Повторение на "Кварталът на богатите" по БТВ Лейди

Отново изненади готви нишовият канал на БТВ - БТВ Лейди, през вече настъпилия месец април. Любителите и фенове на турските сериали
никак няма да скучаят, тъй като ще могат да се насладят на повторения на едни от любимите си турски поредици, давани в ефира. Кои ще бъдат заместниците на повторенията на "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), "Завръщане" (Sila) и американският "Дневниците на Кари" (The Carrie Diaries), приключващи в следващите дни на месец април, разбирате сега чрез по-долните редове!

От 5 април (вторник) в ефира на БТВ Лейди предстои да се завърти повторение на хитовата турска мелодрама със Серхан Яваш и Йозлем Йълмаз в главните роли "Незабравима" (Unutulmaz). Епизодите от сериала ще се въртят всеки делничен ден от 08.30 до 09.30 часа, като повторения няма да бъдат предлагани. "Незабравима", който миналата година показа своите последни премиерни епизоди в ефира на БТВ Лейди, излъчвайки се в prime-time-а, ще замести приключващия ден по рано - на 4 април (петък), турски сериал "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki).  

На 6 април (сряда) от 18.30 до 19.30 ще се излъчи последният от втори сезон епизод от повторението на американския сериал "Дневниците на Кари" (The Carrie Diaries). Негов заместник считано от 7 април (четвъртък) ще бъде друг хитов американски сериал - "Необходима грубост" (Necessary Roughnness). Той ще се излъчва от втори сезон, като него ще можем да гледаме всеки делничен ден между 18.30 и 19.30 часа само в ефира на БТВ Лейди.

Последният епизод от повторението на хитовата сага за Съла и Боран, а именно "Завръщане" (Sila), ще бъде излъчен на 11 април (понеделник). Епизод 100, който слага край на сериала, ще се излъчи в обичайното му разписание - от 11.00 до 12.30 часа, а повторно ще можем да го гледаме веднага на следващия ден, 12 март (вторник), между 07.00 и 08.30 часа.

След финала на "Завръщане" от БТВ Лейди ще предложат нова изненада за феновете на турските сериали, а именно ново повторение на хитов такъв! От 12 април (вторник) се завърта повторение на първия сезон на "Кварталът на богатите" (MedCezir), като то ще се позиционира всеки делничен ден от 11.00 до 12.30 часа. За тези, които по това време няма да могат да гледат поредицата, ще бъде предлагано и повторение, което стартира на 13 април (сряда) и ще се ротира през делниците между 07.00 и 08.30 часа преди поредния епизод от повторението на "Незабравима".

Напомняме на феновете на "Кварталът на богатите", че вторият сезон на сериала стартира още това лято и ще се излъчва в prime-time-a на БТВ! Ако обаче сте забравили или пък просто искате да си припомните какво се е случило в първия сезон на поредицата с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая, то от 12 април ще можете да го направите, гледайки я в ефира на БТВ Лейди. 

Междувременно съобщаваме, че феновете на "Чучулигата" (Calikusu) ще могат да видят финала на сериала следващата събота, 9 април, когато от 20.00 до 21.50 часа ще бъдат показани финалните 75-ти и 76-ти епизод. От 10 април (неделя), както по-рано съобщихме, започват да се излъчват романтични филми на негово място. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.