"Черният списък" - нов американски сериал по НоваТВ

Подобно на БТВ, през новата 2016 година другата изключително гледана българска национална телевизия НоваТВ също подготвя доста изненади
за своите зрители! В информационната ни бюлетина от събота, 12 декември, Ви информирахме, че от януари в ефира на БТВ предстои започването на новия испански сериал "Нишките на съдбата" (El Tiempo Entre Costuras) и на новия сезон на документалното риалити "Истински истории", както и по-дълги епизоди от турския хит "Твоят мой живот" (Paramparça). Какво промени пък подготвят от НоваТВ предстои да разберем чрез следващите абзаци!

Още от утре, 15 декември (вторник), в ефира на синята телевизия започва новият американски сериал "Черният списък" (The Blacklist), който ще се излъчва всяка делнична вечер между 21.00 и 20.00 часа. Поредицата е американска драма, като към момента е излъчила петдесет и три епизода, побрани в три сезона и продължава позиционирането си по американската телевизия NBC. Главните роли в нея са поверени на редица популярни американски актьори, сред които Джеймс Спайдър, Мегън Бон, Диего Клатеноф, Раян Егголд, Парминдер Нарга, Хари Леникс, Амир Арисън, Можан Марно, Хишам Тауфик и други. НоваТВ ще излъчва по един четиридесет и пет-минутен епизод от "Черният списък" дневно. 

Отново още от утре, 15 декември (вторник), започва новият дългоочакван сезон на любимото документално риалити на българските зрители "Съдби на кръстопът"! Новите епизоди от поредицата, продуцирана от Hidalgo Productions, ще се излъчват всяка делнична вечер между 20.00 и 21.00 часа, преди епизодите на новата американска лента в ефира на НоваТВ "Черният списък" (The Blacklist). През идващите зимни седмици ни очакват много разтърсващи, неочаквани и драматични събития, пресъздаващи различни реални житейски истории от непрофесионални актьори. 

От 4 януари (понеделник) пък prime-time програмната схема на НоваТВ отново предстои да претърпи промени! Оттогава предстои завръщането на четвъртия сезон на музикално шоу №1 в България "X Factor", което подобно на миналата година ще излъчи заключителните си концерти в различно от досегашното разписание. Концертите на живо вече ще бъдат давани всяка понеделник вечер между 20.00 и 22.00 часа, докато напомняме, че досега те се предаваха всяка вторник вечер между 21.00 и 23.00 часа. Специалните издания с резултатите от гласуванията на зрителите пък вече ще се дават още на следващия ден - във вторник между 20.00 и 21.00 часа, докато напомняме, че досега те се излъчваха в четвъртък между 21.00 и 22.00 часа. Големият финал на "X Factor 4" ще бъде излъчен в края на януари 2016 г., като шестимата оцелели до момента участници са Кристиян Костов от отбора на момчетата с ментор Саня Армутлиева, Виктория Георгиева и Дарина Йотова от отбора на момичетата с ментор Криско, трио "A.V.A." от отбора на групите с ментор Люси Дяковска и Стивън Ачикор и Християна Лоизу от отбора на участниците над 25 години с ментор Маги Халваджиян. Кой е Вашият фаворит?

От 5 януари (вторник) започващата утре криминална драма "Черният списък" вече ще се излъчва вече от вторник до петък отново между 21.00 и 22.00 часа. От 4 януари (понеделник), след кратка празнична пауза през следващите три седмици, се завръща и българският сериал "София - ден и нощ", който през новата 2016 година и януари месец ще се излъчва от понеделник до четвъртък между 22.00 и 23.00 часа. 

Също от 4 януари (понеделник) започва новият сезон на американската поредица "Подли камериерки" (Devious Maids), направила премиерата си в ефира на НоваТВ през зимата на изминалата година. Новите епизоди на поредицата ще се излъчват считано от горе-упоменатата дата от сряда до петък между 20.00 и 21.00 часа в ефира на синята телевизия. 

Очаквайте специална статия за празничната програма на НоваТВ в началото на следващата седмица! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Най накрая такава тема, но пак с грешки! Подли камериерки направи премиерата си ои Фокс Лайф през 2013.

Анонимен каза...

Здравейте. Сьдби на крьстопьт са повторения. А не нов сезон лек ден

Предоставено от Blogger.