"Турските актьори 24/7" (63): от 7 до 13 декември 2015 г.

декември 13, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 13 декември (неделя) и предстои да прочетете новото шестдесет и трето издание от най-харесваната рубрика на
най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 7 до 13 декември 2015 г.! През изминалите седем дни те започваха нови начинания и вършеха добрини едновременно, показваха нетрадиционни взаимоотношения, радваха половинките си на снимачната площадка, срещаха се със семействата на новите си любови, потрисаха с натуралния си външен вид, променяха визиите си заради новите си роли, боледуваха, поддържаха форма, тичайки по децата си, прекарваха оставащото си свободно време с децата си, подготвяха се за посрещането на новата 2016 година, решаваха да напускат сериалите, в които участват, шокираха с новите си връзки и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Изключително популярният турски актьор Къванч Татлъту има ново хоби! Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето" отскоро е посветил свободното си време на конната езда, по която се запалил след участието му в последния проект. По-любопитното е, че конят, на когото тренира Къванч, е същият, с когото се снима в провалилата се историческа мелодрама, излъчена през изминалото лято у нас. Става въпрос за младото конче Араб, което след приключването на "С Русия в сърцето" било изоставено на произвола на съдбата. Наскоро, година по-късно, Татлъту се заинтересувал за коня, като го открил в чифлик в анадолската част на Турция, където не се грижели особено добре за него. Къванч помолил собствениците му, организиращи и курсове по конна езда, да се грижат по-добре за конете. Същевременно актьорът изявил желание да започне уроци именно с Араб. Така мега-звездата съчета едновременно откриването на новото си хоби с едно добро и достойно за уважение дело. 

2) Една от най-обсъжданите турски светски двойки - актрисата Мерве Болуур ("Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век") и певецът Мурат Далкълъч, които сключиха брак преди няколко месеца, имат необичайни и нетрадиционни брачни взаимоотношения. Наскоро младата надежда на турското кино Мерве беше забелязана от турските папараци да се разхожда, без да носи брачния си пръстен на ръката си. Така мнозина се усъмниха, че отново има трусове във връзката ѝ с половинката ѝ. По този повод преди няколко дни журналистите срещнаха Мурат Далкълъч и съвсем естествено му зададоха въпросите дали е разделен със съпругата си. Той им отговори, че всичко между тях двамата е напълно наред и връзката им е прекрасна. Певецът, изявяващ се понякога и като актьор, им показа, че и той не носи брачния си пръстен, като обясни, че любовта и връзката им не може да бъда изразена чрез два пръстена и те не искат да робуват на традициите и обичаите, като именно това не носят халките си. Да се надяваме, че в действителност всичко между Мерве и Мурат е наред!

3) Турската криминална драма "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), започнала преди близо два месеца по турската телевизия ATV, предстои да покаже своя преждевременен финал. Причината за това решение от страна на продуцентите е ясна - ниските рейтинги, които поредицата постигна. Въпреки това обаче настроението на снимачната площадка на поредицата не е мрачно и целият екип се разбира повече от добре. Наскоро, по време на снимките на един от последните излъчени епизоди, изненадващо пристигна изключително известният Кенан Имирзалъоулу, който посети своята половинка Синем Кобал, играеща главната героиня в поредицата. Двамата не пропуснаха да се снимат заедно с малкия актьор, играещ ролята на сина ѝ, като след това споделиха снимката в профилите си в социалните мрежи. Феновете им веднага се пошегуваха, че много им отива дете и че очакват в скоро време хубава новина... Вие как мислите, отива ли им на Синем и Кенан да бъдат родители? 

4) Отношенията между младия турски актьор Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози" и "Великолепният век") и неговата нова половинка Идил Фърат стават все по-задълбочени и сериозни. Наскоро чаровникът, снимащ се в момента в мелодрамата на StarTV "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul), посети дома на многолюдното семейство на своята любима, с която започна своята любовна авантюра преди четири месеца. Според близки до обсъжданата отскоро светска двойка тяхната връзка е много сериозна и те са наистина много влюбени един в друг. Енгин не пропусна да се снима за спомен с цялото семейство на своята любима, като снимката сподели в профилите си в социалните мрежи. На нея се видя новият аксесоар на Енгин - очила, които според някои му отиват, но според още толкова - не. Не това обаче е най-важното... След срещата на Йозтюрк с фамилията на Идил все повече се спекулира за сватба между двамата в скоро време. 

5) Продължаваме с новините за известните светски двойки в южната ни съседка! Наскоро журналистите в южната ни съседка засякоха любимците на телевизионните зрители Хатидже Шендил ("Дила" и "Черни планини") и Бурак Саяшар ("Малки жени" и "Черни планини"), които сключиха брак в края на месец май т. г. на излизане от известен рибен ресторант в тузарския истанбулски квартал Арнавуткьой. Двамата бяха доста словоохотливи и си поговориха няколко минути с журналистите, като най-интересното, което споделиха пред тях и камерите им, беше, че имат планове да създадат поколение и че мечтаят да имат деца. Впечатление на медиите обаче направи не толкова това тяхно изявление, а външният вид на Хатидже, снимаща се в момента във втория сезон на хитовата мелодрама на StarTV "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun), която без грим изглежда доста по-различно от начина, по който сме свикнали да я виждаме. 

6) Турската актриса Берен Саат предстои след броени дни да направи грандиозното си и дългоочаквано завръщане на телевизионния екран в южната ни съседка! Чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно", вече се снима в историческата поредица "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), започнала преди месец. На 17 декември (четвъртък) предстои да бъде излъчен 6 епизод от обещаващия сериал, в който малката Кьосем, пресъздадена от гръцката девойка Анастастия Тсилимпоу, ще порасне и вече ще бъде пресъздавана именно от Берен! За да си прилича повече със своята предшественичка, Саат наскоро промени външния си вид, така че да прилича повече на русата и светла Анастасия, като изсветли леко цвета на кестенявата си коса. Очаква се завръщането на Берен във "Великолепният век: Кьосем" да вдигне рейтингите на поредицата, постигнала провал с първите си пет епизода. 

7) Превърналият се за отрицателно време в любимец на турските зрители актьор Онур Бююктопчу, играещ ролята на Корай в най-гледаната романтична комедия в момента в южната ни съседка "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро преживя тежък ден. Колоритният актьор преди дни се разболял от тежкия грип, плъзнал в цяла Турция, като по време на снимките на новия епизод от поредицата му прилошало и бил приет по спешност в болница в Истанбул. След проведеното лечение и вливане на серум на Онур му станало доста по-добре и той отново дошъл в съзнание. Той бил изписан, след което снимачния процес на "Любов под наем" продължил по старо му. Факт е, че всички много се бяха притеснили за своя колега, който за щастие се размина с малко. Любопитно е, че грипът наскоро споходи и Елчин Сангу, играеща главната роля в "Kiralik Ask", която го претърпя по-леко, но социалните мрежи гръмнаха с хажтаг в нейна чест "Бързо оздравяване!" (#GeçmişOlsunElçinSangu). 

8) Турската актриса Бааде Ишчил винаги е била в отлична форма, на която са завиждали хиляди млади момичета в южната ни съседка. Чаровната блондинка, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел" и "Север-Юг", доста често е издавала тайните си за перфектната си фигура и страхотен външен вид - съчетание между редовно практикуване на спорт и правилен хранителен режим, както и други по-интересни хитринки. В днешно време обаче Бааде е открила нов начин, чрез който да поддържа формата си и тя е доста необикновена и изненадваща. Наскоро сексапилната актриса сподели пред турските медии, че не ѝ остава време нито за спорт, нито за здравословно хранене, тъй като грижите за малкия ѝ син стават все по-големи и след като той наскоро проходил, тя не спирала да тича по него, за да го опази от различни опасности. Именно чрез тази нетрадиционна и неприятна за доста майки дейност, в момента Ишчил поддържа перфектната си фигура. 

9) Преди една година известните млади турски актьори Седа Гювен ("Пепел от рози" и "С Русия в сърцето") и Керемджем, популярен в южната ни съседка чрез ролята си в хита "Този живот е мой" (O Hayat Benim), сключиха брак във френската столица Париж. Наскоро обаче отношенията между двамата се влошиха и те се разделиха. Както писахме в едно от предишните издания от рубриката ни "Турските актьори 24/7", Керемджем не скърби много по бившата си любима и се влюби в своята екранна партньорка от сериала на FOX Езги Ашароулу, Седа също ни най-малко тъжи по изминалите си щастливи дни съвместен живот с него, като наскоро турските папараци я засякоха заедно с новата ѝ половинка - Онур Туна, снимащ се в момента в историческия сериал на TRT1 "Филинта" (Filinta). Двамата се разхождаха заедно в голям истанбулски търговски център и изглеждаха повече от щастливи заедно. 

10) Младата актриса Пелин Карахан съвсем скоро предстои да се завърне на екран в ефира на ATV чрез новата мелодрама "Достатъчно" (Yeter), както Ви информирахме в предишните издания на рубриките ни "Какво гледат в Турция?" и "Турските актьори 24/7". Съвсем скоро нейният първороден син Али-Демир предстои да навърши една годинка, като майка му няма да може да му се наслаждава пълноценно, тъй като ще бъде заета със снимките на новия си обещаващ проект. Именно заради това в момента Пелин, станала изключително популярна след ролите си в хитовете "Мечтатели" и "Великолепният век", прекарва всеки  един миг от оставащото си свободно време, грижейки се и радвайки се на бебчето си. Преди дни тя сподели в профилите си в социалните мрежи техни selfie-та, които събраха хиляди харесвания за отрицателно време. Според мнозина приликата между Карахан и сина ѝ е поразителна и става все по-голяма. Вие как мислите, не са ли сладки?! 

11) Изключително популярната турска актриса Нургюл Йешичлай ("Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров" и "Имението с лозите") за пореден път шокира цяла Турция с външния си вид! Наскоро чаровницата, снимаща се в момента в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), направил премиерата си у нас преди месец, бе заснета от турските папараци да се разхожда, като изглеждаше потресаващо - с подуто лице и очи, сякаш не виждаме известна и харесвана актриса, а стара и увехнала възрастна жена. Без грим Нургюл изглежда изключително зле, въпреки че все още не е толкова възрастна - на 39 години е. Йешилчай, класирала се на четвърто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" през изминалата пролет, неведнъж е шокирала всички с външния си вид, но този път тя изглеждаше наистина потресаващо и дори страховито. 

12) Новата 2016 година наближава с всеки изминал ден, като звездите на Турция вече правят своите приготовления за нейното бляскаво и грандиозно посрещане! Наскоро турските журналисти засякоха известната чрез ролите си в сериалите "Мелодията на сърцето" и "Изкушение" турска актриса Аслъ Тандоан да посещава магазин за различни костюми. Пред медиите лъчезарната красавица сподели, че и през идващата нова година няма планове да се завръща на малкия или големия екран, а да продължи да се отдава на майчинството и на сина си, който много обича. Тя разкри още, че предстои да отпразнува началото на 2016-а година с нетрадиционно и оригинално парти със свои приятели в стил на 70-те и 80-те години на миналия век. Именно заради него посещавала магазина за костюми - за да избере своето ретро-облекло за празника. 

13) ШОК! Отново новина за Нургюл Йешилчай! Наскоро изключително успешната турска актриса, станала изключително популярна след участията си в хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров" и "Имението с лозите", е изявила желанието си да напусне тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca) пред продуцентите му от компанията-производителка Endemol. Красавицата ги помолила да убият героинята ѝ Гюлсерен в петдесет и пета серия на сериала, до която е подписала договор за участието си в него, а до момента са излъчени четиридесет и четири епизода от мелодрамата. Причината за това искане на Нургюл да напусне екипа на сериала все още не е ясна, но се предполага, че тя се преуморява прекалено много от твърде изтощителния и натоварен снимачен график на "Твоят мой живот". Дали в действителност Йешилчай ще напусне поредицата или ще продължи да се снима в нея, предстои да разберем! 

14) Въпреки че от дълго време се спекулира за връзка между двамата млади актьори Ханде Ерчел и Толга Саръташ, снимащи се заедно и партниращи си в летния хит на KanalD "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), наскоро турските папараци ги опровергаха, като останаха изключително изненадани от фото-бомбите си... Журналистите заснеха как чаровната млада актриса Ханде Ерчел се прибира късно вечерта от парти в голям нощен клуб в компанията на младия актьор Екин Мерт Даймаз, снимал се допреди седмици в приключилата лятна поредица на StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu). Двамата показаха изключителна и необикновена за приятелска близост, прегърнали се. Това е изключително изненадваща и неочаквана новина от последните дни, след като мнозина смятаха, че любовта между героите Али и Селин е прераснала в реална такава между актьорите, изпълняващи ги - Ханде и Толга. Сензационната снимка, на която се вижда как Ерчел е прегърната от Даймаз, виждате вляво!

15) Предстои седмицата на големите финали за проектите и рубриките на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 14 декември, предстои да прочетете последното за тази година издание №89 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 15 декември, ще бъде публикуван осмия за сезона и тридесет и четвърти подред брой от "Турция представя...", в който ще Ви запознаем с новите сериали на FOX и ATV. В сряда, 16 декември, пък идва ред на финалното четиринадесето за сезона и четиридесет и седмо подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще представим музикалните теми от ретро-поредицата "Незабравима". В четвъртък, 17 декември, предстои да прочетете последното за сезона двадесето двойно интервю с Ваша любима екранна двойка от турски сериал, което ще бъде с Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек от криминалната драма "Черни пари за любов" (Kara Para Ask). В петък, 18 декември, ще бъде публикуван последния четиринадесети за сезона и двадесет и осми подред брой от "Успехът на...", в който ще анализираме успеха на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca) по света. И в неделя, 20 декември, пък идва ред на финалното за годината издание №64 от "Турските актьори 24/7"! 
В събота, 19 декември, приключва третия сезон на изключително успешното ни онлайн-състезание "Любима латино звезда" за 2015 г., вървяло под надслова "Те се завръщат..."! Тогава ще стане ясен големият победител след петимата финалисти - Анджелик Бойер, Мария Елена Дьоринг, Паола Рей, Силвия Наваро и Хуан Алфонсо Баптиста! Подкрепете този от тях, който според Вас трябва да спечели чрез анкетата ни вдясно от публикациите! Очаквайте статия в блога, оповестяваща любимата латино звезда на България за 2015 г.! 
И в неделя, 20 декември, идва ред на големия финал на втория сезон на изключително успешния ни проект "Ифет": Продължението! Предстои една наистина интересна и вълнуваща развръзка! Ще проходи ли Джемил и ще се върне ли при семейството си и Ифет, какво ще се случи с чувствата на Джан към главната героиня и ще бъдат ли наказани злодейките Нил и Дилек за всички злини, извършили през целия сезон, предстои да разберем! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.