"Какво гледат в Турция?" (99): от 22 до 28 февруари 2016 г.

февруари 29, 2016
От началото на 2016 година изминаха почти два месеца, през които започнаха много нови сериали! Всъщност, на брой те са седем, като почти всяка
седмица досега започваше поне един от тях, оставяйки след себе си доста интересни рейтинги. Първи започна "Достатъчно" (Yeter) с Пелин Карахан на ATV още в последния ден от м. г., като обаче именно с началото на новата година започна да постига високи рейтинги и така се превърна в третия най-гледан сериал на телевизията си! Втори стартира проектът на FOX "Гордиев възел" (Kordugum) с Ибрахим Челиккол, който към момента също отчита доста добри резултати и се превърна в хит. Трета премиерата си в ефира на StarTV направи дългоочакваната мелодрама "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) с Мерием Узерли и Мурат Йълдъръм, която, уви, все повече се проваля. Четвъртата нова поредица за новата година бе също на StarTV - "Време на преселване" (Goc Zamani) с Вахиде Перчин, отчитаща страхотни рейтинги и превърнала се за отрицателно време в най-гледания сериал в събота. Едновременно с него стартира и новата семейна комедия на FOX "Двойно щастие" (Cifte Saadet) с Долунай Сойсерт, също постигаща към момента задоволителни и добри резултати. KanalD продължи серията от нови сериали със своя "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) с Биркан Сокуллу, радващ се също на завиден интерес. Последният към момента направил премиерата си нов проект е комедията на ATV "Семейна топлина" (Aile Isi), отчела с първия си епизод доста висок рейтинг, давайки заявка за по-нататъшен успех. Така, от общо седем нови мелодрами от началото на 2016-а, цели шест към момента постигат успех, а само една - провал. Какви ще бъдат техните резултати през започващата нова седмица, а и тези на другите излъчващи се проекти? Все още не знаем нищо друго, освен че ще бъдат не по-малко интересни от преди! Да започваме!

Рейтинги за понеделник, 22 февруари:
Ситуацията в понеделник отдавна е ясна и остава без промяна вече няколко месеца подред. Мелодрамата на ATV "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler), започнала още през лятото на 2015-а, запазва все така високите си рейтинги и е лидер в първия ден от седмицата. Любопитно е, че от всички излъчващи се в момента само четири оцелели летни сериала по турските телевизии, именно този е най-гледан, побеждавайки останалите "Любов под наем" на StarTV, "Състояние на връзката: сложно" на ShowTV и "Дъщерите на Гюнеш" на KanalD. След напускането на Нургюл Йешилчай от "Твоят мой живот" (Paramparca) интересът към мелодрамата определено е спаднал значително! Въпреки това тя продължава да отчита високи рейтинги и да бъде вторият най-гледан сериал в понеделник, както се случва още от началото на телевизионен сезон 2015-2016 г. в Турция през септември м. г. Именно тези две драми са единствените, борещи се за зрителския интерес в prime-time-а в понеделник. На 22 февруари са излъчени едва четири сериала - 2 по StarTV, 1 по ATV, 1 по FOX. От KanalD не са показали нов епизод от дневния си сериал "Любов и грях" (Ask ve Gunah).

1. "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) - от 20.15 до 23.42 часа:
Телевизия: ATV; Рейтинг: 9.86%; Пазарен дял: 22.83%

3. "Твоят мой живот" (Paramparca) - от 20.29 до 23.48 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 6.63%; Пазарен дял: 15.55%

7. "Прости ми" (Beni Affet) - от 17.34 до 18.58 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 4.35%; Пазарен дял: 13.30%

28. "Не ме забравяй" (Unutma Beni) - от 15.06 до 16.25 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 2.22%; Пазарен дял: 12.49%

Новини и предавания от понеделник:
Новата работна седмица започна и новините на FOX отново си върнаха лидерското място, след като през уикенда бяха побеждавани от тези на ShowTV. В понеделник те са отчели рейтинг от 6.22%, класирайки се на четвърто място. Вторите най-гледани емисии са тези на ATV на пето място с 4.95% резултат. Следващи в класацията на най-гледаните информационни бюлетини за деня са тези на ShowTV, дишащи във врата на тези на ATV - на шесто място с 4.64% зрителски интерес. Предпоследни остават новините на StarTV, попаднали в понеделник на тринадесета позиция с 3.76% рейтинг. И последни са емисиите на KanalD - деветнадесето място и 3.12% резултат. 
Новият епизод от приключенското риалити на TV8 "Survivor" в понеделник е на второ място по гледаемост със 7.50% рейтинг. 
По ATV е излъчена нова серия от телевизионната игра "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?) с водещ Селчук Йонтем, класирала се на дванадесето място с 3.83% рейтинг. 

Рейтинги за вторник, 23 февруари:
Изключително интересни събития се случиха във втория ден новата седмица, когато вече се излъчат prime-time сериали по всички пет телевизии и така конкуренцията между тях става изключително голяма! С непоклатими резултати продължава да бъде криминалната драма на ATV "Без бандити светът е невъзможен", а новият проект на KanalD с Бурджу Бириджик и Биркан Сокуллу "Песента на живота" отчита все по-високи и по-високи рейтинги и само три седмици след старта си се превърна в тотален хит. Ниски рейтинги обаче започна да отчита романтичната комедия на FOX "Отново любов", привличала досега огромен зрителски интерес към себе си... Все повече се проваля и обещаващата мелодрама на StarTV "Кралица на нощта", за която вече няма никаква надежда, че ще се стабилизира и че ще повиши рейтингите си. Направилият премиерата си вчера нов проект на ShowTV "Зимно слънце" не успя да оправдае високите очаквания към себе си и така постигна тотален провал. Във вторник са излъчени общо седем сериала - 1 по ATV, 1 по KanalD, 2 по FOX, 2 по StarTV и 1 по ShowTV.

1. "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) - от 20.41 до 00.17 часа:
Телевизия: ATV; Рейтинг: 9.04%; Пазарен дял: 21.76%

3. "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) - от 20.44 до 23.25 часа:
Телевизия: KanalD; Рейтинг: 6.46%; Пазарен дял: 14.81%

9. "Прости ми" (Beni Affet) - от 17.38 до 18.58 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 4.09%; Пазарен дял: 13.03%

13. "Отново любов" (Ask Yeniden) - от 20.31 до 23.28 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 3.65%; Пазарен дял: 8.37%

24. "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) - от 20.30 до 23.35 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 2.70%; Пазарен дял: 6.25%

27. "Не ме забравяй" (Unutma Beni) - от 15.06 до 16.25 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 2.32%; Пазарен дял: 13.28%

28. ПРЕМИЕРА: "Зимно слънце" (Kis Gunesi) - от 19.51 до 22.16 часа:
Телевизия: ShowTV; Рейтинг: 2.13%; Пазарен дял: 4.93%

Новини и предавания от вторник:
Най-гледаните новини във втория ден от новата седмица, както обикновено, продължават да бъдат тези на FOX, отчели с вчерашното си издание 6.42% рейтинг и класирали се на четвърто място. Вторите най-гледани емисии за вторник са тези на ATV с 4.76% резултат и седма позиция по гледаемост. Следваща е информационната бюлетина на ShowTV, класирала се на единадесето място с 4.00% зрителски интерес. Предпоследни в класацията остават новините на KanalD (четиринадесета позиция и 3.63% рейтинг), а последни - емисиите на StarTV (петнадесето място и 3.63% резултат). 
В ефира на TRT1 e излъчена футболната среща между отборите "Арсенал" и "Барселона" от "УЕФА шампионска лига", класирала се на шесто място по гледаемост с 5.20% рейтинг. 
Новият епизод на риалити-формата "Survivor" на TV8 е заел втора позиция и е привлякъл интереса на 7.33% от зрителите пред екрана. 

Рейтинги за сряда, 24 февруари:
От доста време насам конкуриращите се за високи рейтинги сериали в третия ден от седмицата са само три, като към момента те постигат изключително добри резултати и се радват на огромен интерес. Както можете да се досетите, и тази сряда най-гледаният сериал бе историческият "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) на TRT1 на първо място с 9.31% рейтинг. Останалите две мелодрами, постигащи отлични рейтинги, пък са "Черна любов" на StarTV и "Пойраз Карайел" на KanalD. От миналата сряда в ефира на ATV се излъчва новата семейна комедия "Семейна топлина" (Aile Isi), която с втория си епизод постигна значително по-нисък рейтинг, отколкото с премиерата си, но въпреки това той бе доста добър и успя да намери място в ТОП 10 на най-гледаните телевизионни програми за деня. Така в сряда са излъчени общо пет сериала - 2 по StarTV, 1 по KanalD, 1 по ATV и 1 по FOX.

2. "Черна обич" (Kara Sevda) - от 20.34 до 00.16 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 7.59%; Пазарен дял: 18.56%

4. "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) - от 20.36 до 23.54 часа:
Телевизия: KanalD; Рейтинг: 5.79%; Пазарен дял: 13.92%

8. "Семейна топлина" (Aile Isi) - от 20.08 до 22.17 часа:
Телевизия: ATV; Рейтинг: 4.42%; Пазарен дял: 10.14%

11. "Прости ми" (Beni Affet) - от 17.41 до 18.58 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 4.11%; Пазарен дял: 12.33%

25. "Не ме забравяй" (Unutma Beni) - от 15.09 до 16.24 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 2.43%; Пазарен дял: 13.58%

Новини и предавания от сряда:
Най-гледаните новини в третия ден от седмицата са тези на FOX, класирали се на трето място с 6.20% рейтинг. Втори в класацията остават емисиите на ShowTV, наредили се на пета позиция с 5.06% резултат. Следваща е информационната бюлетина на ATV, която заема десето място с 4.33% зрителски интерес. Предпоследни остават новините на KanalD, класирали се на тринадесета позиция с 3.91% рейтинг и последни, както винаги, са емисиите на StarTV, привлекли към себе си 3.13% зрителски интерес, който ги е поставил на деветнадесето място по гледаемост. 

Рейтинги за четвъртък, 25 февруари:
Рейтингите на сериалите, излъчени в четвъртък, са изключително интересни! Конкуренцията в този ден, както и във вторник, е най-голяма и тогава се излъчват prime-time сериали по всички пет най-гледани телевизии в южната ни съседка! Вечният хит "Долината на вълците" на KanalD се завърна след едноседмична пауза в ефира, но остави след себе си по-ниски рейтинги от обикновеното, които обаче за пореден път успяха да му осигурят първото място. "Никога няма да се откажа" на ShowTV пък продължава да диша във врата на криминалната драма и да постига отлични рейтинги. Вечно спорещите за третото място сред сериалите "Достатъчно" на ATV и "Гордиев възел" на FOX вчера отчетоха доста по-ниски резултати от обикновено, като вторият дори бе на косъм да излезе от ТОП 10. За сметка на това резултатите на историческата драма "Великолепният век: Кьосем" се повишават с всяка изминала седмица и така тя бавно, но сигурно се приближава към високите рейтинги, което означава, че все още има шанс за нейното спасение. В четвъртък са излъчени общо седем сериала - 1 по KanalD, 1 по ShowTV, 1 по ATV, 2 по FOX и 2 по StarTV.

2. "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi Pusu) - от 20.42 до 23.41 часа:
Телевизия: KanalD; Рейтинг: 6.30%; Пазарен дял: 15.09%

4. "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) - от 21.00 до 23.51 часа:
Телевизия: ShowTV; Рейтинг: 5.70%; Пазарен дял: 14.00%

6. "Достатъчно" (Yeter) - от 20.19 до 23.45 часа:
Телевизия: ATV; Рейтинг: 4.43%; Пазарен дял: 10.61%

8. "Прости ми" (Beni Affet) - от 17.41 до 18.59 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 4.22%; Пазарен дял: 12.90%

10. "Гордиев възел" (Kordugum) - от 20.27 до 23.42 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 4.13%; Пазарен дял: 9.86%

13. "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) - от 20.59 до 00.16 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 3.66%; Пазарен дял: 9.12%

29. "Не ме забравяй" (Unutma Beni) - от 15.05 до 16.24 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 2.29%; Пазарен дял: 12.93%

Новини и предавания от четвъртък:
Най-гледаните новини са тези на FOX с водещ Фатих Портокал, постигнали с изданието си в четвъртък 5.81% рейтинг и класирали се на трето място. Вторите най-гледани емисии са тези на ShowTV, отчели 4.77% резултат и наредили се на пета позиция. Следваща е информационната бюлетина на ATV, която с 4.41% зрителски интерес попада на седмо място. Предпоследни са новините на StarTV, които са отчели 3.31% рейтинг и така се класират на седемнадесета позиция, а последни са тези на KanalD - на осемнадесето място с 3.29% резултат.
В ефира на националната TRT1 е излъчена футболната среща между Галатасарай и Лацио, размазала конкуренцията на парчета, класирайки се на първо място с 10.01% рейтинг! 


Рейтинги за петък, 26 февруари:
В последния ден от работната седмица не се случват кой знае колко интересни неща, тъй като най-гледаните сериали, излъчващи се тогава, са само три и те вече всяка седмица заемат едни и същи места в класацията ТОП 100. Въпреки това обаче снощи резултатите на лидера в петъка - "Черна роза" (Karagul) на FOX, значително се бяха понижили с почти процент и половина, като е напълно възможно в скоро време отново да станем свидетели на обрат и първенецът през есента - романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) на StarTV, отново да се изкачи на лидерското място. Вечният криминален хит "Опасни улици" (Arka Sokaklar) на KanalD продължава да отчита изключително високи рейтинги, които обаче не са достатъчни, за да бъде сериалът нито на първо, нито на второ място по гледаемост, а на трето! Драмата на ATV "Завръщане у дома" (Eve Donus) продължава да отчита ниски и незадоволителни резултати и в скоро време ще бъде преустановена. Така в петък са излъчени общо шест сериала - 2 по FOX, 2 по StarTV, 1 по KanalD и 1 по ATV.

1. "Черна роза" (Karagul) - от 20.43 до 23.50 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 7.24%; Пазарен дял: 17.66%

2. "Любов под наем" (Kiralik Ask) - от 20.43 до 23.52 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 7.16%; Пазарен дял: 17.48%

3. "Опасни улици" (Arka Sokaklar) - от 20.07 до 23.22 часа:
Телевизия: KanalD; Рейтинг: 6.70%; Пазарен дял: 16.12%

8. "Прости ми" (Beni Affet) - от 17.39 до 18.59 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 4.25%; Пазарен дял: 13.50%

17. "Завръщане у дома" (Eve Donus) - от 20.13 до 23.20 часа:
Телевизия: ATV: Рейтинг: 3.46%; Пазарен дял: 8.28%

28. "Не ме забравяй" (Unutma Beni) - от 15.07 до 16.24 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 2.27%; Пазарен дял: 14.07%

Новини и предавания в петък:
Най-гледани отново са информационните емисии на FOX, които с вчерашното си издание отчетоха 5.44% рейтинг, класирайки се на четвърто място. Вторите най-гледани новини са тези на ATV, отчели вчера 4.66% зрителски интерес, поставил ги на шеста позиция. Следващи са емисиите на ShowTV, попаднали на единадесето място с 4.02% рейтинг. Предпоследни са емисиите на KanalD (3.64% рейтинг и четиринадесето място), а последни са тези на StarTV (3.32% рейтинг и деветнадесето място). 
В петъчната вечер след епизода от "Завръщане у дома" по ATV е излъчен епизод от телевизионната игра "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?), класирал се на двадесето място с 3.01% рейтинг. 


Рейтинги за събота, 27 февруари:
Интересни събития се случиха в първия ден от уикенда! През изминалия един месец в събота вечерта лидер сред сериалите бе новият проект на StarTV с Вахиде Перчин "Време на преселване", но с петия си епизод той за първи път бе победен! Досещате се, че победител в битката за рейтинг между мелодрамите в събота е романтичната комедия на ShowTV "Състояние на връзката: сложно", която си върна първото място и повиши резултата си с цял процент, носейки огромен успех на медията си. "Гущерите" на ATV и "Дъщерите на Гюнеш" на KanalD продължават да попадат в ТОП 10 и във втората му половина, постигайки задоволителни рейтинги за телевизиите им. "Двойно щастие" на FOX обаче е с доста променливи резултати и с четвъртия си епизод излезе от ТОП 10. Така в събота са излъчени общо пет сериала - 1 по ShowTV, 1 по StarTV, 1 по ATV, 1 по KanalD и 1 по FOX.

2. "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik) - от 21.01 до 23.33 часа:
Телевизия: ShowTV; Рейтинг: 5.63%; Пазарен дял: 13.68%

5. "Време на преселване" (Goc Zamani) - от 20.29 до 23.38 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 4.79%; Пазарен дял: 11.75%

7. "Гущерите" (Kertenkele) - от 20.24 до 23.29 часа:
Телевизия: ATV; Рейтинг: 4.02%; Пазарен дял: 9.85%

9. "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) - от 20.37 до 23.57 часа:
Телевизия: KanalD; Рейтинг: 3.52%; Пазарен дял: 8.76% 

11. "Двойно щастие" (Cifte Saadet) - от 20.15 до 23.00 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 3.26%; Пазарен дял: 7.99%

Новини и предавания в събота:
Най-гледаните новини в събота, както обикновено, са тези на ShowTV, постигнали вчера вечерта рейтинг 5.24% и класирали се на трето място. Вторите най-гледани новини в първия ден от уикенда са тези на FOX, които с 4.02% бяха класирани на шеста позиция. Третите най-гледани информационни емисии за вчера пък са тези на ATV, които зрителите поставиха на осмо място с 3.81% интерес. Следваща е вчерашната информационна бюлетина на KanalD, класирала се на дванадесета позиция и постигнала 3.25% рейтинг. Последни, както винаги, са новините на StarTV, които в събота са на деветнадесето място с резултат от 2.62%.
В съботната вечер новият сезон на риалити формата "Survivor", излъчващ се от от събота до вторник по TV8, е на първо място по гледаемост с 8.45% рейтинг. 


Рейтинги за неделя, 28 февруари:
В неделя само един сериал постига високи рейтинги и влиза в ТОП 10 с доста добри рейтинги - хитовата мелодрама на FOX "Този живот е мой" (O Hayat Benim)! В момента той излъчва третия си сезон и продължава да привлича пред телевизионните екрани в южната ни съседка милиони зрители всяка неделна вечер. Останалите два проекта, въртящи се в последния ден от седмицата - "Омъжени и яростни" (Evli ve Ofkeli) на ATV и "Горчива любов" (Aci Ask) на ShowTV, постигат ниски рейтинги и не успяват да заемат добри места, като съвсем скоро вероятно ще бъдат преустановени. Любопитно е, че всяка седмица рейтингите им са почти изравнени, с разлика от едва няколко стотни в резултатите си. "Горчива любов" още от началото си постига незадоволителни рейтинги, докато "Омъжени и яростни" първоначално постигаше доста добри рейтинги, но от месец вече се проваля, вероятно заради появилата се конкуренция в лицето на шоуто "Survivor" на TV8, разбиващо конкуренцията на парчета.

4. "Този живот е мой" (O Hayat Benim) - от 20.59 до 00.17 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 5.56%; Пазарен дял: 13.89%

14. "Омъжени и яростни" (Evli ve Ofkeli) - от 20.05 до 23.19 часа:
Телевизия: ATV; Рейтинг: 3.07%; Пазарен дял: 7.22%

15. "Горчива любов" (Aci Ask) - от 20.58 до 00.21 часа:
Телевизия: ShowTV; Рейтинг: 3.06%; Пазарен дял: 7.75%

Новини и предавания от неделя:
Новините на ShowTV, изненадващо или не, отдавна са известни като лидери сред всички останали през уикенда, като и в неделя те отчитат изключителен резултат от 5.58%, попадайки на трето място. Следващи са емисиите на FOX, заели пета позиция с 4.86% рейтинг. Третата най-гледана информационна бюлетина в последния ден от седмицата е тази на ATV, отчела 3.79% зрителски интерес и класирала се на осмо място. Предпоследни в класацията на най-гледаните новини остават тези на KanalD - дванадесета позиция и 3.23% рейтинг, а последни са, както винаги, тези на StarTV - двадесет и четвърто място и 2.01% рейтинг. 

Най-гледаната телевизионна програма в неделя е новият епизод от риалити-формата на TV8 "Survivor", отчел 8.63% рейтинг. 

НОВИНИ:
1) Обзор на рейтингите за седмицата: в края на тазседмичното издание от "Какво гледат в Турция?", както обикновено, предстои да направим традиционните равносметки на случилото се с рейтингите в южната ни съседка през изминалите седем дни и да определим кой е най-гледаният сериал, коя е най-гледаната телевизионна програма и коя е най-гледаната телевизия за периода от 22 до 28 февруари 2016 г.! Да започваме!

Първото място в ТОП 7 - класацията ни на най-гледаните сериали за всеки един от дните от седмицата, този път е заето от драмата на ATV "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler), отчела с епизода си от понеделник 9.86% рейтинг! На втора позиция със сребърен медал остава отново сериал на ATV - криминалната драма "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) от вторник с 9.04% резултат. Третото място и бронзът за първи път са за сериала на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda) от петък, отчел 7.59% рейтинг. Ето и кои са останалите сериали, попадащи в ТОП 7: на четвърта позиция е поредицата на FOX от петък "Черна роза" (Karagul) със 7.24% зрителски интерес. Петото място отива при "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi Pusu) на KanalD с 6.30% резултат. Предпоследното шесто място е за "Състояние на връзката: сложно" (Ilisiki Durumu Karisik) на ShowTV от събота с 5.63% рейтинг. И на последна седма позиция застава драмата на FOX от неделя "Този живот е мой" (O Hayat Benim) с 5.56% интерес.
Най-гледаната телевизионна програма за изминалата седмица е футболната среща между Галатасарай и Лацио от четвъртък с 10.01% рейтинг. Време е да научим и коя е най-гледаната телевизия за периода от 22 до 28 февруари 2016 г.! Това е за пореден път ATV, излъчила двата най-гледани сериала за изминалата седмица. На второ място е FOX, попадаща в ТОП 7 също с два свои проекта, които обаче заеха по-долни позиции. На трета позиция пък се нарежда StarTV, класирала една своя мелодрама сред седемте най-гледани. Предпоследното четвърто място отива при KanalD, попадаща също с един свой проект, а ShowTV е на последно пето - също с един сериал.

Идва ред да анализираме и резултатите на сериалите през изминалата седмица по жанрове - мелодрами, романтични комедии и криминални драми!

Започваме, както обикновено, с представянето на трите най-гледани мелодрами за периода от 22 до 28 февруари 2016 г.! И така, на първо място в жанра застава сериалът "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) на ATV от понеделник, който е с рейтинг от 9.86%. Промяна има при проектът, попадащ на второ място - изненадващо, това е "Черна обич" (Kara Sevda) на StarTV от сряда със 7.59% зрителски интерес. На последното трето място е поредицата на FOX "Черна роза" (Karagul), излъченa в петък и отчела 7.24% зрителски интерес. 

Без промяна остава ситуацията в категория "Най-гледани романтични комедии" в сравнение с изминалите няколко седмици. На първо място, както обикновено, е тоталния хит на StarTV от петък "Любов под наем" (Kiralik Ask) със 7.16% рейтинг. Второто място и този път е за "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik) на ShowTV от съботната вечер, отчел с новия си епизод 5.63% зрителски интерес. И на трета позиция застава романтичната комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden) от вторник, отчела с последния си излъчен до момента епизод 3.65%. Справка можете да направите чрез графиката встрани! 

Финалът на тазседмичното издание от "Какво гледат в Турция?" ще постави анализа ни в категория "Най-гледани криминални драми" за периода от 22 до 28 февруари 2016 г.! Първото място, както винаги, е за тази на ATV, излъчваща се във вторник - "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), отчела 9.04% рейтинг. На второ място се завръща хитът на KanalD, не слизащ от екран вече години подред - "Опасни улици" (Arka Sokaklar), чийто петъчен епизод постигна 6.70% резултат. Третата позиция, изненадващо или не, тази седмица е "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi Pusu) също на KanalD, отчел с епизода си в четвъртък рейтинг от 6.30%. За по-ясна визуализация на резултатите в тази категория, вижте графиката встрани!

Очаквайте следващото юбилейно издание №100 от "Какво гледат в Турция?" утре, 1 март (вторник). В него Ви очакват много изненади по случай юбилея, за които ще разберете утре! То ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до следващия понеделник! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Кой от тези сериали има най-голяма възможност да бъде излъчен скоро по БГ Телевизия
--Велика(Великая) --рейтинг 7.2/10
--Последният Еничар(Последний янычар)--рейтинг 4.0/10
--Закрито Училище(Закрытая школа)--рейтинг 5.82/10
--Тройно Убийство(Убийство на Троих)--рейтинг 5.93/10
--Как станах Руснак(Как я стал Русским)--рейтинг 7.29/10

Анонимен каза...

koga shte se razbere kakvo shte zamesti siqina luna i pateki kam shtastieto

Анонимен каза...

Имате поща.

Предоставено от Blogger.