Блог за сериали "уби" колегиалността и чувството за мярка...

По повод на новина в обновеното днес издание от рубриката ни "Турските актьори 24/7", екипът на СЕРИАЛИ в България се чувства длъжен да изкаже своето мнение и своята позиция по въпроса със "смъртта" на турския актьор-ветеран Халил Ергюн, когото според конкурентен блог "убихме" по-рано днес! 

Уважаеми колеги, разбираме, че не ни харесвате и това го показвате явно постоянно! Ние също не таим кой знае колко добри чувства към Вас, но защо всичко това трябва да прекрачва границите на нормалното и да се стига до такъв момент, че ни изкарвате без вина виновни и че едва ли не, трябва да бъдем осъдени с възможно най-тежко наказание за нещо, което не сме направили?! За тези, които все още не са разбрали - към 17.00 часа днес обновихме изданието на рубриката ни "Турските актьори 24/7", като отразихме новината за смъртта на брата на известния турски актьор-ветеран Халил Ергюн от "Листопад". В традиционния колаж към днешната актуализация добавихме към снимката на популярната личност думата "Смърт", под която лично ние, а и вероятно много други хора, не разбират задължително, че самият той е починал, а че такава е застигнала неговото семейство и че го е покъртила и разстроила. Е, потребителка, която също очевидно не ни харесва, ни се нахвърли, все едно сме извършили тежко престъпление, че е срамота да пишем, че Халил Ергюн е починал и да подвеждаме читателите ни, както и да трупаме рейтинг от подобно нещо. Повярвайте, целта ни изобщо не е била такава! Малко по-късно конкурентен блог за сериали гръмна с новината, че нашият екип е убил Халил Ергюн, въпреки че НИКЪДЕ не сме написали това, а всичко е въпрос на някаква тяхна странна гледна точка, за която ние дори не сме си и помислили, че може да бъде изтълкувана по този начин и която бе нормално да запазят за себе си, тъй като не е етично и правомерно да се изразява такава, без да си сигурен за нея! Въпросната статия е изцяло компрометираща, злепоставяща и нарушаваща абсолютно всякаква колегиалност и абсолютно всякакво чувство за мярка! Въпросният материал неправомерно ни злепоставя, омаскарява и е израз на тотално неуважение към нашия екип, както и на явна цел да бъде опетнена репутацията ни! Така по-рано днес въпросният блог "уби" колегиалността и чувството за мярка, БУКВАЛНО и В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ! Въпреки това СЕРИАЛИ в България реши, за да спрат безпочвените и злобни упреци без каквото и да е покритие, да промени текста към снимката на Халил Ергюн, който вече гласи "Скръб" и се извинява на всички, почувствали се все пак по някакъв начин обидени, макар да не сме имали тази цел! Въпреки че не сме ние тези, които трябва да се извиняват...

А призивът ни към многоуважаваните колеги, изкарали ни без вина виновни, е ДА СПРАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НАС И ДА СПРАТ ДА СЪЗДАВАТ ИЗЛИШНО НАПРЕЖЕНИЕ, КОНФРОНТАЦИИ И ДРАЗГИ МЕЖДУ ДВАТА ЕКИПА, ТЪЙ КАТО ОТ ТАКИВА НИТО ВИЕ ПЕЧЕЛИТЕ, НИТО НИЕ, А НАЙ-МНОГО СТРАДАТ ЧИТАТЕЛИТЕ! Това искрено молим и техните многоуважавани върли фенове, които ни нападат за щяло и не щяло и които са слепи за техните многобройни далеч по-фрапантни от нашите грешки, но за нашите са готови да ни изкарат най-виновни! 

21 коментара:

Анонимен каза...

Хаха и кои са тези фрапантни грешки?? Поне не са тръгнали да пишат глупости и да слагат гръмки заглавия без покритие като Вас, многоуважаем блог! А вие най-накрая премете грешката си и стига сте се изкарвали жертвите, които ни лук яли, ни лук мирисали..и сигурно е имало причина, за да отдадат нужното внимание на глупостите, които поставяте като заглавия, защото подвеждате хората..защото както въпросното момиче, така и аз в първия момент на влизане в блога ви, си помислих, че именно Халил е починал, а не брат му. Нужно е малко повече да се стараате, ако искате да сте професионален блог, за какъвто се смятате. Самочувствието ви е до небесата, без покритие, пак казвам. Не един път съм ви правил забележка за милионите глупости, които пишете, но продължавате да си вирите носа и това не е само мое мнение като гледам!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Изобщо не ми се ще да засягам тази тема, тъй като не искам да падам на ниското ниво на въпросния много "професионален" блог, но щом като е нужно, хайде! Според Вас професионално ли е да копираш информация от други сайтове и да я пускаш като статия в своя блог и така да черпиш посещения и интерес? Сега ще кажете, че и ние го правим в нашата рубрика "Твоят мой живот", но за разлика от тях ние значително попроменяме тази информация, обогатяваме я с наша и т. н., а и го правим само в нея, докато при тях това се случва поне веднъж дневно! Нормално ли е според Вас, доста често, те да пускат информацията си за турските актьори веднага след като ние обновим изданието на "Турските актьори 24/7"? Е, сега ще кажете - та това са новини, всеки може да ги отразява. ОК! Нормално ли е според Вас подобно отношение към когото и да било като днешното? Да не говорим пък че пускат напълно еднотипни статии и във вторник, 2 февруари, когато до следобед ги биехме по посещения, пуснаха три напълно еднотипни статии за "Твоят мой живот" и смъртта на Гюлсерен, само защото не могат да губят и защото не ние, а те имат мания за величие и искат винаги да са "най" във всичко! Това е напълно нормално, щом е от тях, нали... Очевидно сме се приели виновни без вина, щом сме се извинили в статията ни, но Вие сте толкова заслепен/а от злобата си и пристрастността си, че явно не успяхте да го прочетете! Молим Ви, от все сърце, да спрете да ни посещавате и следите, от все сърце да забравите за нас, както сме призовали в статията ни!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

И на мен ми е ясно че другия блог е по-харесван, виждам го. Всички ви нападат и обвиняват без причина понякога и наистина много прекаляват. Явно, че аз съм една от малкото верни фенове на този сайт или може би единствената? Не искам да изтъквам нито грешките на едните, нито да ги възхвалявам, ясно е че сами си вадите очите. Следейки работата на този блог от години мога смело да кажа какво харесвам в тях и кое е това, което още ме задържа тук като един читател, макар и единствен верен и разбиращ труда на хората. Не паса трева, за да разбера че много от хората в другия блог си позволят да пишат тук анонимни коментари и да се крият като мишки. Достатъчно съм улегнала, за да разбера кой какъв е. Ако аз бях админка на този сайт, нямаше да обръщам внимание на тези нападки, защото и мен ми е ясно много добре че те се пишат от 5-6 човека, които харесат другия сайт, както и от самите екипи на другия сайт, които се правят на анонимни, за да не се излагат и да им се смеят. Наистина народа е прост, но чак толкова едва ли. Ясно ми е че харесат другия сайт но и аз намирам причината за това, мисля че на този сайт тук също им е ясна. Нали знаете поговорката "дайте на простия власт и ми гледайте сеира". Не обиждам никой обаче мисля че те сами се сетиха за кого говоря (ако не са толкова прости и малоумни). Няма да се откажа да влизам в този сайт, много внимателно следя и двата. На вас ще кажа едно АШКОЛСУН, ЕВАЛА, МАРШАЛАХ (в превод от турски "браво")за работата. И ще завърша тук като кажа, че много хора като се издигнат и стигнат до върха, забравят от къде са тръгнали и какви са били преди това. Явно в името на драгия читател можеш да направиш всичко, за да си най и най и повече от другия. Завеиждат ли отмъщават ли не знам, ама много яко си изцапаха гащите хахахаххаа.

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Няма какво друго да кажем, освен едно голямо БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА! Бъдете жива и здрава и все така трезвомислеща и виждаща истината такава, каквато е! Благодарим Ви, че сте с нас! :) :) :)
Лека вечер! :)

Анонимен каза...

хахаха вие сте като изтребители много бързо ми отговорихте не бях затворила още коментарите хихи. Ами мерси и вие бъдете живи и здрави. И трезвомислеща съм и виждам всички небивало ако мога така да се изразя. Ама ще остана тук, че чакам да видя другия сайт какво ще кажат. Днес не съм се смяла много, време да го направя, нали? Казват, че смеха подмладява,дали? Ама си чакам и отговора на моя коментар от другите, че смеха да е повече. Не било лошо да пишеш коментар, по-често ще го правя. Здраве да е здраве, това е най-важното в този скапан живот. Айде до после, че да не изпусна панаира при другите. Усмивки. АШКОЛСУН.

Анонимен каза...

Хайде паднете на нивото на въпросния "професионален" блог!! Или искате да кажете, че най-големите телевизии в България постоянно не се замерват една друга ли? Ще ви припомня един случай за сериала "Революция Z", когато БТВ пуснаха съобщение за висок рейтинг в ефира на БТВ Синема, а на НОВА без изобщо да ги бърка написаха, че тази информация не е вярна. Та така и вие, но в случая вместо за признаете, че сте виновни, се изкарвате за пореден път жертви, а другите те са най-виновните! И въпросните статии от другите сайтове са прес съобщения, които не виждам никакъв смисъл, поне според мен да се преправят щом цялата информация е вътре..това е просто смешно твърдение за пореден път! Не веднъж са се доказали като професионалисти в писането на статии и не виждам тук къде е проблемът, че ни информират за по-голям кръг от неща, защото вие и вашият екип го мързи да го прави, или нямал желание, защото не били читаеми, тогава защо тях нападате за посещенията? Вие казвате, че не искате да пишете примерно за латино актоьорите, защото не се чели, но те като пишат какво? Пак ли гонят рейтинги, много грешно мнение имате, ясно е! Всеки е свободен да пуска, когато искат статиите, или поне аз си го обяснявам, когато има време! Това са любителски блогове, не медии! Да не говорим, че и вие ги пускате доста често вечер, когато те са пуснали въпросните новини, но айде, пак те са виновни, преписват едва ли не! Като преписват от вас, както твърдите, защо именно заради тях почнахте да пускате рейтинги и новини всеки ден? Твърдите, че те ви опетняват, но и вие го правите нон-стоп във всяка една крачка и ситуация! После ми се хвалите, че имате рейтинг, който е скочил повече, защото пишете статиите всеки ден, защото читателите ви подтикнали, защото имали голям интерес?!?! Твърдите, че те не могат да губят, но и вие не оставате по-далеч! След като има хора, които са се оплакали заради новината, не е ли нормално според вас да я отразят? Това не се казват еднотипни статии, а развиване на една статия в повече! Има такъв похват в журналистиката, но вие явно и с нея сте запознати, а се имате за професионалисти?!?!?! Във въпросния ден имам спомен, че се пуснаха доста повече статии, а тези за Гюлсерен наистина бяха интересни, както може да се види и във вашия блог, където е най-четената статия! Важен е крайният резултат, а те от месец насам ви мачкат с двойни посещения! Наистина съм им фен, защото са се доказали във времето и нямат тази мания за величие като вас..работят в сферата на телевизиите и винаги отразяват разнообразни новини! А аз дали ще посещавам вашия блог или не, не го решавате вие! Но ви наблюдавам и винаги, когато е нужно ще се намесвам!

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
В такива моменти пишем коментарите не с ръцете си, а с душата си и с това, което ни е на сърце, затова е толкова бързо, може би... Ние също много се смеем на всичко и много се забавляваме, докато отговаряме на пропитите със злоба, завист и лицемерие коментари. Те затова всички фенове на въпросния ни блог ни мразят - защото си казваме всичко, което мислим и не лицемерчничим като техните любимци, умеем да признаваме грешките си, когато те са реални и не са измислени и изсмукани от пръстите, а нормално изказани и аргументирани, без обиди и нагли изказвания.
Леки и успешни дни! :)

До 6 коментар:
Здравейте,
Ето заради това не искахме да засягаме тази тема, защото винаги ние сме грешните, а те са правите! Ние също много често сме се опитвали да доразвиваме дадени материали и информации, за което твърдите Вие, но след това веднага биваме обвиняваме, че пускаме едни и същи неща! Ние обновяваме изданията на рубриките ни почти винаги всяка сутрин, само два-три пъти сме закъснявали с тези на "Турските актьори 24/7", тук сте в тотална грешка! Точно ние можем да губим, тъй като и ние можем да залеем читателите с някакви на пръв поглед "ексклузивни" статии, които по един или друг начин ние отдавна сме отразили тук, да информираме само за определени най-известни актьори и актриси, а и сериали, но не го правим, защото ще станем един огромен хаос като тях, а не искаме това да се случва! Посещенията им е пределно ясно от къде идват - от неспиращите се статии за "Твоят мой живот" и актьорите в този сериал, без които са ЗАГУБЕНИ! Неслучайно всичките им най-четени статии са свързани с този сериал, неслучайно... Но нищо, всеки да публикува каквото си поиска, ние просто изразяваме мнението си, не ги съдим! Нашите посещения, за разлика от техните, са плод на неуморния ни труд по цял ден и на НАШИТЕ НАЛОЖЕНИ РУБРИКИ И ПРОЕКТИ, публикували се С ГОДИНИ! Ние предпочитаме именно по този начин да привличаме интереса на читателите, а не чрез "ексклузивни" статийки от по един-два абзаца, защото видите ли, синтезираният вариант на поднасяне на информация бил по-добър! Не нас, тях ги мързи, очевидно е това! Те се пръкнаха отново от един месец, а ние информираме редовно и с изцяло наши идеи от две години! За какво иде реч? Отново казваме - мания за величие имаме най-малко ние, защото ако имахме, щяхме да им паднем на нивото и да се превърнем в един хаотичен сайт с много "ексклузивни" новини, носещи ни посещения от хора, които напълно случайно са попаднали на тях, а не дошли както при нас заради наложените от нас идеи и рубрики!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Като гледам те не информират само за най-известните, напротив, чета доста неща при тях и за по-безизвестни имена, но отново вие пишете за повече неща! Смях отново, ако го правихте, както твърдите, нямаше само за турските сериали да пишете, все едно сме в Турция! ОО вие безгрешните само два три пъти сте публикували турските новини вечер, язък, наистина! Това не се зачита, да, знам! Извинявам се, че отново ви засегнах и казах това, което мисля!! Вие сте най-подредените, забравих, другаде, както винаги е хаоса, но не и при вас, нищо че като отворя статии, ме е смърт да скролвам хилядите неща, които сте написали в една статия, пък после се чудете откъде идват техните посещения!! Тях ако ги мързеше, нямаше през един два маса да пускат информация и то разнообразна!! Ама вие нали сте едни пчелички, работливи, сте по-добрите! Ашколсун, Маршалаах, хахахахахаха.....Нормално е да идват оттам, като в момента той е най-гледаният сериал България и всичко живо се интересува от него..близко е до акъла! Но пак казвам, че пускат голямо количество статии и това се отразява на посещаемостта, но явно не го разбирате, за пореден път, професионалистите!! Хаха загубени щели да бъдат, ше видим като свърши Твоят мой живот дали ще бъдат загубени, въображението ви стига доста далеч, признавам ви го! Какта казах само вие сте се трудили, а това, че те са емблема, просто са се пръкнали ей така и са станали, без труд, продължавате със смешните изказвания!! Ами и аз, както обясних, предпочитам по-синтезирания вид, а не локумите, които винаги разтягате..после само те нападали, правите същото със скрит подтекст! Не ги съдите, ама го правите във всяка втора дума! Да, пръкнали се били от един месец!! А Фейсбук не се зачита, той не е най-голямата социална мрежа, не! Отново се изказвате неподготвени, за пореден път! Шест години вече ни спират да информират и го правят, но вас защо ли ви обяснявам, вие нито приемате, нито предавате, честно! Не знаех, че като пускат статии от най-различно естество, значи са паднали ниско! Вие в момента с коментарите си го правите! Но продължавайте, хахахах..Вие не сте хаотичен сайт, но дългите ви статии, просто на хората им е смърт да ги четат, затова явно са се преоринтирали към тях. Хаха последното изречение просто ме уби! Вярвайте си, хубаво е, че си вярвате на глупостите, които пишете!

Админ каза...

До 8 коментар:
Здравейте,
Казахме каквото имаме да казваме, изразихме мнението и позицията си такива, каквито са - нещо, което те не знаем защо не смеят да направят, това е! Край на този МОНОЛОГ, в който си участваме само ние, КРАЙ! Призовахме Ви още в началото да СПРЕТЕ ДА НИ ПОСЕЩАВАТЕ И ДА СЕ ТОРМОЗИТЕ, ЧЕТЕЙКИ "СМЪРТНО ДЪЛГИТЕ НИ СТАТИИ И МАТЕРИАЛИ САМО ЗА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ"! Ако пък не искате, то можем да заключим за Вас, че сте мазохист, тъй като лично аз, а и вероятно повечето нормални хора, не правя неща, които не ми харесват и когато нещо не ми харесва, спирам да го следя и да го чета! Просто ако мога на колене ще Ви падна да спрете да посещавате нашия блог или най-малкото да пишете едно и също във всеки коментар! Ако обичате, възхвалявайте ги, обожествявайте ги и каквото още можете в техния блог, не в нашия.

Анонимен каза...

Добре де, нас какво ни интересува вашите взаимоотношения ? Дошли сме да четем статии за сериали, а не да гледаме безплатен селски цирк

Админ каза...

До 10 коментар:
Здравейте,
Най-малко ние искаме да влизаме в конфронтации и подобни дразги, но сме длъжни, след като са ни нападнали, да се защитим! Винаги те започват със скандалите, предизвикват ни по някакъв начин, опетняват ни и т. н., затова не можем и не трябва да си мълчим, тъй като подобни енергийни вампири като тях и техните няколко върли фенове, които незнайно защо ни мразят от дъното на душите си, не могат да стоят мирно за по-дълго време. Как може би сте забелязали, докато те не създаваха проблеми, сме си мълчали винаги и не сме създавали от мухата слон, само и само да ги злепоставим...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Нямате какво да отговорите на написаното ли? Истината боли, да! Хаха няколко върли фенове..ми върли са, вас сигурно ви е яд, че и вие нямате такива! Показахте си злобата на 100%! Свършили са си работата щом успяха наяве да изкарат най-лошите ви черти! Хаха.. може да съм мазохист, но ще следя работата на вашия блог и ще ви държа изкъсо за всяко нещо!
Между другото това ми е фейсбукът, да не би да помислят повечето ваши читатели, че те пишат като анонимни, както горната кадъна с Марашаалах!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006797776907&fref=ts
Както виждате и за не ви спестявам истината, а вие, ако искате я приемайте, ако искате недейте, но нещо, което не ви изнася, не отговаряте, защото така е най-лесно!

Анонимен каза...

Трийте коментари, така е най-лесно! хаха, като не ви понася истината!

Анонимен каза...

Не мога да разбера защо толкова се карате и се чудите как да се натопите взаимно :/ Наблягам на Теленовелас, защото те пуснаха статията за този надпис СМЪРТ- разбирам, че не ви се е понравило, на мен също, но екипа не остави коментар под самата статия, вместо да пише за нея в блога- това си е чисто оплюване и не нужно! Няма нужда да се нападате или карате, нали сте блогове, целта ви не би трябвало да е рейтинга, а това да информирате читателите си, не да ги натоварвате с безсмислени спорове!

Аз харесвам и двата блога- в Теленовелас има доста повече разнообразие от турски, латино и индийски новини, но тук нещата ми допадат доста повече и определено ще продължавам да чета Сериали в БГ, особено новите ви рубрики :)

Лека нощ на всички ви пожелавам!

Админ каза...

До 12 коментар:
Здравейте,
Истината е пределно ясна и очеизвадна, но ти си сляп, че не можеш да я разбереш, не приемаш чуждо мнение, смяташ се за най-най-прав (хм, интересно точно като любимците ти...).
Леки и успешни дни! :)

До 13 коментар:
Здравейте,
Ние също най-малко искаме да се стига до подобни точно селски разправии и номерца, при които те са специалисти, но щом ни нападнат, длъжни сме да се защитим, както си знаем.
Леки и успешни дни! :)

Димир Говедаров каза...

Прочетох въпросната статия в "Теленовелас". Лично аз съм противник на "хейтърството", но се оказва че понякога когато грешиш и заблуждаваш читателите си, те те наказват. Отново надпреварата кой от двата блога е по-добър наложи тези безсмислени спорове. Всъщност вие просто трябваше да се извините на читателите си заради този колаж, но и така не го направихте. Сменете надписа със "смърт в семейството", например. Има и още нещо на което всички блогове разчитат. Това е обратната връзка. Получаваш мнение на читател и просто си длъжен да отговориш.
Честно казано не исках да се меся в тази дискусия, но ме подразни факта, че продължавате да омаловажавате труда на авторите. Всички знаем че информацията, която се пуска в повечето случай е преводна и взета от чужди сайтове. Тогава за какво авторство и бързина говорите? Открили сте новината по-рано от другите, превели сте я и сте я пуснали. Няма лошо. Но за авторство и кражба на новини можете да претендирате, ако лично сте отразил събитието или сте взели интервюто. Не само вие се занимавате с отразяване на новини от шоу бизнеса с години. Хиляди пъти съм ви го кавал, но вие така и не си взехте поука. Продължавате да налагате позицията че сте "най". По този начин отблъсквате своите читатели и предизвиквате гнева им. Сега те ви наказват, за най-малката грешка. Защото най-великите нямат право да грешат.
Тук в коментарите прочетох от анонимковци, че в "Теленовели" сме гонили рейтинг с материалите си за "Твоя моя живот". Тъй като това е тема с която аз се занимавам - търсейки, превеждайки и качвайки новини за този сериал в конкурентния ви блог, мисля че имам право на отговор. ДА на истина най-четени са материалите за този сериал. В един ден, макар и след вас пуснахме три статии за смъртта на Гюлсерен, които увеличиха многократно посещенията ни. Един от коментиращите тук правилно казва, че една новина винаги има развитие. Аз не видях никъде във вашия блог отразена реакцията на световната (не само на турската) преса. Не видях да пуснете коментари на фенове от социалните мрежи и да направите развитие. После ние сме били виновни, че сме публикували различни гледни точки. Е правилно. Вие първи пуснахте новината и толкова...
В "Теленовелас" работим екип от хора, който беше сформиран в рамките на месец. Резултати са ясни. Обвинявате ни че сме по-гъвкави от вас или че всеки автор се занимава с някаква сфера от света на сериалите? Направете го и вие. Още повече че под материалите винаги стоят имената на тези които са ги писали.Аз също ви следя от почти от началото когато тръгнахте. Продължавам да ви чета редовно (дори сега вече по-професионално) и ще го правя, защото не искам в моята работа да допускам вашите грешки. Всички ние грешим, въпроса е че после поне аз се извинявам и поправям грешката си. Иначе конкуренцията е добро нещо. Въпрос на стратегия е как да се пребориш с нея. Но черния пиар не е за предпочитане.
И накрая поне вие админите на "Сериали в България" застанете с имената си зад вашите статии и коментари. Както го правя аз.

Админ каза...

До 15 коментар:
Здравейте,
Вижте, Говедаров, ако наистина толкова отблизо ни следите и знаете всяка наша крачка, щяхте вече отдаавна да сте разбрал за нашето извинение, макар и без вина, което поднесохме в статията, която сте коментирал и чиито коментари очевидно са влезли в главата Ви повече, отколкото самото ѝ съдържание. Нямам намерение да споря повече с когото и да било от твоя екип, тъй като нито с теб, нито с когото и да било друг негов член човек може да се разбере, да се стигне до някакво споразумение и нещата да приключат. Очевидно е, че не ни харесвате, ОК! Но твоят колега, г-н Андонов, ни призова онзи ден вечерта, при проблеми да си пишем на лично и да не натоварваме излишно хората с конфронтации. Уви, това не се случи, и въпреки че не той, а негов друг, нов колега, пусна компрометиращата статия, както казваш самият ти - един екип сте и отговаряте за своите постъпки взаимно! Толкова фрапантна и ужасяваща грешка, каквато вероятно трябва да отразите, ние вчера НЕ сме допуснали! Това че имате някаква странна гледна точка за нещата, не е наш проблем! А и не е ли много по-важно какво сме написали в самата статия, а не каква е била думичката на снимката, заради която направихте толкова голям проблем? Откъм съдържание информацията във вчерашната актуализация на рубриката ни няма грешка! Нашият екип трябваше ли когато преди един месец пуснахте цяла статия със сгрешени рейтинги, които бяха още от октомври 2015 г., а се представяха за такива от януари 2016-а, да пуснем подобна статия? Защото според нас онази грешка беше много по-голяма от тази, за която ни обвинявате! До такава дребнавост не сме очаквали, че ще стигнете, наистина! Не знаехме също така, че целта Ви е постоянно да ни следите за дребни грешки и да се надпреварвате с нас... Ние никога не сме страдали от мания за величие и това, че в момента не сме първи по посещаемост, го показва! Ние умеем да губим, докато вашият екип очевидно - не, показахте го във вторник! А това е нещо много лошо... Тогава се показахте и кой всъщност има такава мания... Колкото до статиите с Гюлсерен - в нашата бе събрана всичката информация, която бе във Вашите - и какво се е случило, и какви са възможните варианти за нататъшно развитие, и снимки, и как това събитие е разтърсило феновете на сериала. Както казах и онзи ден - вие имате една политика, ние друга! Нямам намерението да продължавам този безсмислен спор, след като не мненията ни, а изобщо цялото ни мислене и разбирания за нещата са тотално различни! За вас най-важни са посещенията, ОК, но за нас не са и затова смятаме окончателно да затворим тази ужасна тема!
Леки и успешни дни! :)

Димир Говедаров каза...

Да, явно господин Админ говорим на различни езици. За пореден път се опитах да бъда добронамерен с вас именно за това че всички ние работим за да информираме нашите читатели. Явно спора е безсмислен.Но проблема си е ваш. Такава стратегия сте измислили - ОК! Не искам да коментирам повече. Но в журналистиката и в медиите наистина е важен рейтинга. Ако не беше така, щяхте ли да се пънете толкова?
И не сте прав за сгрешените рейтинги. Просто защото и във вашата статия бяха пуснати същите числа. Но какво се крие зад тях и вие не можете да отговорите. Изобщо не трябва да влизате в тази тема, защото още повече ще се изложите.
Не забравяйте, че вашите читатели са и наши, както и обратното. Затова нека оставим те да оценят кой е крив и кой е прав.

Админ каза...

До 17 коментар:
Здравейте,
Вие, както и целият Ви екип, никога не сте се отнасял добронамерено към нас, никога! Винаги сте подхождали с едно високомерие, презрение, все едно сте много над нещата и все едно въобще не Ви пука за нищо! Затова е излишно да продължаваме да водим този ненужен никому спор! Разбира се, че рейтингът и посещенията са важни, но лично за нас не са най-важни. Ние си имаме достатъчно, удовлетворени сме от интереса към нас, който е предостатъчен, че да продължим да работим. Колкото до грешката с рейтингите във вашия блог - в продължение на три часа стояха грешни рейтинги, които бяха тези за 12 октомври (понеделник) 2015 г.! Даже и снимка бяхме прикачили, но пак няма кой да я види или просто тя бива забравена, защото не Ви е изгодна и защото показва истинските факти... При нас рейтингите си бяха реално още щом ги пуснахме сутринта, докато при Вас бяха коригирани чак три часа по-рано... Няма с какво да се изложим тук, не си вадете доводи, изсмукани от пръстите!
Леки и успешни дни! :)

Тони Андонов каза...

Колеги, здравейте!
Не мисля, че е удачно да намеквате, че ви нападаме като се крием зад "анонимни", защото както успяхме да се изясним онзи ден всеки открито пише и казва в очите на другия какво мисли, без заобикалки! Поне при мен е така. Целта ни по никакъв начин не е била да ви злепоставим, а да отразим това, което да нас е достигнало от читатели. Не мога да съм в главата на колегата си и да му наредя да не пише публично статията, а да ви го прати на лично! Намесвате моето име и е нужно да се изясним. Така е преценил той, така го е направил, аз по никакъв начин не мога да въздействам на другите и нямаше как да предвидя една такава ситуация, както искате го разбирайте! Отново намесвате сгрешените рейтинги, които явно ще ги дъвчате още дълго! И в никакъв случай линкът не е заключен, който сте дали, в случая не може да се копира заради кода, който сме поставили, защото преди нон-стоп се крадяха статии от нас. Мисленето ни е различно, да, и съвсем нормално да е така, така ще си и остане, но вашата злоба е прекалено голяма, пролича си с израза "енергийни вампири" и още куп такива! Хората ви предизвикват, вие се хващате, после ние публично сме ви били злепоставяли?!?! Повече в никакви конфронтации не искам ЛИЧНО АЗ да влизам, затова ще ви помоля да НЕ ме намесвате в спорове друг път!

Админ каза...

До 19 коментар:
Здравейте,
Тони, разбирам и се досетих, че ти не си отговорен за постъпката на колегата си, но като един цялостен екип според мен отговаряте взаимно за постъпките си и като част от този колектив, всеки един носи отговорност за действията на другите. Отново повтарям, че каквото имах да казвам - казал съм го, пък от там нататък нека всеки да го разбира както си иска - като израз на злоба, на завист, на яд, на лудост и т. н. Мен не ме интересува, аз и моят екип най-добре си знаем какво ни е било, че да кажем такива думи, които според мнозина ще са неподходящи и нелепи. Но и ние сме едни съвсем обикновени хора, които имаме нерви и някакъв предел на търпение! Аз темата за онези сгрешени рейтинги изобщо не исках да я намесвам, просто я сравних с тази "фрапантна" и "подсъдима" грешка, допусната от нас вчера, като лично за мен много по-голяма и сериозна. Всеки греши, в това спор няма, но има дребни и големи грешки, а тогава, в онзи случай, както вероятно помниш, се разбрахме в коментарите, а не пишейки подобни злепоставящи статии. Приемете веднъж, че и Вие сте сгрешили, както ние много пъти сме правили, но всичко се преиначава (не от Вас). Надявам се наистина при следващ подобен проблем комуникацията да е лична, а не публична, тъй като е грозно и от наша, и от Ваша страна!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.