"Турция представя..." (48): още летни сериали по FOX и TRT1

Здравейте, приятели! Вторник е, 12 юли, и продължава една от най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България "Турция представя...",
нови издания от която публикуваме всеки вторник. Причината: започването на нови и нови проекти, които ще се вихрят в ефира на турските телевизии през започналия междинен летен сезон! В тазседмичното шесто за сезона и четиридесет и осмо подред издание ще се спрем на може би последните два нови летни сериала за този сезон - "Нека се разделим" (N'olur Ayrilalim) на FOX и "Кой не ни обича?" (Hangimiz Sevmedik) на TRT! Да започваме!

"Нека се разделим" (N'olur Ayrilalim) - FOX:
Това е третият и може би последен летен сериал на FOX, който ще направи своята дългоочаквана премиера още този петък, 15 юли, излъчвайки нови епизоди всяка петъчна вечер след 20.00 час! Главните роли в новата романтична комедия, която се очаква да постигне огромен успех, са поверени на Нилай Дуру, Арас Айдън, Гюрген Йоз, Нилпери Шахинкая, Осман Каракоч, Хилал Юйсун, Дуйгу Караджа, Айше Селен и още много други. Продуцент на поредицата е изключително популярният Осман Сънав, а режисьор - неговият брат Юсуф Йомер Сънав. По последна информация сюжетът на "Нека се разделим" е взаимстван до голяма степен от този на световния хит "Късметлията Чък" (Good Luck Chuk). В турския сериал се разказва за главния герой Телли Баба (Арас Айдън) е невероятен късметлия, винаги е с най-хубавите момичета и никога няма проблеми. На едно от поредните партитата се запознава с изключително красиво момиче - Азизе (Нилай Дуру), което от своя страна няма абсолютно никакъв късмет. След първата целувка помежду им всичко се обръща на 180 градуса и щастливецът остава без грам късмет. Какво ще се случи между тях, предстои да разберем в епизодите на новия сериал на FOX "Нека се разделим" (N'olur Ayrilalim), който ще върви и с подзаглавието "Защото трябва да се омъжа", от този петък, 15 юли, по FOX! Вижте от тук трейлърите към първи епизод! 

"Кой не ни обича?" (Hangimiz Sevmedik) - TRT1:
Това е единственият нов летен сериал на TRT1, който също започва този петък, 15 юли, и ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20.00 часа! Той, въпреки че ще се излъчва по нискорейтингов канал, е изключително обещаващ заради звездния си каст, включващ звезди от ранга на Джан Яман, снимал се в "Нарочно любов" (Inadina Ask), Селен Сойдер (Топрак от "Сезони на любовта"), Алтан Аркекли (Джемал от "Истанбулска приказка", Халил от "Памуковата принцеса"), снимал се за последно в "Черен хляб" (Kara Ekmek), Гюл Онат (Икбал от "Сезони на любовта", Къймет от "Част от мен"), Дениз Орал, Бюлент Шакрак, Мехтап Байри (Мехбаре от "Женско царство", "Голямата лъжа", Фиген от "Късчета живот", Афифе от "Мелодията на сърцето", "Малки жени") и други. Сценаристи са Алпхан Дикмен и Башак Ангигюн. В "Кой не ни обича?" се разказва за Мюнир Йешил (Алтан Еркекли) и Адила Чам (Гюл Онат), които израстват заедно в малък истанбулски квартал и се влюбват един в друг по-късно. Родителите им обаче не одобряват тяхната връзка и решават да ги разделят, изпращайки ги да учат в различни краища на Турция. Така техните пътища се разделят и всеки поема по своя собсвен, създавайки семейство и деца. Години по-късно, вече възрастни и отгледали децата си, Мюнир и Адила се срещат отново! Мюнир вече е баща на красивата Ътър (Селен Сойдер), а Адила - на привлекателния Тарък (Джан Яман). Двамата възрастни решават, в името на своята детска любов, да оженят двете си деца. Младите обаче не са на тяхното мнение и искат свобода и право на избор в това важно за тях решение. Дали брак ще има и ако да - ще се заобичат ли все пак Ътър и Тарък, наследявайки силната любов между родителите си в миналото, предстои да разберем! Първия трейлър вижте от тук, а втория - от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.