Мине Тугай: "Нищо в този живот не може да ме изненада"

Здравейте, приятели! С изключителен успех продължава третият сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2016
г. И тази пролет, както предишната, всеки четвъртък продължаваме да публикуваме интервюта с всеки един от отпадналите участници в проекта. Четвъртък е, 26 май, и те продължат, като предстои да прочетете интервю с десетия елиминиран участник в проекта - червенокосата чаровница Мине Тугай! Родена е на 28 юли 1978 г. в малкия град Коня, Турция. В момента е на 37 години, зодия лъв. Започва да се занимава активно с актьорската професия през далечната 1997 г., когато е едва на 19 години. Първата ѝ по-съществена роля е в хита с Халит Ергенч и Неджар Ишлер "Готова на всичко" (Aliye), през 2004 г. Следващата й роля, чрез която натрупва популярност е в криминалната турска продукция "Една анкарска полиция" (Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi), през 2011-2012 г., в която изиграва ролята на самоубиващата се комисарка отдел "наркотици" Суна. През 2012 г. взима участие с малка роля в хита, излъчващ се и в момента в Турция "Лъжовен свят" (Yalan Dunya). Голямата популярност обаче я достига след участието й в най-успешната семейна драма след "Листопад" "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman ki), в която изиграва ролята на детегледачката на Дениз, а по-късно и съпруга на Сонер, Бахар. От есента на 2013 г. пък участва в поредицата "Кварталът на богатите" (Medcezir), партнирайки си с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая, която обаче напусна, за да вземе участие в неуспешния проект от есента на 2014-а "Крадец на сърца", който бе свален от ефир заради ниски рейтинги. За последно красавицата се снима в летния проект от 2015 г. "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu). Време е да започваме!

Приличате ли си с героинята Ви в "Кварталът на богатите""?
Не знам дали си приличаме, но ми харесва да играя ролята на майка. Всъщност дори бях критикувана, че съм твърде млада, за да изиграя тази героиня, но аз не мисля така. Искам да почувствам тръпката да пресъздавам всякакви героини, различни една от друга, така ми е интересно, а и обичам да експериментирам. Не обичам да имам граници.

Гледате ли се по телевизията?
Честно казано не ми остава време да го правя, както и изобщо да гледам телевизия. Но все пак, когато не съм била много сигурна на снимачната площадка в играта си, влизам в интернет и гледам тези епизоди, а и на всеки актьор му е интересно да се гледа през очите на обикновения зрител, защото едно е на снимките, а друго е на екрана, където всичко е обработено, изрязано, направено професионално.

Кое качество в героинята Ви Ендер в "Приливи и отливи" Ви допада най-много?
Честно казано, не обичам да говоря много за персонажите си. Но пък не мога да спомена за ролята ми във "Времето лети", героинята ми Бахар е една от любимите ми, които съм играла, беше ми много забавно, особено сцените с Ниса Мелис Тели (Дениз). Бях много развълнувана, докато я играех.

Амбициозна ли сте?
Не мисля. За мен амбицията на хората ги прави по-нервни, напрегнати, дори необуздани. За мен свръх-амбицията е вредна и за физическото, и за психическото здраве на хората. Те трябва да имат амбицията да я победят, колкото и странно да звучи.

Какво може да Ви изненада в днешно време?
В момента нищо не може да ме изненада, а и се стремя да очаквам неочакваното. Естествено, има неща, които ме изненадват и озадачават, но това е за кратко, докато се осъзная.

Кариерата или личния живот, кое е по-важно за Вас?
И двете са много важни за мен, обичам и близките ми хора, и героините ми в сериалите. Но най-важното за мен е да съм независима и свободна.

Как се променихте с напредването на годините?
Като че ли започнах да мисля по-адекватно и разумно, успях да се укротя, да стана по-спокоен човек, защото като по-млада бях много щура, първична, не си мерих приказките и думите, бях много емоционална.

Какво все още не сте постигнали в живота, което искате, и за което мечтаете?
Обичам да пътувам, искам да посетя доста страни, но напрегнатия ми график не го позволява. Даже искам за известно време да живея в друга държава, да се науча на различен начин на живот. За мен това е животът, една авантюра.

Споделете три неща, за които мечтаете!
Любов, семейство и дете.

Какво пречи на съвременните отношения между мъжа и жената?
За мен основно работата, повечето хора са на пълен работен ден и доста често не им остава време за половинките си, именно от там тръгват и другите проблеми. Друг такъв е уважението един към друг, каквото също вече почти няма. Също така, те трябва да споделят проблемите и чувствата си, иначе стават все по-далечни и по-далечни.

Кое е най-лудото нещо, което сте правила от любов?
Няма да го издам... Но спомняйки си за него, направо не мога да повярвам какво съм направила.

Какво за Вас е страстта?
За мен страстта е един неспокоен мир, много див, на който не може да се устои.

Добър приятел ли сте?
Мисля, че да, опитвам се да бъда с приятелите ми и в добро, и в зло, да ги подкрепям в хубавите и трудните им моменти. Това е истинското приятелство.

Кои са трите неща, които са вечни според Вас?
Любовта, раздялата и смъртта.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте интервю с класиралия се на осмо място в "Любима турска звезда 2016" участник, чието име ще стане ясно утре, 27 май (петък), следващия четвъртък, 2 юни! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.