"Надежда за обич" с повторение от 24 февруари по НоваТВ

С идването на месец февруари предстоят поредни промени в програмните схеми на НоваТВ и БТВ, както и на кабелните телевизии, в чиетo
портфолио са те. НоваТВ е подготвила няколко изненади за своите зрители през следващия втори месец от годината, като сред тях са повторение на турски сериал, старт на дългоочаквано предаване, започването на нов сезон на изключително харесвано и популярно шоу и други. В ефира на Диема Фемили, която в момента е най-гледаната кабелна телевизия в България, предстоят също промени, които ще бъдат наложени през предстоящия месец февруари. Повече за това какви са новостите в ефира на НоваТВ и Диема Фемили, разбираме сега!

Започваме с НоваТВ, която през пролетта ще завърти нови сезони на една обичана телевизионна игра и на едно кулинарно предаване. Още в началото на месеца с нов сезон се завръща телевизионната игра "Семейни войни", която усилено вече месеци набира доброволци за участие. Стана ясно, че тя ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа, като това ще наложи преустановяването на дългогодишната телевизионна игра "Сделка или не". Все още не е обявена официалната дата на старт на "Семейни войни", но до няколко дни и това ще се случи!

От началото на месец февруари в ефира на медията предстои да се завърне и друго предаване, този път кулинарно! Става дума за "Черешката на тортата", което е едно от най-харесваните предавания в ефира на медията, като то ще се излъчва в prime-time, вероятно всеки делничен ден. Неговият старт ще се състои веднага след края на сезона на американския хитов сериал "Подли камериерки" (Devious Maids), като се предполага, че ще бъде на 1 февруари (понеделник). 

На 23 февруари (вторник) ще се излъчи последният епизод от повторението на хитовата мелодрама с Дениз Чакър и Ибрахим Челиккол "Ифет" (Iffet). Финалът на поредицата ще бъде показан в обичайното ѝ разписание - между 12.30 и 13.30 часа, веднага след обедната емисия новини на НоваТВ и преди поредния епизод на "Моята карма" (Uttaran). 

Така считано от 24 февруари (вторник) НоваТВ ще предложи на зрителите си поредно повторение на турски сериал. От тази дата, всеки делничен ден от 12.30 до 13.30 часа, ще се излъчва "Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var), в който главните роли са поверени на Берк Октай, Гизем Караджа и Шюкрю Йозйълдъз, а специално участие в поредицата има и актьорът Еркан Петеккая. Това е поредното повторение на мелодрамата, а самият сериал се състои от общо 70 епизода.

По НоваТВ през февруари предстои да започне и една риалити поредица - "Босове под прикритие", която ще се излъчва два пъти в седмицата - всеки понеделник  вторник от 21.00 до 22.00 часа, веднага след епизода на "Черешката на тортата".

Приключваме статията с една промяна в ефира на най-гледаната у нас кабелна медия - Диема Фемили! На 11 февруари (четвъртък) ще бъде показан последният епизод от повторението на сериала с Бюлент Инал "Момичето, което обичах" (Bir Cocuk Sevdim), който ще се излъчи както обикновено - от 23.30 до 00.30 часа.

Веднага на следващия ден - 12 февруари (петък), в ефира на Диема Фемили се завърта ново повторение на турски сериал - това на поредицата "Прости ми" (Beni Affet). Мелодрамата, която се излъчва премиерно у нас всеки делничен ден в ефира на НоваТВ от 14.30 до 16.00 часа, ще започне от самото начало, т.е. от първи епизод, като ще се излъчва в програмата на Диема Фемили всяка делнична вечер от 23.30 до 00.30 часа. Любопитна подробност е, че в ефира на НоваТВ поредицата се излъчва с епизоди от по 70 минути, а повторението в ефира на Диема Фемили ще бъде по-кратко - по 45 минути, което означава, че ще излезе повече епизоди и ще се излъчва по-дълго време. В България "Прости ми" е закупен до трети сезон, а в Турция в момента върви пети.

4 коментара:

Анонимен каза...

дали ще закупят у нас "Дъщерите на слънцето"(Gunes kizlar)?

Ахмед Канадъя каза...

Трябваше да пуснат от 12:30 до 13:30 по НоваТВ "Королева Бандитов"

Махмуд Хасан каза...

дали ще закупят у нас "Кралицата на Бандитите(Королева Бандитов)"

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Напълно е възможно този сериал да бъде закупен у нас, тъй като през лятото беше един от най-гледаните, а и в интернет зрителите страшно много го харесват. Дори и да се провали и да бъде спрян, отново има шанс да бъде взет от българска медия, тъй като ще има достатъчно на брой епизоди.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри и 3-ти коментар:
Здравейте,
Не е изключено и това да стане, но засега НоваТВ нямат голям интерес към руските сериали. Нямаме информация дали този сериал е взет у нас, но е напълно възможно да върви в пакет с някои от излъчващите се в момента и съвсем скоро да видим и него.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.