Даахан Кюлегеч: "Трябва да ценим и пазим живота си"

Здравейте, приятели! Преди близо месец започна новият трети сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда"
за 2016 г. И тази пролет, както предишната, всеки четвъртък предстои да публикуваме интервюта с всеки един от отпадналите участници в проекта. Четвъртък е, 31 март, и те продължат, като предстои да прочетете интервю с третия елиминиран участник в проекта, отпаднал миналия петък - младият Даахан Кюлегеч! Той е роден на 18 октомври 1978 г. в Истанбул. Внук е на известния актъор Алтан Ербулак. Майка му е телевизионна водеща, а баща му е известен калиграф. Баба му Фюсюн Ербулак е писател, преводач и актриса, позната на българските зрители като измамницата Дилруба от сериала "Перла" и злата майка на Галип в "Любов назаем", където играе и дъщеря ѝ Севинч Ербулак (Рухсар). Даахан е завършил турска литература, но признава, че не е чел нито един роман на единствения турчин, лауреат на Нобелова награда - писателя Орхан Памук. Първият му опит да навлезе в актьорската професия бил чрез реклама на Макдоналдс, а след това идва ред на първата му роля в сериала "Училищен дневник" (Lise Tefteri) в ролята на Серхан, като в същото време участва и участва и в две детски програми. Следва ролята на полицай в сериала "Любов извън закона" (Hirsiz Polis). По време на втори сезон на този сериал го канят да участва като Ефе в "Мечтатели". Той приема и напуска полицейската драма. Това се оказва правилният избор, защото ролята на Ефе го изстрелва на върха и го прави истински популярен. За последно се снима в романтичната комедия "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) от лятото на 2014 до края на 2015 г. Време е да започваме с интервюто!

Даахан, кога си роден?
Роден съм на 18 октомври 1978 година. Зодия везни съм. Имам много черти, характерни за зодиакалния ми знак. Много съм умерен. Освен това съм трудолюбив. 

Ползваш ли често интернет?
Да, въпреки че преди по-интензивно влизах в нета. Хубавото е, че в мрежата има много информация и всичко е на едно място. Само няколко кликвания и си намерил това, което търсиш. Аз използвам интернет най-вече за пазаруване 

Четеш ли книги?
Да. Харесват ми историческите, митологическите и биографичните книги.

Какво правиш в свободното си време? 
Аз съм много необщителен. Предпочитам да си почивам в къщи. Не обичам шумните събирания.

Какво е любовта за теб?
Много важно нещо. Другото важно нещо е самият живот. Трябва да го ценим и пазим!

Гледаш ли телевизия? 
Много често. Научих толкова неща за живота от екрана! Гледам всичко - исторически канали, научно-популярни, риалити... Попадам и на турско кино. Телевизорът ми винаги е бил при мен. Дори в началното училище имах свой телевизор в стаята си. Учителите ме питаха от къде съм толкова информиран и аз винаги отговарях: "От телевизията".

Каква музика слушаш?
С изключение на хевиметъл, слушам всичко останало. Брат ми е барабанист. Странното е, че има джазархив, а аз се възползвам от това (смее се).

Колко татуировки имаш?
Пет.

Спортуваш ли?
Да. Обичам баскетбола. В парка край дома ми има баскетболно игрище. Често ходя там, за да играя с приятелите си.

Защо напусна за цял сезон снимачната площадка на "Мечтатели"? 
Защото исках да се развивам. Предложиха ми да участвам в риалитишоу и приех. Решението беше изцяло мое. След това продължих да се снимам в "Мечтатели". 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте интервю с четвъртия елиминиран участник в "Любима турска звезда 2016", чието име ще стане ясно утре, 1 април (петък), следващия четвъртък, 7 април! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.