гъста растителност в градината. От другата ѝ страна пък Синем от "Малки тайни" и Кенан от "Езел", "Диво сърце", "До последен дъх" и "Справедливостта на Кара" могат да се наслаждават на прекрасна гледка към Босфора.

8) Наскоро Неслихан Атагюл, която вчера, 20 август (събота), отпразнува своя двадесет и четвърти рожден ден, публикува в профилите си в социалните мрежи скандална своя снимка, на която позира до изгряващото слънце, полускрила се зад дивана в хола си и във вид, който очевидно бе тъжен. След пускането на странния фотос феновете на чаровницата от "Листопад" и "Двете лица на Истанбул" силно се притесниха за своята любимка, като започнаха да вадят различни тези за нейния вид, най-спряганата от които - кавга със съпруга ѝ Кадир Доулу. По-късно обаче тя отговори на тези мнения, че нито е плакала преди снимката, нито е била тъжна. Просто така изглежда винаги, непосредствено след като се събуди - натурално! Наскоро Неслихан се завърна на снимачната площадка на хита "Черна обич" (Kara Sevda) за неговия втори сезон.

9) Най-известната турска актриса с германски произход Мерием Узерли наскоро посети ливанската столица Бейрут заедно със своята половинка Алп Йозджан и двегодишната си дъщеричка Лара. Там, освен че чаровницата получи наградата си от местните кино и телевизионни награди за най-добра актриса за ролята си на Хюррем султан в хита "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), тя се отдаде и на лятна ваканция край бреговете на Средиземно море. От там наскоро Мерием сподели в профилите си в социалните мрежи спонтанно направена снимка на нея, любимият ѝ и дъщеря ѝ. Фотосът за отрицателно време събра стотици хиляди харесвания, а под него валяха коментари от сорта на "Радвам се да ви видя щастливи заедно!" и "Оженете се вече!" от нейни фенове.

10) Нови попълнения в актьорския състав на хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask)! Във втория сезон на сериала, който по последна информация стартира на 23 септември (петък) по StarTV, участие ще вземат двама любими актьори на зрителите. Един от тях е младата надежда на турското кино Сечкин Йоздемир, познат у нас от хитовете "Великолепният век", "Момичето с червения шал" и "Една любовна история", който ще се въплъти в ролята на Памир Мердан и ще стане част от нов любовен триъгълник между него и главните герои Йомер (Баръш Ардуч) и Дефне (Елчин Сангу). Освен Сечкин, във втория сезон на "Любов под наем" се включва още Мюжде Узман, снимала се за последно в първия сезон на хитовата криминална драма "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO).

11) Освен Неслихан Атагюл, тази седмица рожден ден отпразнува още друга млада надежда на турското кино, а именно Фарах Зейнеп Абдуллах! Чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Времето лети" и "С Русия в сърцето", навърши двадесет и седем години на 17 август (сряда). Фарах, която от тази есен предстои да гледаме отново на екран и отново в исторически сериал - "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) по FOX, получи хиляди поздравления и пожелания по повод личния си празник в социалните мрежи, като в Twitter дори бе създаден хаштаг "iyikidogdunFarah" (#честитрожденденФарах), който бе използван от потребители в над 6000 туитове и който се нареди на седмо място сред най-известните за деня. Нашият екип също ѝ пожелава всичко най-хубаво!

12) Снимките на лятната романтична комедия на ATV "Колоритно" (Rengarenk) продължават въпреки изтеклата в интернет-пространството информация, че тя приключва следващия петък с финален пети епизод! В единствения си почивен ден актрисата, изпълняваща главната роля в нея - Селин Шекерджи, бе заснета от турските папараци да си купува нови бикини от голям истанбулски търговски център, а след това и да е с тях на един от луксозните плажове в града, в квартал Чешме. Чаровницата, позната у нас от хита "Ангели-пазители" обиколи няколко специализирани магазина за бельо и бански, преди да се спре на желания от нея модел. Впечатление на журналистите направи, че и в мола, и на плажа Селин бе сама, а не с половинката си и в живота, и в "Колоритно" - Каан Ташанер ("Пепел от рози" и "Тайни").

13) След като Илкер Калели стана новото рекламно лице на известната марка за дрехи в Турция Mavi и замени Керем Бурсин като партньор на титулярката Серенай Саръкая, той вече засне и първата си фото-сесия, а с нея стана ясно и какво точно ще рекламира най-харизматичният турски актьор! Както можете да видите от снимките вдясно, Илкер е облечен в тъмносини дънкови дрехи, като с това се разкри, че той ще промотира предимно облекла точно в този цвят! Междувременна стана ясна и сумата, за която Калели, познат у нас чрез ролята си в "Тайни", а в момента в Турция - с тази в тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), се е споразумял с Mavi, за да стане тяхно рекламно лице - колосалните 1 000 000 турски лири!

14) Наскоро рекламното лице на друга известна марка в южната ни съседка, а и не само, но този път за красота "L'oreal Paris" - Фахрие Евджен, присъства на специална церемония, организирана от световната компания. На нея чаровната актриса, позната у нас от хитовете "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето", за пореден път ослепи всички с красотата си, но лошо впечатление на присъствалите журналисти направи косата ѝ, изглеждала въпреки добре оформената прическа изтощена. На въпроса защо именно нейната коса, която трябва да е пример за потребителите на L'oreal Paris, изглежда по този начин, Фахрие отговори, че основни виновници са слънцето и морската вода, на които се е излагала през отиващото си лято актрисата. Тя довери, че в момента, за да се възстанови косата ѝ, я подхранва с различни маски и кремове на марката, която рекламира.

15) Миналата седмица в изданието на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че заради претенциите и настояванията на мега-звездата Къванч Татлъту, сценарият на най-новия ѝ проект "Черно и бяло" (Siyah Beyaz), в който ще си партнира с Туба Бююкюстюн, е бил променян цели осем пъти! Наскоро самият той, спечелил втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., бе засечен от турските папараци на излизане от дома си в Ялъкавак, които не пропуснаха да му зададат въпроси по този въпрос. На тях Къванч бе лаконичен и отвори със следните думи: "Това е абсолютна лъжа, няма такова нещо! Нямаше нужда толкова много да се изпише и изговори за нашия проект, но пък няма и лоша реклама". След направеното кратко изявление, Татлъту отправи в неизвестна посока с личния си автомобил.

16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 22 август, ще бъде финализирано издание №123 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 23 август, ще започне публикуването на новото №124, което ще бъде обновявано всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 25 август, предстои да прочетете четвъртото за сезона и двадесет и четвърто подред "Двойно интервю", което ще бъде с екранната двойка от тазгодишния летен хит на FOX "Номер: 309" (№: 309) Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ. В събота, 27 август, пък идва ред на предпоследната тринадесета за сезона и четиридесет и първа тема от "Любопитно", в която ще представим най-пищните сватби на турските актьори и актриси. И в неделя, 28 август, очаквайте брой №85 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.