Пролетта на 2016-а - най-силният сезон за СЕРИАЛИ в България

Доказали се с годините, след вече почти пет години усилена работа, ние от СЕРИАЛИ в България продължаваме напред с една единствена цел
- да бъдете винаги информирани за всичко ново около любимите Ви сериали и актьори и заедно да продължим да споделяме страстта и любовта си към тях! Наложили изключително успешни, интересни и любими Ваши проекти и рубрики, които се превърнаха в еталон за качество и професионализъм, екипът ни продължава да поднася иновативни, оригинални и ексклузивни идеи, от които конкуренцията само може да се учи! Работейки с постоянство, усърдие и последователност, а и с много осъществени успешно творчески идеи, създадохме една нова представа за модерен и съвременен сайт, където всеки един фен на сериалите би се почувствал като у дома си. Изцяло загърбвайки стария си облик преди вече близо две години, започвайки буквално "на чисто" с напълно нови идеи, разчитайки на напълно свои и авторски статии, а не просто копирани от някъде, сега можем с гордост да се наречем най-иновативният, отговорен и вдъхновяващ портал за сериали у нас, който налага тенденциите в бранша!
След изключително интересния и вълнуващ есенен сезон за СЕРИАЛИ в България през 2015 г., превърнал се в най-успешния за блога от създаването му досега и вдигнал летвата ни за качество и професионализъм още по-високо отпреди, през предстоящата пролет ще се опитаме да направим нещо още по-мащабно и грандиозно, да вдигнем летвата още повече и именно тя да се превърне в новия най-успешен сезон за сайта, тъй като подготвяме изключително големи изненади за Вас, нашите читатели! Очаква Ви най-доброто от СЕРИАЛИ в България през изминалите години, както и напълно нови проекти, които предстои да се превърнат във Вашите нови любими! Смело можем да твърдим и да обещаем, че пролетният ни сезон през 2016 г. ще бъде най-силният, интересният, вълнуващ и ексклузивен досега! Подготвяме нови сезони на добре познати наши проекти и на най-успешните наши рубрики, както и напълно нови такива, на които залагаме изключително много и които са повече от обещаващи и дългоочаквани! Накратко - очаква Ви нов трети сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда", нов трети последен сезон на "Ифет": Продължението, нови сезони на рубриката "Любопитно" и интервютата с участниците от "Любима турска звезда 2016", нови издания от "Какво гледат в Турция?", "Турция представя..." и "Турските актьори 24/7" и двете напълно нови наши рубрики - "Закупени в България" и интервюта с участниците от онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда 2016"! Повече подробности за всеки един от козовете, на които ще заложим през предстоящата пролет, намирате сега!

"Любима турска звезда 2016" (старт на 4 март, петък):
Третият и най-силен сезон на "Любима турска звезда" за 2016 г. започва още на 4 март (петък), две седмици по-рано от обикновеното за начало на пролетния сезон, като отново именно този наш проект ще открие предстоящата пролет за СЕРИАЛИ в България!

През пролетта на 2014 г., преди две години, стартирахме най-успешното си онлайн-състезание "Любима турска звезда"! Проектът бе изключително успешен, като след почти три месеца оспорвана надпревара между осемнадесетте участници в него, накрая победител бе най-добрата турска актриса Туба Бююкюстюн. Година по-късно, през пролетта на изминалата 2015 г., организирахме втория сезон на формата, подтикнати от огромния успех, който той постигна с първия си година по-рано. Интересът към второто издание на онлайн-състезанието бе значително по-голям в сравнение с този към първото, като след три месеца в победител се превърна актьорът Къванч Татлъту. Сега, през пролетта на 2016 г., започва третият сезон на "Любима турска звезда", който смело можем да твърдим ще бъде най-силният и интересен досега! 

От 12 февруари всеки ден във фейсбук-страницата ни предстои да обявяваме имената на осемнадесетте участници в третия сезон на проекта, както обикновено. Смело можем да заявим, че те ще бъдат най-известните от най-известните, най-харесваните от най-харесваните и най-добрите от най-добрите! В "Любима турска звезда 2016" участие ще вземат двама актьори от "Кварталът на богатите" (Medcezir), двама от "Завръщане" (Sila), трима от "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), двама от "Милост" (Merhamet), четирима от "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki) и още много други! В надпреварата за голямата победа ще се включат още звезди от "Мечтатели", "Момичето с червения шал", "Двете лица на Истанбул", "Тайни", "С Русия в сърцето" и "Дила". Някои от всички тях са участвали и в други хитове като "Езел", "Огледален свят", "Ифет", "Малки тайни", "Забраненият плод", "Листопад", както и в мега-хита в момента у нас "Твоят мой живот"! Осемнадесетте участници в третия сезон на онлайн-състезанието ни са сред най-популярните и обичани в България, като този сезон определено няма да има нито едно слабо звено и отпадането на който и да било от тях всяка седмица ще бъде изненадващо за всички!

Регламентът и тази година остава непроменен - от петък вечер до вторник следобед, в рамките на четири дни, ще се провеждат номинациите в "Любима турска звезда 2016", като след тях всеки вторник ще бъдат съобщавани имената на четиримата или петимата застрашени от изгонване състезатели, които от вторник следобед до петък вечер, в продължение на три дни, ще се борят за продължаването си напред във формата, като всяка петък вечер ще става ясно името на отпадащия участник. И тази година Ви очакват изключително интересни номинации и елиминации, сред които вече познатите Ви обикновени, по двойки и по групи, както и напълно нови, които обаче ще запазим в тайна, за да бъдете още по-изненадани. И тази година можете да следите всичко ново около риалити формата ни във фейсбук страницата ни, която можете да посетите и харесате от тук!

"Ифет": Продължението - сезон 3 (старт на 26 март, събота):
Един от най-обичаните от Вас проекти, с който се заехме през пролетта на 2015 г. - "Ифет": Продължението, се завръща с последен трети сезон! Мелодрамата, разказваща историята на Ифет и Джемил, ще се завърне с нови изключително интересни епизоди, обещаващи както много радост за героите, така и много мъка! Много от съдбите им ще се променят, а какво ги очаква - добро или зло, ще разберете в новите писмени епизоди, започващи от 26 март, които ще се качват отново всяка събота и неделя, само тук в СЕРИАЛИ в България и специалната страница на проекта ни! Надяваме се добре си спомняте, че в края на втори сезон Джемил се завърна напълно здрав и то на годежа между Ифет и Джан. Всички останаха шокирани от видяното, което се случи буквално минути преди Ифет и Джан да се сгодят. Но този годеж ще бъде провален, защото Ифет мисли, обича и иска да бъде единствено с Джемил, но неговата болка от видяното ще я направи нещастна. Какво ще направи Джемил? Ще се върне при Ифет и дъщеря си, които дълго време са го мислили за мъртъв, или ще се върне отново в селото, където срещна много добри хора, които му помогнаха да проходи? Серпил и Феяз са жестоко скарани, заради изневярата на Феяз, която много нарани Серпил, но нещо ще се случи, което ще сближи отново двамата влюбени... Една тяхна мечта ще се сбъдне и тогава ще трябва да загърбят миналото и да си простят за всички грешки в името на своето щастие. Съдбата на Дилек и Нил също много ще се промени в новите епизоди на "Ифет": Продължението! Нил направи опит да се самоубие и то пред Ерхан и Чичек, но дали е успяла и какво ще се случи с нея? Дилек ще остане в затвора, където беше осъдена на дълги години за всички свои престъпления, но съдбата изобщо няма да бъде милостива към нея и в епизодите ще видите едно изключително жестоко нещо, което ще се случи с героинята и ще изправи Ерхан пред труден избор... Дали обаче решението му ще бъде най-правилното и то ще доведе до спокойствие в дома му? Дали най-накрая всички ще бъдат щастливи, забравили миналото и лошото, което се е случило, простили за грешките и отворили нова страницата в живота си - ще научите в новите епизоди на "Ифет": Продължението, чийто трети сезон започва на 26 март (събота), всяка събота и неделя, писмено под формата на разкази, само в СЕРИАЛИ в България!

Рубрики:
И през пролетта запазената марка на СЕРИАЛИ в България, както ние ги наричаме "нашите емблеми" - рубриките, продължават да се публикуват с пълна сила! И през пролетния сезон всеки ден можете да очаквате обновявания на новите издания от двете наши най-харесвани и четени рубрики "Какво гледат в Турция?" и "Турските актьори 24/7", които продължават да се радват на още по-голям интерес отпреди! Това се дължи на ежедневните им актуализации, чрез които се информирате за всичко ново от южната ни съседка в реално време, а и естествено - на промените, които направихме в тях и най-вече в "Какво гледат в Турция?" с началото на новата 2016 г., които се приемат изключително добре и така новите издания от рубриките ни отчитат ежеседмично по над 2000-3000 прочитания и по стотици ежедневно - един изключителен резултат. Финализирането на броевете от "Какво гледат в Турция?" ще продължи и през пролетта да се случва всяка понеделник вечер, когато ще Ви очакват традиционните седмични обзори за най-гледани сериали както в ТОП 7, така и по жанрове, а крайният вариант на изданията от "Турските актьори 24/7" ще можете да прочитате всяка неделя. Подготвяме още много изненади, свързани с "Какво гледат в Турция?" по случай нейното юбилейно издание №100, което ще се публикува в средата на март и които със сигурност ще обогатят още повече информацията за рейтингите на сериалите, която ежедневно Ви поднасяме! При поява на информация за започването на нов турски сериал в южната ни съседка мястото, на което ще можете да се информирате възможно най-подробно за него, е ясно - новите издания на рубриката ни "Турция представя...", която продължава с пълна сила да се публикува във вторник - нейният запазен ден в програмата на СЕРИАЛИ в България!
През пролетта с нови сезони предстои да се завърнат две от най-успешните наши поредици! Интервютата с участниците в "Любима турска звезда 2016" започват на 17 март (четвъртък), от когато всеки четвъртък предстои да прочитате такива с отпадналите в петъците състезатели от онлайн-състезанието. Така на горе-упоменатата дата предстои да публикуваме интервю с първия елиминиран участник, който ще отпадне на 11 март (петък). Преди това обаче, като за разгрявка, на 10 март (четвъртък) ще можете да прочетете интервю с победителя във втория сезон на "Любима турска звезда" за 2015 г. Къванч Татлъту! Очакват ни изключително силни и интересни четвъртъци, тъй като както вече разбрахте, третият сезон на "Любима турска звезда" за 2016-а ще бъде изключително силен откъм участници...
С нов трети сезон тази пролет подновяваме и любимата на мнозина от Вас наша рубрика "Любопитно", която след изключително успешните си първи два сезона, публикували се през есените на 2014-а и 2015-а, сега за първи път ще можете да четете през пролетта! От 12 март (събота) Ви очакват четиринадесет нови много интересни и ексклузивни теми, с които за пореден път предстои да Ви потапяме всяка събота в необятния свят на турските сериали! Да, както прочетохте, новият трети сезон на "Любопитно" ще се публикува в запазения си ден в нашата програма - събота, като той ще бъде много по-вълнуващ и любопитен от предишните. Новите издания, които вече подготвяме усилено, ще Ви оставят с отворени уста, като обещаваме, че чрез тях предстои да научите още много изключително интересни неща от света на любимите Ви мелодрами, за които допреди дори и не сте се замисляли!

А сега нека представим и гвоздеите в пролетната ни програма - двете нови рубрики на СЕРИАЛИ в България, на които залагаме най-много през следващите месеци да постигнат успех и които сме сигурни, че ще Ви харесат!

"Закупени в България" е първата ни нова рубрика тази пролет, на която залагаме изключително много и която несъмнено ще постигне небивал успех! Подтикнати от многото ваши молби да информираме кои са закупените турски сериали в България и от феноменалния успех, който отчетохме преди две години и половина с ексклузивната ни статия "Турските сериали, които предстои да гледаме в България", която оттогава досега е прочетена над 60 000 пъти, продължавайки да бъде най-четената статия на блога от създаването му през 2011-а досега, тази пролет предстои да стартираме нещо грандиозно! Рубриката ни "Закупени в България" започва на 9 март (сряда), като ще се публикува всяка сряда само в СЕРИАЛИ в България. Във всяко едно издание от новата дългоочаквана и обещаваща наша поредица ще ви информираме за по един турски сериал, който е закупен в България, като ще разкриваме всички подробности около него - кои актьори участват в него, каква е историята му, какъв е бил успехът му в родината му и по света и най-интересното - от коя българска телевизия е купен и с кои други сериали върви в пакет, както и кога се очаква да започне! Екипът ни има абсолютно сигурни източници относно това кои са закупените турски мелодрами у нас и затова достоверността на предстоящите ни материали ще бъде стопроцентова! Очаквайте много приятни изненади от "Закупени в България" - рубриката, на която най-много залагаме тази пролет и която ще би изненада много!

Интервюта с участниците от "Любима индийска звезда 2016" пък е втората ни нова рубрика, на която също много ще заложим тази пролет! Отново подтикнати от вашето мнение и молбите ви за повече разнообразие в блога, а и от все по-големия успех, който постигат индийските сериали у нас, през предстоящите пролетни месеци предстои да четете първата ни рубрика, посветена на тях - интервюта с индийски актьори! Тя започва на 11 март (петък), като ще се публикува всеки петък. Очакват ви интервюта с едни от най-любимите ви индийски актьори от най-хитовите боливудски ленти, които ще бъдат не с кои да е таланти, а с четиринадесетте участници от приключващото след няколко седмици наше онлайн-състезание "Любима индийска звезда 2016"! Предстои идващата пролет да прочетете най-съкровените и интересни изповеди на актьори и актриси от най-гледаните индийски сериали в България - "Цветовете на любовта", "Малката булка", "Светлината на моя живот", "Моята карма", "Ритъмът на мечтите" и "Сияйна луна", които взеха участие в първия сезон на интернет-риалити формата ни. Те ще се публикуват спрямо това кога са отпаднали любимците Ви от "Любима индийска звезда 2016", като ще започнем от първия елиминиран състезател Нандиш Сандху и ще продължим със следващите, стигайки в края на пролетта до интервю с големия победител!
_________________________________________________________________________________

Това са проектите и рубриките, които предстоят в СЕРИАЛИ в България само след месец и които ще се проведат и публикуват именно през предстоящия пролетен сезон! Нищо обаче не свършва дотук... На 28 февруари (неделя) навършваме пет години от създаването си през 2011 г., като по този повод подготвяме една много голяма изненада за Вас, за която ще научите именно на рождения ни ден! Надяваме се, че пролетната ни програма Ви харесва и че има поне един проект или рубрика в нея, която ще следите през следващите месеци! Ще се радваме да споделите с нас мнението си за всичко, което предстои през пролетта в сайта ни, в коментарите! 

8 коментара:

Анонимен каза...

Ех тия Теленовелас, пак те пак те, ех тия Теленовелас, БЕ!!!! Пак почнаха прословутата война Сериали в БГ - Теленовелас, след като бяхте партньори за малко сега изчезнаха и пак почнахте тая толкова прословута ВОЙНА БЕ!!!! Не мое ли без това бе хора и едните и другите, смешно е просто и е трагично, немам думи!!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Ние с никого не водим война! Стараем се да предлагаме най-качествените, професионални, интересни, ексклузивни и изцяло качествени материали, проекти и рубрики. А дори и някога да се е стигало до конфронтации между двата екипа, никога не сме започвали ние първи!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Нищо против вас, но за тази нова рубрика изобщо не трябва да ви се има доверие.... Специално съм чел тази статия за закупините турски филми и започнаха едва 5-6 от 20 и косур, като повечето бяха "Нов сезон на.." (което е логично, че ще дадат).. пак казвам - не съм хейтър, но ме подведахте а и не само мен, а и много други.И тогава всичко беше потвърдено, ама...Ся ще кажете че телевизиите не са ги излъчили или били в пакет,ама тва да не почнат 15 от обявени 20 сериала си е чиста лъжа.Живи и здрави!

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Ние НЕ отговаряме за това какво излъчват телевизиите и какво не, това го повтаряме вече от не знаем колко време! Информацията в онази тази статия бе напълно вярна, а това, че част от изброените сериали не са стартирали, не означава, че сме подвели когото и да е! Принципно телевизиите по всяко време променят решенията си, а ние не отговаряме за това! Писахме какво е закупено и какво може да започне, от там нататък не сме се ангажирали с информация кога и дали изобщо ще започнат въпросните проекти...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Можете да дадете поне източник на въпросната информация?? Кореспонденция??

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Как искате да Ви открием кореспонденция, каквато е имало, от преди две години и половина, от когато вече отдавна сменихме имейла си?! Хващате се за някакви неща от преди две години, вадите ги от нафталина и ни обвинявате в момента! Хм, това доказва, че от тези две години и половина досега много добре сме си свършили работата...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

хаха, отново оправдания..съчинявате глупости и мислите, че информирате хората.

Анонимен каза...

Вие да не сте турци , че само за турски сериали пишете? Надявах се че в новата ви рубрика за закупените сериали ще качвате и за други, но съм сгрешил.

Предоставено от Blogger.