Хатидже Шендил: "Искам да стана майка!"

Здравейте, приятели! Всеки четвъртък продължаваме да публикуваме интервюта с всеки един от участниците в приключилия трети сезон
на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г.! Четвъртък е, 14 юли, и те продължат, като предстои да прочетете интервю с класиралата се на второ място в него участничка - великолепната Хатидже Шендил! Тя е родена на 2 август 1983 г., като в момента е на 32 години, зодия лъв. Започва да се занимава с актьорско майсторство през 2001 г., когато е едва на 18 години, участвайки с малки роли в различни филми и сериали. За първи път бива забелязана от широката аудитория през 2007 г., когато за кратко се включва във вечния криминален хит "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi Pusu). През 2010 г. играе първата си изключително успешна роля - тази на Гюлхаят в мелодрамата "Черни планини" (Karadaglar). Следват още по-успешни нейни участия в сериали, като през 2013-а се снима в хита "Дила" (Dila Hanim) отново с главна роля, чрез който се превръща в любимка на стотици хиляди зрители. От есента на 2014 г. Хатидже участва в хита "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun), приключил скоро в България, с който отново постига огромен успех. Време е да започваме с интервюто!

Вие се снимате доста. С такъв ритъм остава ли Ви време за личен живот?
При всички актьори има моменти, в които са претоварени от работа и виждат семейството и приятелите си доста по-рядко, отколкото им се иска. Нещо повече - при мен снимките излизат и от рамките на града, където се намират и близките ми. Но всеки път, когато се върна, се старая да им отделя максимално повече време.

Вече няколко години живеете с актьора и продуцент Бурак Саяшар. Как се срещнахте с него?
Случи се по време на снимките на сериала "Черни планини". Харесахме се, но искахме всичко между нас да се случва постепенно и бавно. И аз, и той сме срамежливи и стеснителни (смее се). Но сме и много искрени! Когато за първи път си поговорих с него, енергията му изцяло ме завладя. А когато разказва нещо, е невъзможно да не го слушаш и да си мислиш за друго. Той владее четири езика перфектно. Възпитаник е бил на френско училище, където е придобил страхотно чувство за хумор и където е развил острия си ум.

Как Ви нарича Бурак?
Нари ме "ангел" или "малката", тъй като аз съм с четири години по-малка от него.

Ревнувате ли се взаимно от сцените с целувки?
Актьорството е сложна професия. Трябва да се целуваме, ако това изискват ролите ни. Ние с Бурак не се караме и не спорим за такива малки неща. Гледаме на тях като част от задълженията и професиите ни. Но никога не си затваряме очите за целувките ни с други хора и си имаме едно на ум! Винаги си казваме един на друг, ако ще снимаме такива! Аз му разказвам по-отрано, за да го подготвя. 

Казват, че двама души са един за друг, ако биват разсмивани от едни и същи неща. Вярно ли е?
О, да! На нас винаги ни е весело, особено като сме в отпуск. Винаги прекарваме почивките си по необикновени начини и винаги ни се случва нещо интересно и непредвидено. Или ще забравим нещо важно, или ще го изгубим по път...

Как виждате бъдещето си?
Аз не съм мечтателка. Омъжена съм щастливо и искам да стана майка. Всичко останало не е кой знае колко важно. За да бъдем спокойни и щастливи, разбира се, трябва също така да сме здрави!

Смятана сте за една от най-красивите туркини, печелила титлите "Мис Турция" и "Мис Европа". Ставата популярна обаче като актриса, чрез ролята си в "Дила"! Приличате ли си с героинята си?
За да стигна до положението, на което съм в момента, трябваше да измина много път и да изживея много неща в сравнително краткия ми живот. За щастие, успях да остана на краката си и да не се предам. Именно по това си качество - упоритостта ми, си приличаме с моята героиня Дила. Тя е силна жена като мен. 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте интервю с големия победител в "Любима турска звезда 2016" Мехмет Акиф Алакурт следващия четвъртък,  21 юли! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.