"Турските актьори 24/7" (75): от 7 до 11 март 2016 г.

 Здравейте, приятели! От 8 март до края на седмицата всеки ден предстои да обновяваме новото издание №74 от най-четената и харесвана рубрика
на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! Изключително успешната ни поредица продължава да се публикува с пълна сила, тъй като тя продължава да отчита все по-добри резултати всяка седмица и да ни носи изключително много посещения и популярност, тъй като именно "Турските актьори 24/7" е една от нашите най-големи емблеми, която развиваме вече почти година и половина повече от успешно! В южната ни съседка в момента се случват изключително интересни събития - започват или се подготвят нови сериали, в които участие взимат едни от най-любимите актьори на зрителите. Всички най-актуални, ексклузивни и любопитни новини от седмицата около любимците Ви от турските мелодрами предстои да научавате първи само в "Турските актьори 24/7"! Време е да започваме!

Новини от понеделник, 7 март, и вторник, 8 март:
1) Наскоро младата надежда на турското кино Ханде Сорал, позната у нас чрез ролята си в семейната драма "Малки жени", наскоро бе забелязана от турските папараци да се разхожда късно вечерта по истанбулските улици заедно със своя любим и известен турски актьор Исмаил Демирджи. Чаровницата, снимала се за последно в драмата на ShowTV от миналия телевизионен сезон "Отмъщението на змиите" (Yilanlari Ocu), се прибираше заедно с приятеля си от рожден ден на техен общ приятел, като вероятно под влиянието на приетото количество алкохол, тя бе в доста приповдигнато настроение и дори запя романтична песен, гледайки Исмаил в очите. Ханде обаче със сигурност не бе стигнала до пиянство, а просто градусите бяха качили настроението ѝ. На въпросите на журналистите дали смятат да сключат брак, Сорал не отговори точно и ясно, а само следното: "Всичко в нашите отношения е наред". Тя разкри още, че снимките на новия ѝ проект ще започнат през април. 

2) Известната турска актриса Аху Яту, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Любов и наказание" и "Твоят мой живот", има доста интересно хоби - да събира старинни и ценни антики! С тази развлекателна за нея дейност чаровницата се занимава още от 2011 г., но малцина знаят за нея. Отскоро мечтата на Аху е да отвори собствена антикварница, където да продава събраните от нея вещи през изминалите пет години, които станали неусетно наистина много. Според нея единственият успешен вариант за това нейно начинание било отварянето на подобен магазин не в родината ѝ Турция, а в някоя западноевропейска страна, където със сигурност интересът към антиките би бил по-голям. Заедно с антикварницата, Яту обмисляла и създаването на онлайн-магазин и сайт към нея за по-голямо удобство на клиентите. 

3) Джейда Атеш се завръща на екран! Изключително популярната млада актриса, която в последно време отчита само провали в професионален план и всички нейни нови сериали се провалят и слизат от екран преждевременно, предстои този път да се включи във вече отдавна започнал проект! Това е "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil), който и без това отчита ниски рейтинги. В историческата мелодрама, забележете - на StarTV, Джейда, позната у нас чрез ролята си в "Огледален свят", предстои да вдъхне живот на героинята Дилруба и по-точно нейната млада версия. Очаква се Атеш, която досега не изневеряваше на ShowTV и се снимаше в нейни сериали, но сега ще наруши тази традиция, да се включи в епизода на "Кьосем", който ще се излъчи още този четвъртък, 10 март, но е вероятно да я гледаме отново на екран от следващата седмица. Междувременно стана ясно, че "Muhtesem Yuzyil: Kosem" приключва на 12 май с 26 епизода заради провала, който отчете досега. 

4) Въпреки че Бааде Ишчил и Малкоч Суалп категорично опровергаха слуховете, че са решили отново да се съберат и да дадат шанс на взаимоотношенията си, след като през последните месеца водеха най-различни спорове в съда и водеха дело за развеждане, двамата наскоро бяха забелязани от турски папараци, намиращи се във Франция, опасно близки! Изненадващо или не, двамата и техният син Азур, когото не можаха да си поделят в съда и заради когото са решили отново да живеят заедно, но не като половинки, а само заради неговото добро, бяха забелязани в известния френски зимен курорт "Val d'Isere" на семейна почивка, като истинско семейство! Журналистите веднага се приближили към тях и се разкрили, като на въпросите им дали отново се е събрал с Бааде Ишчил, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел" и "Север-Юг", той отговори следното: "Сърцето и съзнанието ми отдавна казват друго...", за пореден път отричайки слуховете. 

5) Както Ви информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7", известната турска актриса Едже Услу, позната в България от сериала "Сълзи над Босфора", има нова любов! Чаровницата, снимаща се вече три години в тоталния хит на FOX "Черна роза" (Karagul), преди няколко седмици бе забелязана заедно с новата си половинка Еждер Йозгюр в голям истанбулски търговски център. Наскоро чаровницата сподели отношенията си с новия си любим, който оказа се работи като оператор, и в профилите си в социалните мрежи официално чрез няколко техни общи selfie-та, които можете да видите вдясно! Фотосите събраха хиляди лайкове в социалните мрежи и окончателно потвърдиха за любовта между Едже и Еждер. Напомняме, че бившият любим на Услу бе режисьорът Мурат Сарачоулу.

6) За специалното си участие в новия дългоочаквания комедиен филм "Kolpaçino-3. Devre" в южната ни съседка, за който Ви информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7", известният турски актьор Еркан Петеккая е бил принуден да се научи да... заколи теле! Любимецът на милиони зрителки по света чрез ролите си в хитовете "Любов назаем", "Времето лети", "Памуковата принцеса" и "Дила", снимащ се вече втори сезон в тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramaprca), бе видян от феновете му в нова непозната светлина на мафиотски бос, но както вече разбрахте, не това предизвика толкова голям интерес, колкото изявата му като месар! Любопитно е, че за кървавите сцени в месарницата Еркан е трябвало да се снима в хладилно помещение при температура от минус двадесет и четири градуса по целзий! Петеккая, като един истински професионалист, не се уплашил да посегне на телешкото месо.

7) Въпреки че в момента професионалната кариера на една от най-известните турски актриси Мерием Узерли, станала световно-популярна след участието си като Хюррем султан в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), не е в най-добрите си периоди, любовният ѝ живот е! Чаровницата, която отчете провал със скоро приключващия си проект "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), наскоро бе забелязана от турските папараци да заедно с висок и чернокос мъж, който по последна информация е нейната нова половинка! Още щом двамата забелязаха дебнещите ги журналисти, се притесниха и забързаха крачка, което потвърждава до голяма степен слуха. Според мнозина обаче новият на Мерием бил златотърсач и я омаял заради рекордния хонорар, който тя получава за участието си в "Кралица на нощта" от по 170 000 турски лири седмично, тъй като именно от началото на снимките двамата са заедно. Дали това е вярно? Междувременно стана ясно, че сериалът приключва на 19 април с шестнадесет епизода, a дотогава, както вече Ви информирахме в "Какво гледат в Турция?", той продължава излъчването си всеки вторник след 22.00 часа по StarTV. 

8) Заражда се скандал между бившите екранни партньори Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая, снимали се доскоро заедно в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), но разделили се заради напускането на известната актриса! Наскоро Еркан заяви пред медиите, че причините за нейното оттегляне били много по-сериозни от разпространилите се от нея или пък от проблемните сцени с целувки между двамата главни актьори, но че не искал да ги обявява от колегиалност. Няколко дни по-късно Нургюл отвърна на удара и заяви в интервю за телевизионно предаване, че причината за напускането си отдавна е обявила - преумора! Йешилчай зададе реторичен въпрос на своя бивш екранен партньор: "Какво има да обяснявам?!", реагирайки остро на неговите думи. Красавицата не си замълча и изрече още няколко остри думи: "Вижда се, че рейтингите на сериала падат. Нека екипът престане да ме обвинява за някакви абсурдни неща заради това!".

9) Турските сериали са изключително популярни в страните от Арабския свят и имат милиони фенове там! Страстта на арабите към турските мелодрами е толкова голяма, че те са се организирали в една голяма група, желаеща някоя продуцентска компания да създаде игрален филм със заглавие "Огън и барут" (Ates ve Barut), в който главните роли да бъдат пресъздадени от четирима от най-харесваните актьори там - Джансу Дере, Мурат Йълдъръм, Фахрие Евджен и Кенан Имирзалъоулу, изключително популярни и у нас. По последна информация групата от фенове набира все по-голяма популярност и тя вече е изпратила молбата си да най-големите и известни компании, които е напълно възможно да откликнат на предложението им и ако не друго, поне да поканят тези четирима актьори да участват в общ филмов проект. Към момента всички, освен Мурат Йълдъръм, който се снима в провала "Кралица на нощта", са свободни от всякакви професионални ангажименти.

10) Известният турски актьор Каан Ташанер, познат в България чрез ролите си в сериалите "Пепел от рози" и "Тайни", си счупи доста сериозно ръката по време на снимките на историческия хит "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) на TRT1, в който в момента се снима! Актьорът бе приет преди няколко дни в спешното отделение на голяма истанбулска болница, където стана ясно, че ортопедичните специалисти там са му направили тежка и продължителна операция, за да наместят счупването, което било в областта на лакътя. Медицинската интервенция продължила цели два часа и половина, като наложила прикрепване на платинен материал към рамото му за по-бързо възстановяване. По последна информация Каан вече е по-добре и днес дори е бил преместен от интензивното отделение в обикновена болнична стая. Близките му приятели и роднини са неотлъчно до него, като сред тях е известната двойка Йозге Йозпиринчи и Бурак Ямантюрк. Да пожелаем на Ташанер бързо оздравяване!

11) Още новини за Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая! След нападките, отправили се един към друг взаимно наскоро, известният турски актьор най-сетне проговори за така пазените в тайна причини за напускането на неговата екранна партньорка от проекта "Твоят мой живот"! Той разкри, че по време на снимките на последните няколко епизода от сериала на StarTV вече бившата му екранна партньорка не спирала без причина да го псува и дори да му отправя тежки клетви! Разбира се, последва ответен удар от Нургюл и по-скоро нейната мениджърка, която от нейно име опроверга категорично тези твърдения и сподели, че на Международния ден на жената да се отправят такива грозни, нелепи и неверни нападки към клиентката ѝ не било джентълменско и човешко от страна на нейния колега, като самата Йешилчай била обидена и оскърбена от неговата постъпка. PR-ката разкри, че Нургюл е напуснала "Твоят мой живот" от благоприличие, каквото и да означава това...

12) Известната турска актриса Белчин Билгин, снимаща се в момента в новия сериал на FOX "Гордиев възел" (Kordugum), предстои да направи дебюта си като актриса в Холивуд! Чаровницата предстои да се снима в новия филм "Тирант за начинаещи" (Backstabbing for Beginners), в който ще си партнира с холивудските звезди Бен Кингсли, Жаклин Бисет и Тео Джеймс. Режисьор на проекта ще бъде Майкъл Сузън. В обещаващият проект ще се разказва за млад мъж на име Майкъл (Бен Кингсли), избягал от войната в Ирак, където се бил установил през последните години, и срещнал се случайно с кюрдско момиче, което ще бъде изиграно именно от Белчин Билгин! Снимките на "Тирант за начинаещи" ще започнат в Мароко. Любопитно е, че любимият актьор на Белчим е именно Тео Джеймс, а сега тя предстои да се снима заедно с него на една снимачна площадка!

Новини от сряда, 9 март:
13) Наскоро един от най-известните турски актьори Халит Ергенч, познат в България чрез ролите си в хитовете "1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век", сподели в профилите си в социалните мрежи снимка от своите младежки години, на която позира заедно със свои приятели от гимназията. Към фотоса, който е с лошо качество и честно казано не успяхме да разпознаем младия Халит сред младежите, той добави описание, че като млад е имал гъста и хубава коса, но с напредването на годините я е загубил вследствие на естественото оплешавяване на мъжете. Той с носталгия се завърна към бурните си младежки години, от които пази страхотни спомени. Вие успявате ли да разпознаете Ергенч на снимката вдясно?

14) Както Ви информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7", известната турска актриса-ветеран Небахат Чехре, снимала се за последно в тоталния хит "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) през пролетта на 2014 г., стана лице на кампанията, бореща се с домашното насилие над жени - "ALO 183". Вчера, 8 март, навръх Международния ден на жената, бе организирана специална изложба с художествени произведения от различни сфери с благотворителна цел. Сред специалните гости, присъствали на арт-събитието, бе именно Небахат, позната у нас от "Забраненият плод" и "Великолепният век", която се снима до своя интересна снимка и качи фотоса в профилите си в социалните мрежи, изказвайки се по следния начин: "Насилието е една от най-кървящите рани в нашето общество".

15) Навръх Международния ден на жената вчера, 8 март, един от най-известните турски актьори Кенан Имирзалъоулу, познат у нас чрез ролите си в хитовете "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", гостува на специално предаване по повод женския празник "Водещи жени" (Öncü Kadınlar) и направи доста интересно участие! Любимецът на милиони зрителки по света, известен с ролите си на отмъстител в едни от най-успешните мелодрами, сподели следното по повод Деня на жената и убийството на такава вчера в южната ни съседка: "За съжаление, новини за убийства и всякакви престъпления чуваме, гледаме и четем всеки ден. За щастие, обществото е доста чувствително на тези теми и се радвам, че тези новини все пак получават голям отзвук. Надявам се скоро подобни престъпления да намалят. Колкото до Деня на жената: смятам, че съвременните мъже знаят как да се държат с една дама. Жалко е, че трябва да говорим за отношението на мъжете към жените в 21 век!".

16) Имат ли планове за деца известният турски актьор Къванч Татлъту и дизайнерката Башак Дизер, сключили брак преди по-малко от месец? Този въпрос е сред най-задаваните в момента в медийното пространство в южната ни съседка след завръщането на популярната двойка от медения ѝ месец на Хавайските острови преди няколко дни. Наскоро Къванч бе забелязан от турските папараци на снимачната площадка на рекламна кампания, чието лице предстои да бъде, като снимките ѝ продължиха цели десет часа - от 08.00 сутринта до 18.00 часа вечерта! Журналистите успяха да проникнат на снимачната площадка и попитаха Татлъту, снимал се за последно в провала "С Русия в сърцето" и завръщащ се на екран тази есен в новия сериал "Черно и бяло" (Siyah Beyaz), и да го попитат дали прави планове за наследник със съпругата си. На тях той отговори, че много обича децата и че има желанието да стане баща!

17) Изключително популярният турски актьор Мурат Йълдъръм, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа", проговори след провала на новия му проект "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi)! Любимецът на милиони зрителки по света, пресъздаващ героя на Картал в сериала на StarTV, въртящ се всяка вторник вечер, наскоро бе забелязан от турските папараци в голям истанбулски търговски център, където той даде кратко изявление пред тях. Той не пожела да говори защо "Кралица на нощта", в който си партнира със също толкова известната като него Мерием Узерли ("Великолепният век"), се провали, но сподели, че поне до края на настоящата 2016 г. няма да се снима в друг филмов или сериен проект и ще се отдаде на заслужена почивка от всякакви професионални ангажименти. Именно Мурат е сред актьорите, появяващи се рядко на телевизионния екран със свои нови роли.

18) Днес, 9 март (сряда), изключително популярната турска актриса Бурчин Терзиоулу отпразнува своя тридесет и шести рожден ден! Чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел" и "Милост", получи хиляди пожелания за рождения си ден от феновете си в социалните мрежи, но това, което изпъкна сред останалите, бе на нейната половинка и екранен партньор в хитовата криминална драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), в която се снима вече почти година и половина - Илкер Калели! Актьорът, с когото тя се запозна на снимките на поредицата на KanalD и в когото се влюби, сподели в профила ѝ в социалните мрежи тяхна интересна обща снимка, на която се виждат техните прегърнати една в друга сенки. Интересният фотос събра хиляди харесвания, като след кратко проучване на медиите се оказа, че фотосът не е актуален, а е от октомври 2015 г.

19) Известният турски актьор Бурчин Бирбен, който в момента у нас гледаме като Джелял в новия хитов турски сериал "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun), стана баща! След като през 2014 г. се ожени за известната актриса Бурчак Арат, сега двамата бяха дарени от най-големия дар на света - плода на тяхната любов! По-рано днес, 9 март, се е родил синът на Бурчин, като новината се разпространи в медиите и социалните мрежи в южната ни съседка от самия него, публикувайки в профила си в Instagram първите снимки на бебето, себе си и съпругата си след раждането, посрещайки момченцето си с "Добре дошъл!". Звездната двойка кръсти своя син с името Берат. Сред най-близките роднини и приятели на Бурчин, дошли да му честитят бащинството, бе неговият много близък приятел Йозджан Дениз, с когото се снима заедно в "Част от мен". Той пожела на бебето и родителите му много здраве, щастие, успехи и дълголетие!

20) Един от най-харесваните сериали в южната ни съседка приключва! Хитовата младежка мелодрама на KanalD "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) приключва с тридесет и девет епизода, след като преместването на излъчването му от понеделник в събота вечер не донесе на телевизията му желаните по-високи рейтинги и така провалянето му продължи. Тъжната за милионите фенове на поредицата новина бе съобщена в профила ѝ в Twitter, като продуцентите ѝ споделиха следното: "Финализираме "Дъщерите на Гюнеш" с 39 епизода. Целият екип и семейството на сериала Ви благодари за подкрепата и дългия път, който извървяхме заедно!". Новината за приключването на "Дъщерите" шокира феновете на сериала и те веднага създадоха тренд против спирането му, към който се присъединиха хиляди Twitter-потребители.

Новини от четвъртък, 10 март, и петък, 11 март:
21) Известната турска актриса Вилдан Атасавер, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Златната клетка" и "Млечният път", се присъедини към актьорския екип на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) на StarTV и TIMS Productions! Чаровната блондинка се завърна на екран след половин годишна пауза в актьорската си кариера в последния излъчен към момента вчерашен седемнадесети епизод от мелодрамата с участието на Берен Саат в главната роля, излъчваща се всеки четвъртък и постигаща ниски рейтинги. Вилдан, снимала се допреди това в проекта "Историята на лятото" (Yaz'in Oykusu) на KanalD през лятото на 2015-а, изпълнява ролята на Хюмашах султан - дъщерята на Хафие султан, изиграна от Хюлия Авшар.

22) Изключително популярната турска актриса-ветеран Хатидже Аслан, позната у нас чрез ролите си в сериалите "Млечният път" и "Сезони на любовта", загуби своя баща миналата събота, 5 март! Това стана ясно чак няколко дни след това, когато любимката на няколко поколения турски зрители сподели в профилите си в социалните мрежи стара черно-бяла снимка на своето семейство отпреди много години и в описанието към нея сподели с последователите си и с медиите, че възрастният ѝ баща е починал. "С майка ми се сбогувах на 22 октомври 2014 г., а с баща ми - на 5 март 2016 г. От баща си научих да бъде честна, естествена и безстрашна, борейки се за нещо. От него се научих да бъде толерантна, научих се какво значи простичката, но най-силна любов! Обичам ви, мамо и татко!", сподели още Хатидже, снимала се за последно в провалилия се сериал на ShowTV "Майската кралица" (Mayis Kralicesi).

23) В апартамент-палат живеят двамата младоженци Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето") и Башак Дизер! Наскоро изключително популярният актьор бе забелязан от турските папараци в голям истанбулски търговски център, от който малко по-рано купил скъп 50 000 турски лири телевизор с извити страни и озвучителна система за новия си дом в квартала Бебек, където се настани преди близо два месеца, на стойност 10 000 лири. Пред журналистите близки до двойката споделиха още, че Къванч бил маниак на тема електроника и домът му бил оборудван с абсолютно всички последни писъци на модата в тази сфера. Той дори превърнал просторния килер в апартамента си в игрална зала, където се забавлявал през свободното си време с две конзоли, а с половинката си го превръщал в кино-салон, където гледали любимите си филми и предавания. Башак пък разполагала с цяла своя дизайнерска стая, където проектирала новите си модни проекти за дрехи.

24) Отново ли се скараха бившите съпрузи Бааде Ишчил ("Езел" и "Север-Юг") и Малкоч Суалп, които през последните седмици обявиха примирие един с друг в името на щастието на своя син Азур? След като през месец май м. г. сексапилната блондинка заведе дело за развод със своя бивш любим, а през юли го обвини в упражняване на домашно насилие над нея и поиска от съда компенсация на стойност 600 000 турски лири, последва ответен удар от страна на Малкоч - той я обвини в употребата на наркотични вещества и я заплаши, че ще ѝ съсипе живота и че ще ѝ вземе детето. Последваха още няколко разправии в съда между двамата бивши съпрузи, които така и не излязоха на глава в съдебната зала, а чак едва наскоро... Причина за скорошните им вероятни караници били разходите, които дължали на своите адвокати и които все още не им изплатили след всичките искове и претенции към съда. Те буквално били затънали в дългове към тях, които трудно ще изплатят, и именно заради това напрежението между тях отново ескалирало, след като се върнали от зимната си почивка във Франция.

25) Както Ви информирахме по-рано, след като напусна хита "Твоят мой живот" (Paramparca) изключително популярната турска актриса Нургюл Йешилчай, позната у нас още още чрез ролите си в "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров", се отдаде на едно от своите най-обичани хобита - изобразителното изкуство. Наскоро чаровницата, която умее да рисува повече от добре и е показвала това чрез снимки на свои произведения в профилите си в социалните мрежи, посети художествена галерия, но по-интересното за присъствалите журналисти не бе присъствието ѝ, колкото това кого я придружаваше - Йозгюр Инал! Двойката, която все още не желае да разкрие повече подробности за връзката си, събра погледите на всички и определено отмести вниманието на посетителите от изложените картини. Пред медиите Йозгюр се осмели да направи кратко изявление: "Днешният ден посвещавам на най-красивата жена на света и една от нейните най-големи страсти"!

26) Вчера се състоя дългоочакваната премиера на филма с участието на Мерием Узерли ("Великолепният век") и Озан Гювен ("Истанбулска приказка" и "Великолепният век") в главните роли - "Майчина рана" (Annemin Yarasi)! На специалната гала-вечер, организирана от продуцентите на проекта по повод началото на неговите прожекция по турските кина, присъстваха както Мерием и Озан, така и други актьори, изпълняващи роли в него - Белчим Белгин, снимаща се в момента в сериала на FOX "Гордиев възел" (Korgurum), и Окан Ялабък ("Великолепният век"). Любопитно бе, че сред публиката в кино-салона, където се проведе част от събитието, присъстваше новата половинка на Мерием, за която Ви информирахме по-рано. От импровизираната в залата сцена Узерли дискретно изпрати въздушна целувка на своя възлюбен, но зорките погледи на папараците не пропуснаха този неин жест.

27) Макар че до лятото остават още цели три месеца, телевизиите в южната ни съседка вече започват да се подготвят за този междинен сезон, когато започват много нови сериали, но много малко от тях продължават през есента заради високите си рейтинги. Първият летен проект на KanalD вече е ясен - той ще носи заглавието "Любовта на живота ми" (Hayatımın Aşkı), като главните роли в нея ще бъдат поверени на двама от най-харесваните млади актьори в момента в южната ни съседка - Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) и Ханде Доандемир от "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken)! Поредицата се очаква да постигне огромен успех и да последва успеха на "Сезонът на черешите" от лятото на 2014-а и на "Любов под наем" (Kiralik Ask) от лятото на 2015-а, които тогава бяха най-гледани и чупеха рейтингите. Снимките започват още в края на този месец, а премиерата си сериалът ще направи през юни.

28) Една от най-известните млади турски актриси Гизем Караджа, позната у нас чрез ролите си в сериалите "Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир" и завръщащата се на екран тази пролет в ефира на ShowTV в новия сериал "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari), вчера вечерта отпразнува една година от началото на връзката си с настоящия си любим Кемал Екмекчи! Двамата решиха да честват рождения ден на техните взаимоотношения като влюбени в луксозен ресторант на романтична вечеря и само двамата, без техни роднини или приятели. Към края на вечерта двамата помолили един от сервитьорите в заведението да ги снима за спомен, като след това Гизем сподели в профилите си в социалните мрежи фотоса с описание "Честити ни 365 дни!".

29) Известната млада актриса Берак Тюзюндач, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел", "Край или начало" и "Великолепният век", също присъства на премиерата на филма "Майчина рана" (Annemin Yarasi) снощи вечерта. Тя, подобно на останалите известни личности, мина по червения килим и привлече вниманието на папараците и журналистите. Впечатление им направи украшението, което Берак, снимаща се в момента в историческия сериал на TRT1 "Филинта" (Filinta), носеше на врата си. Пред тях тя сподели, че това колие ѝ е подарък от нейния баща, който го купил специално за нея от Далечния Изток. Тюзюндач, имаща връзка с младия актьор Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето"), добави още, че за нея то е много ценно.

30) Младата надежда на турското кино Йълдъз Чааръ Атиксой, която у нас познаваме чрез ролята ѝ на Берин в хитовата семейна драма "Времето лети", наскоро бе спипана от журналистите в южната ни съседка със своето вероятно ново гадже! Чаровницата, снимаща се в момента в провалящата се романтична комедия на ATV "Омъжени и яростни" (Evli ve Ofkeli), бе забелязана от тях, докато се качва в такси и докато непознат за тях мъж, очевидно доста по-възрастен от нея - с вече прошарена коса и брада, я изпраща дотам и показва необикновена и опасна близост с нея. На въпросите на журналистите дали това е новият ѝ любим, Йълдъз не пожела да отговори.

8 коментара:

Анонимен каза...

До кой епизод на Великолепният век е излъчен по ДФ,и в оригинален формат от 120мин. ли го излъчват

Анонимен каза...

Защо не казахте, че Дъщерите на Гюнеш ще излъчат 39 еп. като ФИНАЛЕН ?! Информацията е от днес..

Анонимен каза...

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/12794568_1563024880674290_6132962800973080_n.jpg?efg=eyJpIjoibCJ9&oh=123db7d73524221db8214c74f0ade812&oe=57966D75 Отностно информацията около сериала Дъщерите на Гюнеш !

Анонимен каза...

Zakupeni li sa u nas : Sezonut na chereshite,Aromat na qgodi,Bez banditi sveta e navuzmojen,Dushterite na Gunes,Poyraz Karayel,Status na vruzkata,Bqgashti bulki,Selska krasavica ? Molq otgovorete za tezi koito nqma da prisustvat v novata vi rubrika.

Анонимен каза...

Shte dovurshi li nqkoq televiziq Drugite otchaqni suprugi?

Анонимен каза...

Защо утре няма да актуализирате?

Анонимен каза...

V drug blog pusnaha intervu na izvesten latino aktior,svurzali sa se s nego online i daje govori za Bulgariq.Vie zashto ne se zahvanete da pravite tova s turskite aktiori tukmo da razberat,che imat fenove v Bulgariq.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Стигнали са до 111 епизод. Не, излъчват ги нарязани от по 40-45 минути.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Отразихме тази информация.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за линка и информацията!
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Ако издадем кои са закупени и кои не, рубриката няма да бъде интересна и очаквана от читателите.
Леки и успешни дни! :)

До 5 коментар:
Здравейте,
Надали, за съжаление.
Леки и успешни дни! :)

До 6 коментар:
Здравейте,
Няма да имаме тази възможност, за съжаление. Но ще има актуализация на "Какво гледат в Турция?", както и първото издание за новия сезон от "Любопитно"!
Леки и успешни дни! :)

До 7 коментар:
Здравейте,
Това би било доста трудно, наистина. Но нищо не пречи да опитаме.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.