Един истински фен на "Кварталът на богатите", Чаатай и Серенай

"Кварталът на богатите" е може би най-успешният младежки турски сериал, създаван досега. "Medcezir" завладя всички, докоснали се поне веднъж
до неговия блясък, до неговата динамика, до неговите чувства... Миналото лято първият и най-успешен римейк на едноименния американски хит "The Orange County" завладя цяла България с първия си вълнуващ сезон. А това лято БТВ зарадва зрителите с така очаквания от всички нов втори, който продължава да вълнува и младо, и старо всяка делнична вечер. Милиони са феновете на "Кварталът на богатите" и на Чаатай Улусой и Серенай Саръкая у нас, но един от тях се отличава от всички... Един от тях създаде първия български фен-клуб на двамата актьори, изпълняващи ролите на Мира Бейлидже и Яман Копер... Това е Лазар Пърлев, който в интервю само за СЕРИАЛИ в България разкрива повече подробности около дейността на интернет-общността, създадена от него, нейната цел, защо е най-големият фен на сериала и актьорите...

Защо станахте фен на Чаатай и Серенай?
Техен фен съм, защото много добре успяват да покажат това, което могат на екран. Изобщо бих казал дори, че са зарибяващи!

Каква е целта на фен-клуба, основан от Вас?
Целта на нашия фен-клуб е на едно място да се съберат колкото се може повече хора, които са фенове на Чаатай и Серенай. Толкова много, че да видят това нашите любимци и да дойдат тук, в България, за да ни зарадват! Тези, които имат желание да се присъединят към нашата общност, могат да го направят от тук!

Какво най-много харесвате в Чаатай и в Серенай?
Харесвам характерите им, това, че от толкова млади са нахъсани да успеят и това, че пресъздават страхотно любовните сцени в сериала. Харесва ми и това, че техните екранни Мира и Яман никога няма да се откажат от любовта си и от това да бъдат заедно, каквото и да им коства.

Какво е посланието Ви към тях двамата?
Посланието ми към тях е да продължават да творят, в работата и в кариерата си да бъдат успешни и, разбира се, да дойдат в България, за да се видят със своите многобройни фенове.

А какво е посланието Ви към екипа на СЕРИАЛИ в България?
Посланието ми към вас е да продължавате да творите и да публикувате интересни неща в страниците си!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.