Алина Боз: "Следвайте мечтите си и не се спирайте пред нищо!"

Здравейте, приятели! Днес е 14 януари, четвъртък, и продължава рубриката ни, в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с
Ваши любими турски актьори и актриси от сериалите! От началото на новата 2016 година те вече ще бъдат само с по един Ваш любимец, а не с екранни двойки, каквито бяха през изминалата есен. Те обаче ще продължат да бъдат все така интересни и любопитни за Вас! Тематичният ни месец, посветен на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), продължава, като през оставащите януарски седмици предстои да прочитате интервюта именно със звездите от сериала! Първото, което публикувахме миналия четвъртък, бе с Лейля Танлар, играеща ролята на Джансу в сериала, а второто ще бъде със също толкова популярна и талантлива като нея млада актриса Алина Боз! Тя е родена на 14 юни 1998 г. в столицата на Русия Москва. В момента е на 17 години, зодия близнаци. Майка ѝ е рускиня, а баща ѝ - български емигрант. Още от малка мечтае да стане актриса, като започва да посещава курсове по актьорско майсторство, когато е на 9 години. След това, забелязана заради изключителната си красота и харизма, се записва в рекламна агенция и започва да се снима в различни телевизионни реклами. През 2014 г. се включва в проекта, постигнал тотален успех - "Твоят мой живот" (Paramparca), изигравайки ролята на озлобената, завистлива и студена Хазал, израснала в бедност и лишения. Това нейно участие в този сериал ѝ носи изключително голяма популярност и я превръща в една от най-коментираните личности в южната ни съседка. Любопитно е, че за ролята си в поредицата през месец юни м. г. Алина обръсна едната половина на главата си, тъй като случилите се в сериала събития с нея го налагаха. Тя, като един истински професионалист, макар все още малкия си опит, се съгласява на тази промяна във външния си вид. Но на хубавото всичко му отива... Време е да започваме с интервюто!

Как се случи преместването Ви от Русия в Турция?
Когато бях на седем години, се преместихме да живеем в Истанбул. Баща ми работеше като екскурзовод и постоянно пътуваше, тъй като професията му го налагаше. В един момент трябваше за по-дълъг период от време да бъде в Турция, като тогава той ни взе с него и така уж само за няколко месеца след това заживяхме тук. Но аз не съм забравила Русия и със сигурност някой ден ще се върна там, най-малкото на почивка.

Бивате ли приемана в турското общество и пречат ли Ви не много добрите икономически отношения между Русия и Турция?
Определено тези неща не се отразяват изобщо на живота ми тук. Аз самата се имам за туркиня и обичам турския народ. Когато някой ми каже, че щом съм от руски произход, не мога да обичам Турция, аз веднага го смъмрям и му се противопоставям.

Кога решихте да станете актриса?
Винаги съм се интересувала от актьорството, още когато бях в началното училище. Интересът ми към театралното изкуство бе много голям и затова родителите ми ме записаха в един културен център и неговата трупа по актьорско майсторство, като там играх цели седем години. Играехме и деца, и възрастни заедно, беше много забавно!

Как се случи дебюта Ви на телевизионния екран?
Един мой приятел - Бурак Джан, видя потенциал в мен и започнахме заедно да снимаме кратки клипове, които се пускаха в няколко уеб-сайта. От там продуцентите са ме забелязали и са се свързали с родителите ми, които ме записаха в една рекламна агенция. Тогава започнах да се снимам за различни реклами, а след това, в началото на 2014 г., се снимах в сериала "Смелата медицинска сестра" (Cesur Hemsire) на ATV. Така започна всичко!

Как попаднахте в екипа на "Твоят мой живот"?
За празниците със семейството ми отидохме до Авялък. Точно тогава от рекламната агенция, в която се бях записала и с която работех, ми се обадиха да ми кажат, че точно там се провежда кастинг за нов сериал - "Paramparca", като ме подканиха да се явя на него. Аз нямах особеното желание, тъй като все пак бяха празници, бях на почивка и исках да се отърся от всякакви професионални ангажименти, но все пак реших да отида на прослушването и така, на шега, след това продуцентите на проекта ме извикаха в Истанбул и започнах да се снимам в сериала.

Работите с изключително популярни актьори. Притеснявахте ли се в началото?
Когато научих с кои актьори ще играя заедно в "Твоят мой живот", много се притесних. Да, това за мен беше една чудесна възможност да се развия и да се срещна с много нови хора, да придобия повече опит и да науча много неща от тях, но от друга страна се страхувах, че не съм на тяхното ниво и играта ми ще бледнее пред тяхната, че ще се изложа и че няма да се справя. Страхувах се, но за щастие всичко мина наред и вече свикнах с целия екип, станахме като едно семейство!

Приличате ли си с героинята Ви Хазал?
И аз, също като нея, понякога съм се лишавала от някои неща, които съм искала. Но винаги след това съм успявала да постигна целите си и за разлика от нея, не съм наранявала никого по този начин. Образът на Хазал е интровертен, тя има нужда да бъде обичана и да има внимание към нея, като иначе се изнервя и разстройва, а аз нямам такива мании. Бих казала, че по-скоро не си приличам с нея.

Хазал е недолюбвана от много зрители заради постъпките си. Отразява ли се това на отношението на хората към Вас?
Да, Хазал наистина се държи ужасно с майка си Гюлсерен, която я е отгледала. В профилите си в социалните мрежи Instagram и Twitter съм се натъквала на лоши мнения за самата мен заради нея, но пък на улицата, докато се разхождам, не съм чула някой да говори лоши неща за мен заради нея. Едни хора дори веднъж ме спряха и ми казаха колко хубаво играя и колко съм красива!

Какви са отношенията с майка Ви в реалния живот?
Определено ще бъдат по-добри, след като премина етапа на развитието си като тинейджърка. Като всяка една дъщеря и майка на такава възраст, напоследък се караме по-често, отколкото преди, но аз много я обичам и никога не бих се отнесла така към нея, както Хазал към Гюлсерен. Тя малко ме ревнува, че прекарвам повече време с приятелите си, отколкото с нея и семейството ми, но в рамките на нормалното.

Какви са целите Ви за бъдещето?
Доста често с приятелите ми ходим на кино, като по тази начин наистина много обикнах това изкуство. Сега мечтата ми е някой ден да участвам в игрален филм, който да се върти на големия екран, тъй като според мен това е много по-различно от играенето в сериали.

Има ли актьор, с когото мечтаете да играете заедно?
Да, Чаан Ърмак ("Имението с лозите" и "Пламъкът на сърцето"). Много бих се радвала да работя някой ден заедно с него.

Какво правите през свободното си време?
Докато живеех в Русия, си създадох адски много интересни хобита, които сега продължавам тук, в Турция. Обичам да играя балет, да тренирам плуване, също и баскетбол! Преди две години се научих и да свиря на китара, много ми е интересно. Имам много неща за правене, но времето ми е ограничено както заради снимките на "Твоят мой живот", така и заради училището.

Има много млади хора, които искат да бъдат като Вас и да постигнат мечтите си, които Вие сте успяла да сбъднете. Какво ще ги посъветвате?
Аз, също както всички, в началото нямах никакъв опит на сцената. Съветвам ги да не се отказват от мечтите си и да се борят за тях, също като мен. Отидох в театрална школа, записах се в рекламна агенция, научих се на много неща и сега се снимам в успешен сериал. Трудности и спънки винаги има, въпросът е в това да не се отказваме заради тях!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю следващия четвъртък, 21 януари, когато предстои да прочетете такова с колоритната актриса от "Твоят мой живот" Нурсел Кьосе, изпълняваща ролята на Кериман! Ако много Ви липсваме дотогава, можете да си припомните предишните ни интервюта чрез архива на рубриките ни от тук

11 коментара:

Анонимен каза...

Много , е красива 'обаче ,Ролята 'на ,Хазал , не ми ,Харесва .,Хазал , , много , лоша , и много , лоши , неща ' вьрши ,

Анонимен каза...

http://haberturk.com/magazin/magazin/haber/1142733-best-modellik-oyunculuga-katki-saglamaz Бихте ли го превели?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим за мнението!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Свържете се с нас по имейл: seriali_in_bg@abv.bg, за да Ви изпратим интервюто преведено лично!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Моля ви,блокирайте този потребител,който пише по 20 коментара и то толкова неграмотно(с хиляда точки и т.н),просто е мъка за нас,а за вас не ми се мисли.

Админ каза...

До 4 коментар:
Здравейте,
Помолихме въпросния потребител няколко пъти да изразява мнението си в един коментар, както и да задава многото си въпроси в един коментар, а не всеки по отделно, но очевидно не ни е разбрал/а. Преди по този начин бе окупирал/а ask.fm страницата ни, но за съжаление няма как да го/я блокираме тук. Просто ако продължава да коментира едни и същи неща, които никой не ги интересува, ще трием коментарите.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Мисля,че ще е добре за всички ако ги триете,просто се изнервя човек докато ги прочете.Успех и търпение.

Анонимен каза...

Искам да ви кажа,че сте хубав блог,понякога съм ви правила забележки,но това е критика,а не заяждане.Според мен сте оформили хубави рубрики.Ще е хубаво ако пак пуснете Любопитно и ни информирате кои сериали са закупени у нас.Също така ще е полезно ако пускате анкета в която да се допитвате с кого да публикувате интервю.Друго,което би ми харесало е ако пишите повече новини в Турските актьори 24\7.Като цяло ви следя,видях наскоро спора ви със собствениците на друг блог,но там информацията е оскъдна и дори бъркат имената на актьорите и много други неща.Успех с новите начинания.

Анонимен каза...

Vijdam che shte se prevejda intervu s Savash (gunes kizlae) moje li samo da mi kajete dali v realniq jivot kara motor,dali ima ili se e uchil da kara motor zaradi seriala? Syshto i dali mu haresva da kara motor?Mersi!

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Благодарим за съвета, наистина е изнервящо!
Леки и успешни дни! :)

До 7 коментар:
Здравейте,
Много, ама много Ви благодарим за милите думи и подкрепата! Те наистина значат адски много за нас! Все още не можем да кажем със сигурност дали ще подновим рубриката "Любопитно" с нов трети сезон, въпреки че е напълно възможно това да се случи. През януари, както вече знаете, всеки четвъртък публикуваме интервюта със звездите от "Твоят мой живот" - най-гледаният сериал в момента в България, а през следващия месец февруари - интервюта със звездите от "Кварталът на богатите" - другият изключително гледан сериал у нас. От март до юни пък ще има интервюта с участниците в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г., както миналата година. След тях отново ще има двойни интервюта до края на годината. Винаги се стремим да публикуваме интервюта с най-харесваните и обсъждани актьори и сме се вслушвали в желанията на читателите. Специално за "Турските актьори 24/7" - в следващите издания ще има наистина много новини, подобно на последното публикувано към момента №66. В момента подготвяме нещо наистина интересно - рубрика, в която ще Ви информираме за закупените турски сериали в България, която започва съвсем скоро! Искрено Ви благодарим за подкрепата още веднъж, продължавайте да ни посещавате, защото няма да Ви разочароваме! :)
Леки и успешни дни! :)

До 8 коментар:
Здравейте,
Научил се е да кара мотор специално за ролята си на Саваш в "Дъщерите на Гюнеш" и споделя, че изпитва голямо удоволствие от адреналина, когато кара.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Супер,очакам новата ви рубрика.

Анонимен каза...

A dali v sustezaniqta uchastva toi ili ima dublior?

Предоставено от Blogger.