"Изкушение" (A.Ş.K) с повторение от 18 февруари в 20.00 ч. по БТВ


Както Ви информирахме първи още онзи ден, след финала на първи сезон от най-гледания сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparça)
няма да започне дългоочакваното продължение на друга също толкова успешна и харесвана турска драма - "Кварталът на богатите" (Medcezir). Сега, два дни по-късно, е ясно какво ще се излъчва на мястото на първия сезон от сериала с участието на Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая в главните роли! За изненада на всички, това не са нито епизодите от втория сезон на поредицата, нито нова такава, а... повторение! Очаквайте от 18 февруари (четвъртък) началото на първото повторение на сериала "Изкушение" (A.Ş.K) с участието на Хазал Кая, Аслъ Тандоан, Хакан Курташ и Небахат Чехре в главните роли, който ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 до 21.30 часа в ефира на БТВ! Напомняме, че този сериал направи премиерата си в България през есента на миналата 2015 година в prime-time-а на БТВ Лейди, като сега предстои да се излъчва и в национален ефир! Това решение на телевизията е изключително изненадващо и нелогично, тъй като за първи път тя ще излъчва повторение на сериал в най-гледаното си време от 20.00 часа. Очаква се "Изкушение" да се излъчи за по-малко от месец, тъй като се състои от едва 13 оригинални епизода, които в български вариант ще излязат най-много 18-20. Вероятно след края му ще започнат новите епизоди от втория сезон на "Твоят мой живот", тъй като БТВ няма да излъчи продължението на "Кварталът на богатите" през пролетта. Очаквайте финала на първи сезон на "Paramparça" на 17 февруари (сряда) от 20.00 до 21.30 часа, когато Ви очакват наистина разтърсващи събития - бомба и удавяне! Следете рубриката ни, едноименна със сериала, в която Ви информираме какво да очаквате в предстоящите серии от него, всяка събота!

Както също първи Ви информирахме онзи ден, в ефира на БТВ съвсем скоро през февруари ще започне и нов руски сериал! Сега вече е ясно и кой ще бъде той - историческата поредица "Екатерина", която ще се излъчва считано от 9 февруари (вторник) от сряда до петък вечер между 21.30 и 22.30 часа, замествайки приключващата испанска поредица "Нишките на съдбата". Руската поредица направи премиерата си в родината си в края на 2014 г., като до момента е показала един сезон и едва 12 епизода. 

Новото предаване на БТВ, което медията усилено промотира вече няколко седмици и което ще бъде продуцирано от компания "Междинна станция" и Иван и Андрей - "Мама готви по-добре", започва на 15 февруари (понеделник) в ефира на медията, като ще се излъчва всяка делнична вечер между 18.00 и 19.00 часа, замествайки повторението на българската лента "Стъклен дом", започнало миналата седмица. 

Началото на дългоочаквания втори сезон от кулинарния риалити-формат "MasterChef" пък започва на 29 февруари (понеделник), като ще се излъчва три пъти седмично в prime-time-a, вероятно отново от вторник до четвъртък между 21.30 и 22.30 часа по БТВ, подобно на разписанието си през изминалия пролетен сезон. 


9 коментара:

Георги Гогов каза...

Супер най-накрая някой руски исторически сериал,дано след края на Екатерина да пуснат и "Корабль","КОРОЛЕВА БАНДИТОВ" или "Двойная сплошная"

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Да, хубаво е разнообразието, което БТВ започна да предлага. Но след "Екатерина" едва ли ще започне нов руски сериал. Започва пролетният телевизионен сезон и ще стартира "България търси талант" и "MasterChef", няма да има място за евентуален старт на нов сериал от 21.30 часа.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

iskam da pitam sled izkushenie tvoqt moi jivot vtori sezon shte davat takali ili nqkoi nov turski serial a kvartaala na bogatite kakto kazahte lqtoto a Opasni ulici koga smqtat dago puskat

Анонимен каза...

Дано BTV да излъчат сезон 2 на "Твоят мой живот" (Paramparça), които в момента се излъчва в Турция (Star TV).
Уникален и изпълнен с много емоции и адреналин.
Страхотни актьори.

Историята за Джихан и Гюлсерен (която можем от части да я срещнем в почти всички турски сериали) - в този сериал е пресъздадена по много модерен начин. Според мен начинът на "заснемане" я отличава от останалите турски сериали.

А допълнителният "адреналин" и така нареченото "очакване, какво ще се случи...", които са вкарани в сериала (доста наподобяват елментите от американските топ сериали (криминален,трилър,мистерия)).

Анонимен каза...

сериала Екатерина върви ли в пакет с някои други сериали или не

Unknown каза...

сериала Екатерина върви ли в пакет с накои други сериали и ако да.Възможно ли е Екатерина да е в пакет с "Королева Бандитов" и "Пока станица спит"

Анонимен каза...

Защо е нужно да има прекъсване между отделните сезони, при положение че следващият е наличен?! Никога няма да разбера "логиката" на бтв да започва един сериал, да го прекъсва по средата без обяснение, да го продължава след месеци, когато си забравил историята, а междувременно да започва нови сериали преди да е приключила старите. Нула уважение към зрителите. А относно финала на първи сезон на "Твоят мой живот", няма нито бомба, нито удавяне, а зрелищна катастрофа.

Unknown каза...

а кога пак ще излъчват "квартала на богатите"?

Елиа каза...

Толкова би било хубаво някоя телевизия да излъчи турския сериал "Отмъщението"/ "Intikam" с участието на Берен Саат и други страхотни актьори...

Предоставено от Blogger.