Нандиш Санду: "Трябва да бъдем по-склонни на компромиси"

Здравейте, приятели! Петък е, 11 март, и днес започва новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък ще публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия преди две седмици първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! Първото ще бъде с първия отпаднал състезател - Нандиш Санду! Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 4 май 1976 г. и в момента е на 39 години, зодия телец. Започва да се занимава активно с актьорската професия през 2007 г., когато е на 31 години, участвайки с малки роли в различни филми и сериали. Две години по-късно, през 2009-а, изиграва ролята на живота си, чрез която става световно-популярен и печели милиони свои фенове - тази на Виир Сингх Бундела в един от най-успешните индийски сериали "Моята карма" (Uttaran), излъчващ се в момента у нас всеки делничен ден от 13.30 часа по НоваТВ. В този проект се снима в продължение на три години, до 2012 г., след което напуска екипа му. Любопитно е, че взема специални участия в няколко филма и сериала, в които играе... самия себе си! На снимачната площадка на "Моята карма" Нандиш се влюбва в своята екранна партньорка Рашми Десай, пресъздаваща героинята на Тапася, за която през 2012-а се оженва, скоро след като и двамата напускат сериала. За съжаление, по-рано миналата година двамата решиха да сложат край на връзката си и се разведоха. Да започваме с интервюто!

След участието Ви в "Моята карма" не сте се снимал в по-дълъг проект...
Неслучайно се отдалечих от участия в дълги и ежедневни сапунени опери. След участието ми в този сериал се убедих, че подобни роли, които изпълнявам в продължение на няколко години, не са за мен, не са мой тип. Напуснах "Моята карма", защото повярвах в късмета и в съдбата си. Усещах, че предстои нещо много по-добро за мен, което Бог бе подготвил. Участието ми в "Uttaran" го приемам като един незаменим опит като актьор и не съжалявам, че участвах в този сериал.

Останалата част от интервюта ще бъде представена под формата на текст с цитати на Нандиш!
Какво споделя за грешките в отношенията между мъжа и жената: "Ние с Рашми Десаи научихме много неща един за друг и познавахме доста добре своите грешки. Именно така успяхме да се опознаем по-добре и истински, като това ни помогна да преодолеем следващите трудности, изникнали във връзката ни, тъй като вече имахме опит с предишни и знаехме как да постъпим. Научихме да решаваме проблемите не със скандали, а с разговори. Бях много щастлив, когато веднъж Рашми очевидно бе много изнервена и ядосана на мен, но успя да се сдържи и да поговорим нормално. Тя е по-избухливата от двамата..."
За оценените дадености... "В нашето ежедневие приемаме много неща за даденост, а те не са! Това осъзнах, след като започнах връзката си с Рашми. Осъзнах, че грижата, която полага тя за мен и за нас като едно цяло, не е даденост, а ѝ коства много усилия. Същото е и при грижата, която са полагали към мен родителите ми и другите хора, които ме обичат. Тогава обаче все още не съм го разбирал по този начин. С Рашми се научих да бъда склонен на компромиси в името на щастието и спокойствието!"
За скритите си таланти... "Едно от нещата, които Рашми не знаеше за мен до последно, бе, че мога да танцувам толкова добре. Много се изненада, когато разбра и когато ѝ показах уменията си!"
За брака... "За взаимоотношенията между двама влюбени души няма значение дали са сключили брак или живеят заедно без такъв, ако между тях има мир, спокойствие и разбирателство! Рашми не е на моето мнение - тя смята, че бракът е задължителен във връзката между мъжа и жената и че всички етапи в отношенията между двамата души са като танц. А танц без кулминационен момент не е танц, в случая тя визира брака."
За проблемите в любовта: "Ако има някакъв проблем, възникнал в отношенията между мъж и жена, трябва да се търси главно и само неговото решение, а не от какво, защо и кога е бил породен! Тогава проблемът става още по-голям. Трябва да бъдем по-склонни да изслушваме хората около нас, не само любимите!"
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 18 март! То ще бъде с Ангад Хасия, познат в България като Алек от най-гледания индийски сериал у нас "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai)! Предстоящите интервюта ще можете да намирате бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Пълни глупости. Нандиш се влюбва в Рашми пред далечната 2002 , и се развеждат. По време на снимките на "Uttaran" те се сдобряват и Рашми забременява през 2012 от него , но в пътен инцидент загубва бебето. Те се разделят заради тази случка. През 2014-та , те се сплотяват и се оженват повторно, но в началото на тази година , двамата окончателно се разведоха.

Предоставено от Blogger.