"Твоят мой живот" (9): какво да очакваме в новите пет епизода

януари 16, 2016
Здравейте, приятели! Събота е, 16 януари, и продължава нашата изключително успешна рубрика "Твоят мой живот", в която ежеседмично Ви
информираме какво да очаквате в новите епизоди на едноименната турска мелодрама, излъчваща се всяка делнична вечер по БТВ. Рубриката ни, посветена на необикновената мелодрама с участието на Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая в главните роли, продължава да се радва на изключително голям интерес от Вас - нашите читатели, като тя продължава да се публикува в новия си ден - всяка събота, считано от началото на 2016 г.! През изминалата седмица станахме свидетели на изключително драматични събития, като най-интересното тепърва предстои! Какво да очаквате в следващите пет нови епизода от "Твоят мой живот", които ще се излъчат от 18 до 22 януари, разбирате сега!

Джихан е готов да изгуби всичко заради Гюлсерен. Каква е опасната игра на Хазал? Заради всички събития, Хазал от ден на ден все повече ревнува от Джансу и предприема действие, с което ще застраши живота на всички. Хазал запалва клуба! Хазал ревнува от успеха на Джансу в конната езда и тайно отива в клуба и го запалва конюшната на коня ѝ. Един човек я вижда, но се колебае дали да каже истината и да я издаде. След това Хазал съжалява за стореното вечерта както за себе си, така и заради причинените големите щети. Коя е жената до Джихан? Рахми разбира, че интереса на Джихан към Гюлсерен не намалява и затова променя тактиката. Този път целта му е да накара Гюлсерен да се откаже от Джихан. Джихан се опитва да помогне на стара позната, но всъщност това е план-капан на г-н Рахми. Алпер е притиснат до ъгъла! Заплахата на Джихан, че ще напусне компанията, отправена към Дилара, я кара да анулира пълномощното, което даде на Алпер. След тази атака срещу Алпер и след като вижда,
че от ръцете му се изплъзва коза който има срещу г-н Рахми - щангата, Алпер за всичко обвинява съпругата си Солмаз, затова я изхвърля от дома им. 
Ще повярва ли Гюлсерен на това, което Джихан ще ѝ каже? Джихан пада в капана, заложен от г-н Рахми и снимките, показващи Джихан в хотелска стая с жена на име Алев стават обществено достояние. Джихан се опитва да обясни истината на Гюлсерен. Гюлсерен има и други причини да не иска да повярва на Джихан. Джихан за първи път говори открито с Гюлсерен - "Ти си жената на моя живот..."! Дилара е в голям шок! Дилара, която е изключително щастлива и се радва, че всичко случило се наскоро ще постави края на отношенията между Гюлсерен и Джихан, и отива да говори за това с Джандан, но при нея вижда нещо, която я оставя напълно без думи. Случилото се между Дилара и Джандан ще ни покаже една страна на Джандан, която ние никога не сме виждали преди. Озан става жертва на добрата си воля! Озан няма представа какви ще са последиците от любовта му, която се породи между него и Мюге, с която се запознава, работейки в хотел като пиколо, за да покаже, че може да се справя сам в живота. Г-н Рахми се добира до записите от камерите във вечерта на палежа на клуба и разбира, че Хазал е причина за него. Тя от своя страна подозира дядо си за съмнителното му поведение и тайно взима от лаптома му снимките на Джихан с Алев. Г-н Рахми заплашва Хазал, че ще каже на Дилара за постъпката ѝ и така тя ще я изгони, но Хазал е подготвена и заплашва дядо си, че ако го направи, ще каже на баща си Джихан кой му е устроил капана. 

Информацията в тази статия е от сайта на keii
________________________________________________________________________

Това беше всичко от рубриката ни "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ десето издание следващата събота, 23 януари, когато ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименния нов турски сериал, които ще се излъчат от 25 до 29 януари! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.