Ясни са осемнадесетте участници в "Любима турска звезда 2016"!

Честита Баба Марта, скъпи приятели! Остават само три дни до старта на третия сезон на най-успешното ни онлайн състезание "Любима
турска звезда" за 2016 г.! Проектът ще даде началото на изключително силния за СЕРИАЛИ в България пролетен сезон, като ще започне на 4 март (петък)! От средата на миналия месец февруари до днес, 1 март, всеки ден във фейсбук-страницата ни обявявахме имената на осемнадесетте участници, които ще вземат участие във формата и тази пролет ще се борят за оспорваната титла. Вече са ясни всички осемнадесет и можем да ги обобщим!

И така, ето кои са осемнадесетте участници в "Любима турска звезда 2016": Арас Булут Ийнемли от "Времето лети" и "Великолепният век", Баръш Фалай от "Езел", "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите", Бурчин Терзиоулу от "Езел" и "Милост", Вахиде Перчин от "Истанбулска приказка", "Да върнеш времето назад", "Огледален свят" и "Великолепният век", Даахан Кюлегеч от "Мечтатели", Джансу Дере от "Езел" и "Завръщане", Емир Берке Зинчиди от "Времето лети", Ибрахим Челиккол от "Ифет", "Черни планини" и "Милост", Йозге Йозпиринчи от "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", Кадир Доулу от "Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул", Мете Хорозоулу от "Времето лети" и "Тайни", Мехмет Акиф Алакурт от "Завръщане", Мине Тугай от "Времето лети" и "Кварталът на богатите", Нур Фетахоулу от "Забраненият плод" и "Великолепният век", Селма Ергеч от "Гордата Аси" и "Великолепният век", Сечкин Йоздемир от "Момичето с червения шал" и "Една любовна история", Фахрие Евджен от "Листопад" и "Чучулигата" и Хатидже Шендил от "Дила", "Черни планини" и "Част от мен"! 

Още преди да е започнал сезонът, отсега е ясно, че ще постигне огромен успех, наблюдавайки интересът от Ваша страна към него в профила ни във фейсбук! Нека разберем, на базата дадени харесвания за всеки един от осемнадесетте участници, какви са шансовете за победа на всеки един от тях предварително! И така, изненадващо или не, с най-големи шансове за победа към момента е Бурчин Терзиоулу с 44 харесвания! Втори в класацията остава Ибрахим Челиккол с 42 лайка, а трети, само с един по-малко (41) - Мехмет Акиф Алакурт! Четвърти е Кадир Доулу с 35 харесвания, а пета е Вахиде Перчинс с 31. Шеста е Мине Тугай с 25 лайка, а седми с по 19 са Джансу Дере и Фахрие Евджен. Веднага след тях, макар че бе обявена като последен участник едва преди няколко минути, на осмо място застава Хатидже Шендил с 18 лайка, като очевидно тя ще се изкачи доста по-нагоре в класацията. Девети е Баръш Фалай със 17 харесвания. Десетата позиция си поделят трима млади актьори - Арас Булут Ийнемли, Даахан Кюлегеч и Йозге Йозпиринчи с по 13 лайка. Единадесети е Мете Хорозоулу с 10 харесвания, а дванадесети - Емир Берке Зинчиди с 9. Тринадесета е Нур Фетахоулу с 5 лайка, четиринадесети е Сечкин Йоздемир с 3 и последна петнадесета е Селма Ергеч с едва 1. Дали тези предварителни резултати ще се окажат факт и петимата финалисти ще бъдат Бурчин Терзиоулу, Ибрахим Челиккол, Мехмет Акиф Алакурт, Кадир Доулу и Вахиде Перчин, или ще има интересни обрати, тепърва предстои да разбираме! 

Като по традиция, първите номинации в "Любима турска звезда 2016" ще бъдат проведени по двойки, като осемнадесетте участници в онлайн-състезанието ще се разделят на девет от по двама. Шест от тях са съставени на принципа общо участие в сериал, а три - на случаен принцип. Можете ли да се досетите кои са те? Ако ли не - ще разберете на 4 март (петък), когато освен че ще стартира, ще дадем началото и на първия номинационен кръг в проекта!

"Определено този сезон ще бъде най-оспорваният и интересен досега! Подбрахме най-добрите и най-харесваните актьори, като битката за оспорваната титла "Любима турска звезда 2016" ще бъде наистина оспорвана и дори жестока. Всеки един от осемнадесетте състезатели има изключително голяма група фенове зад гърба си, което ще направи състезанието наистина вълнуващо и така то ще прерасне не само между актьорите, а и между техните почитатели. Кастът във формата тази година е наистина уникален и затова можем да кажем само едно - очаквайте неочакваното!", споделя администраторът на СЕРИАЛИ в България, който за трета поредна година организира "Любима турска звезда". 

ВСИЧКО ОКОЛО "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2016" ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ОТ 4 МАРТ В СПЕЦИАЛНИЯ САЙТ ОТ ТУК!

Кои са Вашите фаворити сред осемнадесетте участници в "Любима турска звезда 2016", ще се радваме да споделите в коментарите!

7 коментара:

Анонимен каза...

ОМГ КОЙ Е ПОБЕДИТЕЛЯ ОТ ЛЮБИМА ИНДИЙСКА ЗВЕЗДА???

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
"Любима индийска звезда 2016" приключи миналата събота, 27 февруари, и победител е Пратюша Банерджи от "Малката булка".
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Кога ще има Любима Латино Звезда 2016

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Вероятно през есента. Дотогава обаче има много време, обмисляме нещо по-интересно за феновете на латино сериалите, което евентуално ще осъществим тогава като онлайн-състезание.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

кога ще дават 3 сезон на филма ЧЕРНИЯ СПИСАК ПО НОВА ТВ ако може одговорете 4е филма е много хубав????????????????????????????????????????????

Анонимен каза...

Гласувах за Любима турска звезда, но защо не излизат резултатите след като съм гласувала. Аз ли бъркам нещо или наистина не излизат, ще съм благодарна ако ми отговорите. И защо след като съм гласувала и искам да оставя коментар няма опция анонимен.

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Няма да го дават скоро.
Леки и успешни дни! :)

До 6 коментар:
Здравейте,
Резултатите не излизат веднага след като се гласували, за да бъде по-интересно. Тях ги публикуваме всеки вторник (от номинациите) и всеки петък (от елиминациите) в сайта на проекта: turskazvezda2016.blogspot.com
Гласуванията определят всеки вторник кои са номинираните за изгонване участници, а всеки петък - кой от тях отпада. Може да се гласува само по веднъж, следващите опити не се отчитат. Всяка седмица ще отпада по един и така до юни месец, когато ще бъде финалът и ще бъде определена любимата турска звезда на България за 2016 г.!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.