Емир Берке Зинчиди: "Влюбен съм в Ирина Шейх!"

Здравейте, приятели! Преди две седмици започна новият трети сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2016 г.
И тази пролет, както предишната, всеки четвъртък предстои да публикуваме интервюта с всеки един от отпадналите участници в проекта. Те започват днес, 17 март, като предстои да прочетете интервю с първия елиминиран участник в проекта, отпаднал миналия петък - малкият чаровник Емир Берке Зинчиди! Той е роден на 4 октомври 2005 г., в момента е на 10 години, зодия везни. Става световно популярен чрез ролята си на Осман в семейна драма №1 след "Листопад" (Yaprak Dokumu) "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), който всички обикнаха след мъдрите му размисли и поведение. Играта му в този сериал продължи през първите два сезона, след което в последния трети героят му порасна и бе заменен от друг, по-голям актьор. След участието си в тази мелодрама се включи с главна роля в приключилия преди година хит на KanalD "Малкият господин" (Kucuk Aga), чрез който също отбеляза успешна роля. За последно се снима в провалилата се мелодрама от есента на миналата година "Морска история" (Bir Deniz Hikayesi) отново на KanalD. Безспорно можем да кажем, че той е най-известният и най-харесван малък актьор в Турция в момента! Време е да започваме с интервюто!

Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?
Повечето мои приятели и съученици искат да станат футболисти, баскетболисти, певци, модели, актьори... Аз все още не знаем с какво точно ще се занимавам. Много обичам обаче животните и ми се ще някой ден, когато порасна, да ги защитавам и пазя от лошите хора и бездомния живот. Животните никога не могат да ни обидят и огорчат, затова много ни обичам!

Влюбен ли си?
Да, в Ирина Шейх! Веднъж я гледах на един от конкурсите "Victoria's Secret" и се влюбих в нея! Харесвам всяка една нейна черта - както на външния вид, така и на характера ѝ! 

Тогава знаеш, че най-големият ти конкурент за сърцето ѝ е Кристиано Роналдо. С какво го превъзхождаш?
Аз съм много по-сладък от Роналдо, с това ще спечеля Ирина! Много малко хора успяват да устоят на чара ми. Иначе аз харесвам Роналдо като футболист и като човек. Дори ми е любим във футбола, харесват ми мускулите му и поведението му. Искам някой ден да приличам на него.

Все пак влюбвал ли си се в момиче на твоята възраст, което познаваш? Ако да, какво изпита?
Да, влюбвал съм се в момичета на моята възраст, които познавам! Чувството, което изпитах, е точно такова, каквото го описват по филмите - усещаш пърхането на пеперудки в стомаха, много е странно, но и приятно! Най-силното такова чувство усетих, когато за първи път видях Ирина Шейх!

Какво ще направиш, ако се срещнеш с Ирина?
Сигурно ще припадна! Често се шегуваме с мои приятели в училище какво бих направил, ако я видя на живо. Много е забавно, защото всеки път измисляме нови и нови интересни и възможни ситуации. Честно казано, не знам какво бих направил, ако се срещна с нея...

Ревнуваш ли Ирина от Роналдо?
Често в интернет виждам снимки на двамата и ми става малко гадно, но никога не съм ревнувал както нея, така и когото и да било друг. Аз не съм ревнив и се надявам, че никога няма да бъде, защото според мен това е едно от лошите качества при хората.

Смяташ ли, че с времето любовта ти към Ирина ще изчезне? Все пак тепърва ще растеш и ще се срещаш с много момичета...
Преди често се влюбвах, но забелязвам, че доста бързо и лесно губя интерес и чувствата ми към момичетата намаляват. С Ирина обаче не е така! Аз отдавна си я харесвам много и не мисля, че любовта ми към нея ще изчезне!

А ето и какво сподели самата Ирина Шейх след първата си среща с Емир:

Запознахте се с най-голямата малка звезда в Турция Емир Берке Зинчиди! Какви са първите Ви впечатления от него?
Много е сладък! Забелязах обаче, че е и доста срамежлив. Аз много обичам децата, те са най-невинните и чисти същества на този свят, обожавам ги! В момента се занимавам благотворително с подкрепа на деца в затруднения и нужда в няколко организации в Москва.

А Вие планирате ли в скоро време да родите свое дете?
Много ми се ще да стана майка, разбира се! Роналдо също много иска да си имаме дете, но все още не сме говорили сериозно по този въпрос и не сме правили опити. Вярвам, че за да бъде едно семейство истинско сплотено и пълно, в него задължително трябва да има деца или поне едно!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте интервю с втория елиминиран участник в "Любима турска звезда 2016", чието име ще стане ясно утре, 18 март (петък), следващия четвъртък, 24 март! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.