Гаутам Роуд: "Аз съм един съвсем обикновен човек"

Здравейте, приятели! Петък е, 1 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! Миналата седмица прочетохте такова с третия отпаднал - Маниш Раисингани от "Ритъмът на мечтите", а тази четвъртото ще бъде с четвъртия елиминиран Гаутам Роуд! Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 14 август 1977 г. в големия индийски град Мумбай. В момента е на 38 години, зодия лъв. Започва да се занимава активно с актьорската професия през 2000 г. досега, като има изключително успешни роли в различни филми и сериали през годините. В началото на 2013 г. се включва с главна роля в хитовия индийски сериал, излъчващ се в момента у нас всяка делнична вечер по БТВ Лейди - "Сияйна луна" (Saraswatichandra), като играе в него до септември 2014 г., когато той приключва с 444 епизода. Време е да започваме с интервюто!

С какво се занимавате след края на "Сияйна луна"?
След финализирането на "Сияйна луна" започнах да се снимам в друг проект на телевизия Star Plus, чийто режисьор и продуцент едновременно е Sanjay Leela Bhansali. С него работих и по "Сияйна луна", като бе много приятно отново да бъда част от неговия невероятен екип. Преживях нещо като дежавю. 

Разкажете ни повече за новия си персонаж в този сериал?
Мога да кажа само, че е коренно различен от Сарасватичандра в "Сияйна луна" - възпитан е на състрадание от семейството си и има възвишени идеи в живота, за разлика от предния ми герой, който бе отгледан с безразличие от мащехата си и в такъв се бе превърнал като пораснал - безразличен. 

Винаги са коментирали Вашите устни - естествен ли е цветът им или ги подхранвате, за да изглеждат по-добре и от женски?
След толкова много спекулации относно моите устни вече ми се ще ако мога, да се кача на покрива на най-високата сграда в света и да изкрещя на целия свят, че не ползвам червила или каквито и да било други продукти! Не можах да повярвам, че дори майка ми ми задава такива въпроси... Вероятно хубавите ми устни се дължат на факта, че нито пия, нито пуша!
Как попаднахте на снимачната площадка на "Сияйна луна"?
Бях част от продуцентския екип на шоуто "Индия търси талант" (India's Got Talent) и се занимавах главно с него, когато един ден ми се обади представител на компанията "Bhansali Productions" с молба да се срещнем възможно най-скоро в офиса ми. Аз се отзовах на молбата им и след няколко дни отидох на срещата, на която се запознах със самия г-н Бансали, който тогава ми каза, че много ме е харесал, и ми предложи да се снимам в новия му проект, т. е. в "Сияйна луна". И аз приех...

Какво най-много развълнува зрителите на "Сияйна луна", че проектът постигна толкова голям успех?
Винаги съм се вслушвал в думите и мнението на родителите им и никога не съм бъркал. Още преди да започна да се снимам в сериала и да приема отправеното ми предложение за участие в него, споделих с нашите за какво се разказва в "Сияйна луна" и какъв ще бъде моят герой. Те веднага ми казаха, че историята е на пръв поглед обикновена, но истински докосваща душата и съзнанието, което се оказа истина и ето, че повечето зрители са на тяхното мнение. В началото смятах, че успехът на проекта се дължи главно на играта на нас, актьорите, но всичко зависи до голяма степен и от сюжета.

Какво си помислихте след първите снимки на "Сияйна луна"?
Че не съм сбъркал, като съм приел предложението на г-н Бансали! Осъзнах каква голяма чест е да работиш с професионалист като него, доказал се с годините в професията си и смятан за своеобразното величие на индийското кино, негов синоним е думата "величие"!
Бяхте ли напрегнат, докато снимахте "Сияйна луна"?
Не, аз не мога да работя под напрежение! Чрез актьорството аз си изкарвам прехраната и нямаше от какво да се притеснявам и напрягам. Ако имаше, нямаше толкова добре да пресъздам образа си на Сарасватичандра, щях да се справям зле и не на нивото ми. Много мои колеги се страхуват от голямата отговорност, която поемат, приемайки участие в даден проект, и от това се напрягат. За да си истински професионалист в която и да е професия и област от живота, не само в актьорската, трябва да си отговорен човек! 

Свързваха Ви във връзка с екранната Ви партньорка Дженифър Уинджет...
Това бяха само слухове на жълтата преса и плодове на развинтената фантазия на т. нар. "журналисти"... Дженифър е един от най-големите професионалисти, които познавам, с нея се разбирахме много добре на снимачната площадка на "Сияйна луна", създадохме силно приятелство помежду си, но толкова. Не е имало връзка между нас!

Като какъв човек се определяте?
Аз съм един съвсем обикновен човек, същ като всички останали. Не обичам да излизам по нощни купони и да пия алкохол. Ежедневието ми минава в това да се снимам, след това да се прибера вкъщи, да изпия едно кафе и накрая, за да отморя, да се видя с приятели.

Намерил ли сте любовта на живота си?
О, в момента съм сам, без половинка. Преди три години и половина се бях влюбил много силно в едно момиче, имахме дълга връзка, която обаче не завърши с happy end, т. е. с брак, семейство и деца, и се разделихме.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 8 април! То ще бъде с Киншук Махаджан, познат в България от хита "Цветовете на любовта" (Bidaai)! Предстоящите интервюта ще можете да намирате бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.