"Любопитно" (37): децата на турските актьори и актриси

Здравейте, приятели! Събота е, 16 юли, и с нови издания продължава третият сезон на една от най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България
"Любопитно", който стартира през пролетния сезон, публикува първоначално шест нови броя, но след това поради технически причини бе временно прекратен. През предстоящите летни съботи предстои отново да Ви потопим в необятния свят на турските сериали с последните осем издания от рубриката, които ще бъдат наистина интересни и любопитни. Днес предстои да прочетете деветото за сезона и тридесет и седмо подред!
То ще бъде изключително интересно и специално, тъй като за първи път ще Ви срещнем не с кого да е, а с децата на Вашите най-любими турски актьори и актриси от сериалите! 

Нургюл Йешилчай и Осман Неджат Йозер са една от най-известните двойки майка и син в южната ни съседка. Осман, който е роден на 22 май 2005 г., е плод на любовта и брака на Нургюл с вече бившия ѝ съпруг Джем Йозер, за когото се омъжва през 2004-а и с когото се развежда през 2010 г. В момента Осман е на единадесет години и расте с майка си, като съгласно бракоразводния договор, той се вижда с баща си веднъж седмично. Нургюл не спира да публикува своите selfie-та със сина си в социалните мрежи, като дори профилната ѝ снимка във фейсбук е с него. 

Еркан Петеккая и Джем Джано Петеккая пък са сред най-популярните двойки баща и син в Турция. Джем Джано е роден през 2004 г. и е плод на любовта и брака между известния му баща-актьор и майка му Дидем Петеккая. В момента момчето е на дванадесет години и расте заедно щастливо със семейството си. Любопитно е, че Еркан е забранил на сина си да гледа сериалите и филмите с негово участие. 

Гамзе Йозчелик и Муратхан Пекташ са една от най-известните двойки майка и син в южната ни съседка. Чаровната блондинка ражда мъникът, който вече е на шест години, през 2010-а. Той е плод на любовта ѝ с нейния вече бивш екранен партньор от най-успешния турски криминален сериал - Уур Пекташ, с когото обаче впоследствие се разделя. През последните години Гамзе имаше връзка с известния актьор и модел Мерт Йоджал ("Отново любов"), който се грижеше за Муратхан като за собствено дете, но наскоро двамата се разделиха. Любопитно е, че Гамзе е неразделна със сина си и дори го води заедно с нея на шопинг по големите търговски центрове, където двамата често са ставали обект на папарашкия интерес, както сме писали неведнъж в "Турските актьори 24/7".

Бергюзар Корел, Халит Ергенч и сина им Али Ергенч са едно от най-обичаните и коментирани семейства в Турция. Бергюзар и Халит, срещнали и влюбили се на снимачната площадка на хита "1001 нощ", сключват брак през 2009 г., а година по-късно - през февруари 2010-а, на бял свят се появява плодът на тяхната любов - синът им Али! Той вече е на шест години. Бергюзар и Халит са изключително грижовни и любвеобилни родители, но неведнъж сме информирали в изданията на "Турските актьори 24/7", че са и много взискателни в отношение на възпитанието на сина си. Отскоро се носят слухове, че двамата родители на Али работят по въпроса за негово братче или сестриче, но имайки се предвид факта, че ще се снимат заедно в новия сериал тази есен "Изменник на родината" и ще бъдат изцяло заети около него, явно за момента са отменили тези свои планове.

Туба Бююкюстюн, Онур Сайлак и дъщерите им Мая и Топрак също са сред най-харесваните турски популярни семейства. Туба и Онур, които се срещат още на снимките на хита "Гордата Аси" (2006), но се влюбват на тези на "Огнено сърце" (2010) четири години по-късно, се женят в края на юли 2011 г. Половин година по-късно, на 19 януари 2012-а, се раждат плодовете на тяхната любов - близначките Мая и Топрак, които вече са на четири годинки и са звезди в социалните мрежи. Както можете да забележите и от снимката, едната от тях прилича на баща си (със сивото яке), а другата - на майка си (с розовото яке). 

Пелин Карахан и Али-Демир Гюнтай са една от най-известните двойки майка и син в южната ни съседка. Младата надежда на турското кино, позната от "Мечтатели" и "Великолепният век", ражда своята първа рожба на 28 декември 2014 г. Малкият Али-Демир е плод на любовта ѝ с половинката ѝ и грижовен баща Бедри Гюнтай. Само година след като ражда, Пелин се завръща на снимачната площадка с новия си сериал "Достатъчно", започнал в края на м. г. Любопитно е, че тази пролет Пелим и Али-Демир, който вече е на годинка и половина, станаха рекламни лица на известна марка за бебешки храни в Турция, както Ви информирахме преди време в "Турските актьори 24/7". Определено сладурът е одрал кожата на майка си и е нейно мъничко копие! 

Чаала Кубат и Селин Диаз са една от най-харесваните двойки майка и дъщеря в Турция. Красивата блондинка, която става световноизвестна след участието си в хита "Опасни улици", се жени за сърфиста Джими Диаз през 2013-а, а година по-късно - през 2014-а, се ражда плодът на тяхната любов - дъщеричката им Селин Диаз. Както и преди сме писали, запалените по сърфа нейни родители имат планове да направят и своята рожба сърфистка, като още отсега, едва на две годинки, тя започва с уроците по плуване в тяхната сърфинг-школа. 
Вилма Елес и близнаците Милат и Мелъди са една от най-известните двойки майка и близнаци в южната ни съседка. Изключително популярната актриса с германски произход, позната от "Времето лети", се жени за своя съпруг-турчин в края на 2014 г., а половин година по-късно, на 22 август 2015-а се раждат плодовете на тяхната любов - синът им Милат и дъщеря им Мелъди. Дълго време мъниците бяха без имена и много се изписа по този въпрос в турските медии, за което сме Ви информирали и ние в "Турските актьори 24/7", но в крайна сметка двамата им родители са стигнали до консенсус в това отношение и така една от рожбите им е с турско, а другата - с немско име. 

Нур Фетахоулу и Елиса Гюзин Везироулу са две от най-сладките и коментирани двойки майка и дъщеря в Турция. Мъничката Елиса, която съвсем скоро предстои да навърши половин годинка, се ражда на 11 февруари т. г. и е плод на любовта между известната си майка-актриса и бизнесменът Левент Везироулу, с когото тя през изминалата година се раздели, но впоследствие двамата отново заживяха заедно като щастливо семейство заради благата вест за бременността на Нур. Фетахоулу, която до последно се снима в историческия сериал "Филинта" (Filinta) преди да роди, два месеца пази лицето на дъщеря си от медиите и социалните мрежи, но през пролетта най-сетне го показа! Не са ли сладки?!

Баръш Фалай и Мави Рюзгяр Фалай са една от най-известните двойки баща и син в южната ни съседка. Баръш, който у нас познаваме чрез ролите му в "Езел", "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите", а скоро предстои да гледаме и във втория сезон на "Твоят мой живот", се жени за популярната актриса Есра Ронабар ("Памуковата принцеса" и "Истанбулска приказка") през 2006 г. Три години по-късно, през 2009-а, се ражда техният син Мави Рюзгяр, който в момента е на седем години. Любопитно е, че миналата година Мави и баща му Баръш станаха рекламни лица на известна турска марка за автомобилни гуми и така подкрепиха благотворителната кампания за смяна на летните гуми със зимни през студените месеци за безопасност на пътя. 

Вахиде Перчин и Ализе Гьордюм са една от най-известните двойки майка и дъщеря в Турция. Вахиде, позната у нас от сериалите "Истанбулска приказка", "Да върнеш времето назад", "Огледален свят" и "Великолепният век", се жени за известния турски актьор Алтан Гьордюм ("Великолепният век" и "Мечтатели") през 1991 г. Три години по-късно, през 94-а, се ражда тяхната дъщеря Ализе, която в момента е на 22 години. Девойката има трудно детство, тъй като майка ѝ два пъти заболяваше от рак на гърдата и беше нейната най-силна опора в битката с коварното заболяване. Освен това през 2013-а родителите ѝ се развеждат. 
Мерием Узерли и Лара Узерли са може би от най-потайните двойки майка и дъщеря в южната ни съседка. През юни 2013 г., в края на третия сезон от най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), чрез който придобива световна популярност, актрисата с немски произход напуска изненадващо и без всякакво предупреждение екипа му и заминава за родината си Германия. Всички се питат защо тя взема такова решение, като първоначално самата тя го оправдава с т. нар. синдром на прегряването, но след това става ясно, че е бременна! Така на 10 февруари 2014 г. се ражда нейната първа дъщеричка Лара. Дълго време Мерием крие личицето ѝ от света, медиите и почитателите си. По случай втория рожден ден на рожбата си т. г., Узерли за първи път показа Лара пред всички! 
_________________________________________________________________________________

Това бе всичко от тазседмичното девето за сезона и тридесет седмо подред издание от "Любопитно"! Очаквайте следващия десети за сезона и тридесет и осми подред брой от рубриката следващата събота, 23 юли, когато отново предстои да се спрем на изключително интересна тема от света на турските сериали! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните издания чрез архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Много са красиви да бьдат Живи и Здрави
Сериали в бг Препорьчвам ви Ако имате време изгледайте Немският сериал Медикоптер 117 много е интересен горещо ви го препорьчвам
Медикоптер 117 не е лош сериал а е много интересен моля ви ако можете го изгледайте
7 сезона има
Епизодите са 83
Всеки ден хората от Медикоптер 117 спасяват човешкият живот
В Вивокс 7 ги има епизодите
От 01 до 83
1 Пилоти са Томас Вехтер И Биги Шверин
2 са Йенс Костер и Джина Айгнер
Йенс е на мястото на Томас а Джина на Биги
1 Доктори са Михаел Лудвиц и Габриеле Колман
2 са Карин Тарер и Марк Харанд
Карин е на мястото на Габриела а Марк на
На Михаел
1 санитари са Ралф Щарер и Петьр Бергер
2 са Енрико контини и Фрориян Ленц
Енрико е на мястото на Ралф а Фрориян е на мястото на Енрико
Докторка Габриела умира 25 епизод 3 сезон
А Пилот Томас Умира 51 епизод 5 сезон
1 Любовна двойка е Докторка Габриела Габриеле и Санитар Ралф
2 любовна двойка е Докторка Карин и Доктор Михаел
3 е Пилотка Биги и санитар Енрико
4 е Санитар Петьр И жена Му Стела
5 са Пилот Томас и пилотка Биги
И последната е Пилотка Джина и Мьжьт и Доктор Марк

Предоставено от Blogger.