Къванч Татлъту: "Мечтая за голямо семейство и много деца"

Здравейте, приятели! Преди по-малко от седмица - на 4 март, започна новият трети сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима
турска звезда" за 2016 г. И тази пролет, както предишната, всеки четвъртък предстои да публикуваме интервюта с всеки един от отпадналите участници в проекта. Те започват още следващия четвъртък, 17 март, когато ще можете да прочетете интервю с първия елиминиран, който ще напусне състезанието утре, 11 март. Преди това, както подобава, предстои да публикуваме интервю с победителя от миналия сезон на "Любима турска звезда" за 2015 г. - Къванч Татлъту! Той е роден на 27 октомври 1983 г. в турската местност Адана. В момента е на 32 години, зодия скорпион. Първоначално, след като завършва образованието си, започва да се занимава активно и сериозно с баскетбол, но заради травма няколко години след това прекратява тази си дейност. Тогава майка му изпраща негови снимки на известна модна агенция и именно това дава началото на професията му на фотомодел. Има няколко годишна връзка с Мис Турция 2002 г. Азра Акън, но през 2013 г. тя приключва. През 2002 г. е избран за най-добър модел на планетата на престижен конкурс на Хавайските острови. През 2005 г. започва актьорската му кариера, като първата му роля е тази на Мехмет в хита "Перла" (Gomus), само след която печели световна популярност. През 2007 г. пък взима участие в друг хит - "Двама завинаги" (Menekse ile Halil), също излъчен у нас. През 2008 г. участва в друга мега-успешна продукция - "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). През 2010 г. пък получава специална роля в криминалния хит "Езел". От 2011 до 2013 г. се снима в хита "Север-Юг" (Kuzey Guney), също показан в България. Последната му към този момент роля, която бе и първият му провал, бе в историческата поредица "Кърт Сеит и Шура" (Kurt Seyit ve Sura), която постигна пълен провал в Турция и бе спряна заради ниски рейтинги, но пък у нас в България се радваше на висок интерес. Преди близо месец - на 19 февруари, той се ожени за своята половинка и известна турска дизайнерка Башак Дизер в Париж. Време е да започваме с интервюто!

Много твои почитателки се питат как се поддържаш в толкова добра форма...
Със спорт. Също така, спазвам хранителен режим.

А колко килограма тежиш?
Последният път, когато се мерих, бях около 76 килограма. Ако се чудите за зодията, Скорпион съм. Често ме питат в интернет. Хората се интересуват от доста необичайни неща.

Какво обичаш да похапваш?
Имаш предвид обикновено, когато не съм на диета, нали? Обичам равиоли, крем супа от извара, домати и брашно, сарми, кебап и зеленчукова чорба.

Вярно ли е, че по време на снимките на "Север-Юг" си имал само един ден почивка седмично?
Да. Но не само аз, а и целият екип. Снимките бяха изтощителни, но вървяха много добре, беше изключително приятно на снимачната площадка.

Коя е любимата ти роля до момента?
Всяка роля ми допада, но на първо място е Кузей.

Повече от Бехлюл в "Забраненият плод" ли?
Определено! Бехлюл не беше със силен характер. Докато Кузей има характер, има отношение към живота. Харесва ми този аспект на героя ми. Кузей влиза в затвора невинен, на мястото на брат си. Когато излиза, се оказва, че миналото го преследва. Криминалното му досие му пречи във всяко отношение. Според мен това е много драматична история.

Защо те набеждават, че не обичаш да даваш интервюта? 
Всъщност аз съм много социален човек и обичам интервютата. Но понякога непрекъснато повтарящите се въпроси ме отегчават много.

В "Север-Юг" героят ти често се бие. Колко време отнема подготовката на грима за едно подуто око например?
Около час, понякога малко повече.

От какво се интересуват почитателите ти в социалните мрежи, освен от зодията ти?
От музиката, която слушам, от любовните ми връзки, от здравето ми... Образно казано, от всичко.

Вярно ли е, че кучето ти често присъства на снимките на сериалите ти?
Да. Имам много красив голям черен доберман. Казва се Парс. Винаги сме гледали животни у нас. Обичам кучетата. Парс е много добродушен, затова го взимам на снимачната площадка. По време на снимките винаги седи послушно.

Дни след сватбата му, нека разберем мнението му за брака и любовта от преди пет години:

Ти си много популярен, но все пак имал ли си нещастна любов?
Разбира се. Аз съм различен от героите, в които се превъплъщавам. Те са като маска. Никой не може да живее непрекъснато с нея. След ден-два тя пада и се вижда каква е истинската ти същност. Кой не е преживял разочарование?! И аз съм грешил, това е неизбежно. Вярвам в истинската любов, не обичам фалшивите неща.

Какъв е идеалът ти за жена?
Няма идеална жена. Това не е нещо, което можеш да си поръчаш. Блондинки, брюнетки, синеоки, чернооки... Тук не избираш по цвят. Важното е да ми допадне по характер.

Смяташ ли, че за всеки човек има сродна душа?
Да, но трябва да я открие. Далеч съм от мисълта, че когато срещнеш сродна душа, отношенията ви ще са безпроблемни.

Мечтаеш ли за голямо семейство?
Да! Самият аз съм израснал в голямо семейство. Искам да имам много деца. Не съм човек, който обича самотата. Надявам се някой ден да се оженя. Не е важен подписът, но бракът е нещо красиво. Хубаво е, когато ти се случат интересни неща, да има с кого да ги споделиш.

*ИЗТОЧНИЦИ НА ИНТЕРВЮТО: bTV.bg и ТРУД
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте интервю с първия отпаднал участник от онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016" следващия четвъртък, 17 март! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните интервютата с участниците в предишните два сезона на проекта чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.