"Нишките на съдбата" - нов испански сериал започва по БТВ

Най-гледната българска телевизия БТВ подготвя големи изненади за зрителите си през междинния зимен телевизионен сезон, започващ
след броени дни! Съвсем скоро медията ще покаже финалите на сезоните на своите проекти тази есен - шоуто "Фермата" и българския сериал "Столичани в повече"! Какво ще ги замести, както и какви други промени да очакваме с началото на новата 2016 г. в ефира на главния канал от семейството на bTV Media Group, разбирате сега!

Съвсем скоро, в началото на месец януари 2016-а, в ефира на БТВ премиерното си за България излъчване предстои да започне новият дългоочакван испански сериал "Нишките на съдбата" (El Tiempo Entre Costuras)! Поредицата, която трябва да започне още през лятото на 2015 г., но бе отменена заради началото на италианската поредица "Бог да ни е на помощ", най-сетне започва! Феновете на испанското кино ще могат да се наслаждават на новата изключително успешна в родината си поредица от 6 януари (сряда) от сряда до петък, излъчвайки се между 21.30 и 22.30 часа! Главните роли в "Нишките на съдбата" са изпълнени от Адриана Угарте, Петер Вивес, Хана Ню, Тристан Улоа, Елвира Мингез, Филипе Дуарте и други. Сериалът се състои от един сезон и общо единадесет епизода. 

Считано от 4 януари (понеделник) пък започва новият сезон на документалното риалити "Истински истории". Епизодите на предаването, които се създават по действителни случаи от практиката на успешната българска психоложка Ани Владимирова, ще се излъчват всяка понеделник и вторник вечер между 21.30 и 22.30 часа в ефира на БТВ. 

Междувременно през следващата седмица, от 14 до 18 декември (понеделник-петък), ще бъдат излъчени финалните за 2015 г. епизоди на новия хитов турски сериал "Твоят мой живот" (Paramparca)! Изключително успешната мелодрама ще се завърне с новите си епизоди също от 4 януари (понеделник), като вече ще се позиционира всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа, а не както в момента - от понеделник до четвъртък между 20.00 и 21.00 часа и петък между 20.00 и 21.30 часа. 

По време на двете празнични коледни и новогодишни седмици Ви очакват много изненади в програмата на БТВ, за които обаче ще Ви информираме на по-късен етап в специална статия! 

8 коментара:

Анонимен каза...

Ще пуснат пак ли Бог да ние на помощ

Анонимен каза...

Най-после! Нещо различно от турските сапуни!
В последно време бтв и нова не са за гледане.

Анонимен каза...

Най накрая. Бтв. Да. Пуснат нещо разумно

Анонимен каза...

Този сериал. Ще е. Интересен ще се. Гледа да

Анонимен каза...

Този. Сериал ще. Е. Хубав. Ще. Гледаме а. Искаме. Тайните на. Времето да. Продьржи. Той е. Як. Сериал и. Доста интересен

Анонимен каза...

Как да не са. За гледане. Бтв и. Нова. По. Нова. Дават. Такси. Брулклин. Той е. Як. Сериал.

Анонимен каза...

Щом. Турските. Сапунки. Не ви. Харесват. Сменяйте. Канала.

Анонимен каза...

Този. Сериал. Опредерено ще се. Гледа. Сега. По. Нова. Дават. Якият. Сериал. Такси бруклин. И дават. Черният. Списьк

Предоставено от Blogger.