Ангад Хасия: "Много спокоен и тих човек съм"

Здравейте, приятели! Петък е, 18 март, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък ще публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия преди две седмици първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! Миналата седмица прочетохте такова с първия отпаднал - Нандиш Санду от "Моята карма", а тази второто ще бъде с втория елиминиран Ангад Хасия! Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 31 май 1983 г. в индийския град Чандигарх. В момента е на 32 години, зодия близнаци. Става изключително популярен като актьор през 2007 г., когато се включва с главна роля в тоталния хит "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka Bidaai), пресъздавайки образа на душебноболния, но възстановяващ се след това Алек. От тогава медиите в Индия го свързват с неговата екранна партньорка Сара Кхан в интимни отношения, но той няколкократно след това е заявявал, че между тях има само едно голямо приятелство. Ангад е щастливо женен с две деца. Той е сред индийските актьори с най-привлекателна визия. Време е да започваме!

Опишете се, какъв тип човек сте?
По природа съм много спокоен и тих човек. Не съм от най-социалните личности, създал съм тесен кръг от хора, на които имам доверие и в чиято компания се чувствам комфортно и истински себе си. Това ми харесва!

Кое е най-доброто Ви качество?
Търпението ми! Много трудно мога да се ядосам на нещо или някого, трябва да мине наистина много време или въпросният човек да прекрачи всички граници, за да избухна така, както аз си знам. Винаги давам много шансове на хората, но ако в един момент реша, че нещата са приключили, значи наистина са приключили!

Винаги ли сте искал да станете актьор?
Не, не винаги. По-рано, преди да започна с актьорството, мислех да се изявявам в сферата на интериорния дизайн и неговото проектиране. Един ден майка ми видяла реклама за участие в конкурс за красота, на който на шега се явих и който напълно сериозно спечелих. Тогава, пленен от светлината на прожекторите и страхотната атмосфера на сцената, пък исках съм в шоубизнеса. 

Кое е любимото Ви хоби?
Обожавам да слушам музика, така се отпускам и разтоварвам, забравям за всички проблеми. Също така ми харесва да пиша свои собствени истории, давайки воля на въображението си, вместо да го спирам и притъпявам. 

Какво може да Ви усмихне за един миг?
Бонбоните и сладоледът! Уви, заради фитнес-режима, който спазвам, напоследък все по-рядко си позволявам подобни глезотийки.

Кои са най-добрите Ви приятели от снимачната площадка?
Безспорно Киншук Махаджан и Сара Кхан! С Киншук много се сближихме още от времето на "Цветовете на любовта", а след това участвахме заедно и в едно риалити-шоу, където още повече се сприятелихме. Със Сара също се познаваме от "Bidaai", но станахме доста близки след участието ни в "Ram Milaayi Jodi". Открихме, че си приличаме по много неща, и просто нямаше как да не си паснем като характери. Снимайки се, дори понякога губехме представа за времето и влизахме толкова в роля, че забравяхме да се приберем по домовете си.

Кой е Вашият идол в живота?
Майка ми! Тя е най-невероятната и силна жена, която познавам в този живот! Възхищавам ѝ се безкрайно много!

Какво е за Вас модата?
За мен модата е комфорт. Аз нося и обличам само това, което ми е удобно и в което се чувствам добре, комфортно. Човек не може да бъде модерен, ако дрехите, които носи, не са му удобни.

Какъв е стилът Ви на обличане?
Най-често обличам дънки и ежедневни тениски, а когато е студено - и якета. Феновете ми могат да придобият най-ясна представа какъв е стилът ми на обличане, ако гледат сериала "Ram Milaayi Jodi" - в него героят ми е облечен перфектно според мен. Мога да издам дори, че голяма част от дрехите, с които се снимах в този проект, бях взел от своя гардероб.

Кои са любимите Ви марки и къде предпочитате да пазарувате?
Любимата ми марка дрехи е "Versace", а парфюми - "Gucci". Ако трябва да съм честен, най-много ми харесва да пазарувам в Банкок - любимата ми шопинг-дестинация.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 27 март! То ще бъде с Маниш Раисингани, познат в България от хита "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka)! Предстоящите интервюта ще можете да намирате бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Сериали в Бьлгария може ли да Попитате Диема Фемили кога ще започнат 2 сезон на Медици и моля ви Попитайте Бтв няма ли вече да започнат новите сезони на Моят сериал Трета смяна и кога ще има продьржение на Опасни улици много ще ме зарадвате ако ги питате и ми отговорите Брагодаря ви

Предоставено от Blogger.