"Твоят мой живот" (8): какво да очакваме в новите пет епизода

януари 09, 2016
Здравейте, приятели! Събота е, 9 януари, и продължава нашата изключително успешна рубрика "Твоят мой живот", в която ежеседмично
Ви информираме какво да очаквате в новите епизоди на едноименната турска мелодрама, излъчваща се всяка делнична вечер по БТВ. Рубриката ни, посветена на необикновената мелодрама с участието на Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая в главните роли, продължава да се радва на изключително голям интерес от Вас - нашите читатели, като тя продължава да се публикува в новия си ден - всяка събота, считано от миналата седмица! През изминалата седмица станахме свидетели на изключително драматични събития, като интересното тепърва предстои! Какво да очаквате в следващите пет нови епизода от "Твоят мой живот", които ще се излъчат от 11 до 15 януари, разбирате сега!

Осемнадесетият рожден ден на Озан. Цялото семейство се събира отново за това специално събитие. Дилара организира партито за рождения ден като изненада с намерението да използва това събитие, за да покаже пред обществото, че те са силно семейство. Озкан се промъква в къщата на Гюлсерен. Озкан изцяло попада под заповедите на Дилара и с изказването на Гюлсерен "От тук нататък няма да имам милост към никого" Озкан полудява. Една вечер Гюлсерен остава сама в къщи. Кериман влиза в дома на Гюлсерен, като казва голяма лъжа. Гюлсерен чувства някакво неудобство от посещението на Кериман, сякаш нещо  може да се случи. Гюлсерен казва на Кериман да си ходи, но вече е твърде късно, тъй като Озкан вече е влязъл в къщата! 
След като Озкан напада Гюлсерен, нещата се усложняват. Дилара има голям коз в ръцете си, намерила е стара снимка на Гюлсерен и успява да си върне Джансу. Гюлсерен напуска къщата, която Джихан нае! Гюлсерен се предава пред след поредния сблъсък с Дилара и напуска къщата, която Джихан нае за нея и Джансу.  Кериман пада в собствения си капан и попада в затвора. Алпер се връща във фирмата като съдружник и поставя Джихан в трудна позиция. Страшни моменти за Хазал! Напрежението между Хазал и Джансу ескалира, когато Джансу се връща в имението. Хазал се сближава с Яъз, за да нарани Джансу, но се случва нещо, което не е очаквала. Колата, в която се намира Хазал, е спряна и обстрелвана с куршуми. Ще оцелее ли Хазал?
Живота на Хазал е в опасност! Колата, в която се вози Хазал, е надупчена от куршуми. Хазал успява да остане жива, тя е свидетел на убийствата, но за да станат нещата още по-лоши, убийците знаят коя е тя. Дилара отново е заета! Джансу е принудена да се върне в имението. Озкан, който не може да спази и едно от обещанията си, има нова цел - Дилара и Джихан. Озкан иска да си отмъсти на Дилара, затова казва на Джихан, че Дилара и Рахми са го извадили от затвора в Германия. Джихан осъзнава, че семейството му го е предало и сега повече от всякога е решен да се разведе с Дилара, но тя има огромна изненада за Джихан!
Озан претърпява злополука! Озан претърпява голяма катастрофа с колата, която баща му му подари за рождения ден. В същото време Джансу и Гюлсеен ще бъдат в голяма беда. Гюлсерен се развежда! 

Информацията в тази статия е от сайта на keii
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от рубриката ни "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ девето издание следващата събота, 16 януари, когато ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименния нов турски сериал, които ще се излъчат от 18 до 22 януари! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.