Лейля Танлар: "Джансу е моята сбъдната детска мечта!"

Здравейте, приятели! Днес е 7 януари (четвъртък) и след кратка зимна ваканция продължава рубриката ни, в която всеки четвъртък
публикуваме интервюта с Ваши любими турски актьори и актриси от сериалите! От началото на новата 2016 година те вече ще бъдат само с по един Ваш любимец, а не с екранни двойки, каквито бяха през изминалата есен. Те обаче ще продължат да бъдат все така интересни и любопитни за Вас! Месец януари ще бъде посветен на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), като през предстоящите седмици предстои да прочитате интервюта именно със звездите от сериала! Първото ще бъде с младата надежда на турското кино, чиято звезда изгря именно след участието ѝ в проекта - Лейля Танлар! Тя е родена на 13 декември 1997 г. в Истанбул. В момента е на току-що навършени 18 години, зодия стрелец. Учила е в елитния Италианкси лицей в Истанбул. Проявява голям интерес към актьорското майсторство още от малка, като мечтае да стане актриса.  Детската ѝ се сбъдва и така в края на 2014 г. се включва с главна роля в един от най-гледаните и успешни сериали в южната ни съседка "Твоят мой живот" (Paramparca), изигравайки ролята на благородната, честна и състрадателна Джансу. Милионите зрители в Турция се влюбиха в лъчезарната и красива млада актриса още с появяването ѝ на екран, като в момента тя се радва на изключително голям интерес от своите сънародници, а и не само. Всички български фенове на Лейля, знаещи английски, италиански, немски или турски (да, толкова езика знае тя), могат да се свържат лично с нея чрез официалния ѝ профил в социалната мрежа Twitter от тук! А сега е време да започваме с интервюто!

Как попаднахте сред екипа на "Твоят мой живот"?
Още когато бях в детската градина, си спомням, че гледах анимационното филмче "Малката русалка" и много исках някога аз да бъде като нея. По-късно започнах да ходя на курсове по актьорско майсторство в един културен център и не след дълго стъпих за първи път на голямата театрална сцена! Оттогава се влюбих в актьорството! След това, докато учех в гимназията, бях член на клуба по драма, организиращ се в нея, именно където разбрах много интересни неща за тази професия и желанието ми да стана актриса стана още по-голямо! С всеки изминал ден исках все повече и повече да стана актриса, като веднага щом научих, че има кастинг за роля в нов сериал ("Твоят мой живот"), се явих на него и ето, че сега вече съм част от този проект!

Първата Ви роля е именно в "Твоят мой живот", успяхте ли да свикнете с нея и с екипа на сериала?
Много съм благодарна на съдбата, че ми предостави шанса да се снимам в толкова успешен и интересен проект и с толкова големи и известни професионалисти. Не ми беше трудно да свикна с моята героиня Джансу. Много бързо я опознах и заобичах, може би защото двете доста си приличаме - както тя, така и аз имаме изключително силна връзка с бащите си, а и както тя, така и аз имаме страхотни братя, които винаги ни подкрепят и са с нас! Най-близък сред всички мои колеги чувствам Еркан Петеккая, може би защото той играе бащата на моята героиня Джансу и сцените с него най-много ме вълнуват! Смятам, че Джансу и Джихан са най-добрият пример за силна връзка и обич между баща и дъщеря. Разбираме се много добре и с Нургюл Йешилчай (Гюлсерен), както и с Ебру Йозкан (Дилара) - те са мои идолки, от които мога само да се уча. Целият екип на "Твоят мой живот" ме предразполага да се чувствам много добре, всички са много мили и внимателни с мен и другите ми млади колеги. А и вече играем толкова много месеци заедно, че станахме като едно истинско голямо семейство. Надявам се да продължим да работим заедно още дълго време! 

Как участието Ви в "Твоят мой живот" промени живота Ви?
Най-голямата промяна, която усетих след участието си в сериала, бе отношението на напълно непознати хора към мен - докато се разхождах по улиците, всички ме спираха и ми се радваха, което беше много сладко и забавно. Вероятно хората ме харесаха толкова, тъй като героинята ми е доста добра - зрителите се влюбват в мили, добри и невинни момичета като Джансу. Винаги ми казват хубави неща и най-често се обръщат към мен с "Tatlım!" (в превод от турски: "Сладурче!"), а след това и ме прегръщат. Всички знаем обаче, че не всеки на улицата е добронамерен, затова станах доста по-предпазлива и внимателна, докато се разхождам. Иначе личния ми живот не се е променил особено - животът ми вкъщи си е същият, както и отношението към мен в училище. 

Кое е най-милото нещо, което са Ви казвали досега на улицата?
О, много пъти са ми казвали, че на живо съм по-хубава, отколкото по телевизията, което много ме е трогвало!

Как бивате приемана в училище след участието Ви в "Твоят мой живот"?
Мога да кажа, че всичко е както преди! Повечето хора в училище много ми се радват и ме поздравяват за добрата ми работа. Е, всеки вторник, след излъчения в понеделник вечер епизод от сериала, в клас си говорим с господина за случилото се в него, като се раждат много интересни дискусии и мнения.

За какво мечтаете в момента?
В момента моите връстници мечтаят за успешни кариери в чужбина, тъй като там възможностите са много по-големи, отколкото в родината ни. Всеки иска да се докосне до международните стандарти и да ги направи свои, те да станат неговия начин на живот. Детската ми мечта да стана актриса се сбъдна, като сега вече искам да стана световно-популярна и да участвам и в чуждестранни проекти, за да покажа таланта си на целия свят! Нека първо обаче да завърша висшето си образование (Лейля следва специалност "визуални изкуства" в университета "Коч") и чак тогава ще мисля за световна реализация!

Ако не бяхте станала актриса, с какво щяхте да се занимавате?
По принцип много ме влечат медиите, може би щях да се изявявам именно в тази сфера. Смятам обаче този мой интерес като лично качество, а не като нещо, с което бих си изхранвала прехраната и с което да се занимавам професионално. Вярвам обаче, че някой ден ще успея да съчетая двете мои страсти - медиите и актьорството, така че да печеля и от двете! 

Донесе ли Ви щастие и любов славата, която придобихте чрез участието си в "Твоят мой живот"?
Славата и популярността са неща, които невинаги носят на човек щастие и любов... Прекалената слава дори може да доведе и до фатален край, като на ум в момента ми идва Робин Уилямс, който светът загуби! Любовта и щастието са прекалено сложни и дълбоки понятия, с които предпочитам в момента да не се затормозявам. 

В "Твоят мой живот" между Джансу и Хазал има доста скандали. Какви са отношенията Ви с Алина Боз (актрисата, играеща Хазал) извън снимачната площадка?
Обичам я! Обичам и сцените, в които се караме с нея, тъй като са много забавни и доста често и двете прихваме в смях, гледайки се злобно и нервно една друга. Изключително щастлива съм, че се запознах със страхотен човек като нея! 

Мечтаете ли да се снимате в игрален филм?
Откакто се помня, винаги съм искала! За мен киното е много по-различно от сериалите, та то направо си е цяло изкуство, цяла култура, която много ме впечатлява! Нивото на турското кино през последните години стана изключително високо, като се произвеждат все повече качествени и интересен ленти на големия екран, като силно се надявам някой ден и аз да стана част от някоя толкова впечатляваща. Мечтата ми е обаче да участвам в някой филм на средновековна тематика, като действието да се развива в Европа. 

Обичате ли да четете?
Четенето е един вид бягство от ежедневието ми! Успявам да се откъсна от натоварения си живот или пътувайки надалеч, или четейки. Литературата е неизменна част от моя живот! В момента съм се запалила най-вече по английската и италианска литература, като след като започнах да чета италиански произведения, разбрах колко много това ми помага, за да уча по лесно уроците си в Италианския лицей. Обичам да чета както стари книги, така и съвременни, модерни. Голям фен съм на фентъзи-романите. Обичам да чета книги, които ме запознават с елфи, джуджета и други мистични същества и които ме отвеждат в далечни и магически места!

Ако трябва да напишете книга, каква ще е тя?
Бих събрала на едно място биографиите на хората, които са оставили трайна следа в живота ми и са повлияли най-много на живота ми - на тези, на които се възхищавам истински! Така хем ще разкажа на света повече за тях, хем ще им благодаря за всичко, хем читателите на тази книга може би ще открият и своя собствен идол или човек, на когото най-много благодарят! Искам книгата да вдъхва надежда!

Как, ако не четете или пътувате, прекарвате свободното си време?
Имам голяма страст към ученето на езици и винаги, когато ми се отдаде възможност, уча по малко от някой, който ми е интересен.

Кои езици знаете и кои искате да научите?
Чуждите езици, които владея, са английски, италиански и немски. Знам и малко латински. При първа възможност бих научила френския и персийския. 

Лейля, на какво най-важно нещо Ви научи животът досега?
Научих се, че човек не трябва да се спира пред нищо, борейки се за мечтите си и осъществявайки целите си! Научих, че никога не трябва да се страхувам от бъдещето, а да се вкопча за него и да го посрещна такова, каквото е! Научих, че никога материалните неща не могат да бъдат пречка за нас, хората! Нашият живот не зависи от оценките в училище или парите, които изкарваме!

Много искрен и естествен човек сте, кой Ви възпита да бъдете такава?
Аз давам изключително голямо значение на семейните отношения и приятелските връзки в живота, като съм отраснала в едно сплотено семейство с топла атмосфера, за щастие! Искам много да благодаря на майка ми, която ме е създала и възпитала да бъда такава, каквато съм, както и на двете ми най-добри приятелки, които винаги са ме подкрепяли във всичко! Според мен семейството, в което израства един човек, е най-важно за неговото по-нататъшно развитие! Семейство на Джансу в "Твоят мой живот" и моето не могат да се сравняват - в семейство Гюрпънар цари студената формалност, докато в моето - топлите и истински отношения! За разлика от Дилара, която не е доволна от постиженията на Джансу, моите родители никога не са ми се карали, когато получа по-ниска оценка, а са ме насърчавали другия път да се постарая и да уча повече. Именно семейството ми ме направи толкова естествена, аз винаги изразявам емоциите си и никога не ги тая, винаги съм положително настроена към всичко и бързо завързвам приятелства с хората, не си мълча пред несправедливостите! 

Ако на Вас Ви се случеше същото, каквото на Джансу в "Твоят мой живот" - да разберете, че сте била разменена при раждането си в болницата, как щяхте да реагирате?
Щях да съм адски шокирана, много трудно бих преживяла подобно нищо и със сигурност в момента нямаше да давам това интервю!

Какво трябва да бъде момчето, в което ще се влюбите истински?
Трябва и да изглежда като батко ми, и да се държи като него! И тъй като на този етап все още не съм срещнала втори уникален човек като него, няма да говоря повече по тази тема. А и честно казано, в момента нямам толкова време, че да се влюбвам и да създавам връзки.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю следващия четвъртък, 14 януари, когато предстои да прочетете такова с другата млада звезда от "Твоят мой живот" Алина Боз! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните ни интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Моята , любимка , Много , е красива и мила ,

Предоставено от Blogger.