Авика Гор: "Ананди и Роли ми дадоха много ценни уроци"

Здравейте, приятели! Петък е, 27 май, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! За последно прочетохте такова със класиралия се на пето място във формата участник Анас Рашид от "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum), а тази единадесетото ще бъде с класиралата се на четвърто място в проекта и отпаднала на финала участничка - Авика Гор! Преди да започнем, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 30 юни 1997 г. в големия индийски град Мумбай. В момента е на 18 години, зодия рак. Започва актьорската си кариера през 2008 г., когато е едва на 11 години, участвайки в няколко сериала с малки роли. По-късно, в края на 2008-а, Авика изиграва ролята на живота си - тази на Ананди в тоталния индийски хит "Малката булка" (Balika Vadhu)! Чаровното момиченце успява за отрицателно време да плени милионната телевизионна аудитория в Индия и да се превърне в нейна тотална любимка. Гор участва в "Малката булка" до 2010 г., когато героинята ѝ пораства и бива заменена от друга актриса. Талантът ѝ обаче не остава незабелязан, като скоро през 2011-а получава предложение за участие в друг голям хит - "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka), в който изиграва главната роля - тази на Роли, и който продължава да се излъчва вече повече от четири години и до днес. Време е да започваме със специалната ни статия за Авика!

Екранната Ананди много се вдъхновява от ролите, които играе: "Моите героини Ананди и Роли ми дадоха някои много ценни уроци за живота. Да уважавам хората, да бъда търпелива, пряма и винаги да следвам пътя на истината. Но най-големият ми урок е да преследвам мечтите си, независимо от всичко. Ако наистина искаш нещо, един ден ще го заслужиш и ще го постигнеш."

Тя говори и за детските бракове, които са основна тема в "Малката булка": "Индия като цяло вече е много далеч от ситуации като сватби между деца и уредени бракове. Но има някои части от страната, където това все още се случва..."

Много от критиците се съмняват, че Авика Гор ще успее бързо да се превърне от едно дете (Ананди) в бременна жена (Роли), но младата актриса  успява. „Това е част от работата и предизвикателствата в живота на всяко момиче“, споделя тя.

„Чувствам се късметлийка да имам тази възможност. Харесва ми да нося сари и на екрана, и в реалния живот. Винаги се вълнувам от връзката си със зрителите и тяхното отношение към играта ми. Опитвам се да придам дълбочина на преживяванията на героинята ми Роли, която е забременяла неочаквано и е трябвало да се омъжи против волята и желанията си.“, казва за ролята си 14-годишната Авика.

„Самата мисъл, че ще играя бъдеща майка ме одухотворява. Ще се справя и зрителите ще почувстват това” — откровено споделя с почитателите си Авика Гор преди две години. Днес младата чаровница е на 17 и с усмивка гледа на страховете си от едно време.

Но едно от нещата, които и до днес не може да преодолее е смущението й в любовните сцени. Единственото й притеснение е, дали ще успее да е достатъчно чувствена и убедителна в романтичните сцени. Смята ги за голямо предизвикателство, което е успяла да преодолее благодарение на дългогодишния си приятел и колега, с когото си партнира в последния си сериал. „Маниш Райзингани и аз сме големи приятели и извън екрана, така че не се чувствам неудобно при заснемането на интимните сцени благодарение на него. И съм сигурна, че ако Маниш не ми беше толкова близък, щях да ги играя с много притеснение.”, откровена е порасналата вече Авика Гор.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 3 юни! То ще бъде с младата Тина Дута, позната у нас чрез ролята си в хита "Моята карма" (Uttaran)! Предишните интервюта можете да намерите бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.