Най-харесваните пролетни рубрики на СЕРИАЛИ в България

През изминалите две седмици, след края на пролетния сезон на СЕРИАЛИ в България до миналия уикенд, през изминалите две седмици,
проведохме проучване, в което Вие - читателите на блога, гласувахте за своята най-любима рубрика сред всички общо седем, които публикувахме през изминалите месеци. Пролетта на 2015 г. беше изключително успешна за нас, като наложихме още по-добре вече започналите преди това наши рубрики, развивайки ги в нови насоки, и стартирахме напълно нови такива, една от които постигна огромен успех и ще продължи с нов сезон през есента. Но нека да разберем как сте подредили поредиците ни през пролетта! В гласуването се включиха точно 100 анонимни потребители. 

1 място - "Турските актьори 24/7": най-харесваната от читателите на СЕРИАЛИ в България рубрика е тази, която се качва всяка неделя и Ви информира за всичко актуално, любопитно и ексклузивно около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите ежеседмично. За нея са гласували цели 44% от всички 100 наши читатели, включили се в допитването ни. "Турските актьори 24/7" стартира през изминалата есен като пробен проект и неочаквано поне за нас постигна огромен успех, продължавайки и до днес. Публикуването ѝ ще се състои и през междинния летен сезон отново всяка неделя. Само след месеци започва новият телевизионен сезон в южната ни съседка и тепърва предстои да стават ясни имената на актьорите, които ще се включат в новите козове на турските медии, а за това как са подготвят те за ролите си, какви хонорари ще получават, с кои други любимци на зрителите ще си партнират и още много други ще разберете през следващите горещи седмици в изданията на "Турските актьори 24/7" отново всяка неделя! 

2 място - "Какво гледат в Турция?": рубриката, която сте поставили на второ място в гласуването, е именно тази, която се качва всеки понеделник и Ви информира възможно най-подробно за рейтингите на сериалите, излъчващи се в южната ни съседка, но и първа информираща Ви за най-новите проекти, започващи там. За "гръбнака" на СЕРИАЛИ в България, какъвто за нас е този проект, са гласували 16% от всички 100 анонимни потребители, дали вота си за любимата си наша поредица от пролетта. "Какво гледат в Турция?" стартира преди почти година и половина, през март 2014 г., като именно тази наша рубрика претърпя най-голямо развитие с времето и тепърва продължава да се развива и допълва. Публикуването ѝ продължава и през междинния летен сезон всеки понеделник, защото и през него в южната ни съседка се излъчват сериали, макар и по-малко, като рейтингите на новите поредици са повече от любопитни и понякога изненадващи за всички. Само след месеци започва новият телевизионен сезон в южната ни съседка, като както винаги, първо в "Какво гледат в Турция?" ще разберете кои ще са новите козове на телевизиите и естествено - какви рейтинги ще постигнат, превръщайки се в хитове или провали. 

3 място - "Успехът на...": рубриката, която сте поставили на трето място в гласуването, е една от двете нови, стартирали през изминалия пролетен сезон и публикувала първия си сезон всяка събота, информирайки Ви за това какви успехи са постигали любимите Ви турски мелодрами в родината си Турция, у нас в България и другаде по света. За новата ни поредица са гласували 13% от всички 100 наши читатели, включили се в проучването ни. "Успехът на..." стартира през март тази година, като се публикуваше всяка събота и през изминалата пролет Ви запозна подробно с това какъв успех са постигнали четиринадесет от най-любимите турски сериали, давани някога у нас, по света. Необикновената поредица очаквано поне за нас привлече голям брой почитатели и за кратко време успя да се наложи като една от любимите на нашите читатели, постигайки невероятно много четения всяка седмица. Най-успешното ѝ издание беше третото, в което анализирахме успеха на хита "Завръщане", което е било прочетено над 4000 пъти досега. Именно заради този огромен успех на "Успехът на...", рубриката ще се завърне с нов втори сезон от есента!

4 място - интервюта с участниците в "Любима турска звезда 2015": рубриката, която е запазената марка на СЕРИАЛИ в България вече повече от година и която всеки четвъртък продължава да Ви запознава с най-любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите, сте поставили на четвърто място в гласуването ни. През изминалата пролет обаче интервютата не бяха с кои да е любимци от екрана, а с участниците от вече приключилия втори сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., като те продължават и до момента и ще приключат в края на настоящия месец юли. За тях са гласували 12% от всички 100 потребители, дали своя вот за любимите си наши поредици през пролетта. От началото на август месец до края на летния сезон за СЕРИАЛИ в България в средата на септември, предстои да разчупим и разнообразим тази наша рубрика, като отново всеки четвъртък ще прочитате откровените, любопитни и ексклузивни интервюта с любимите Ви турски актьори и актриси, но за този период те ще бъдат с по две звезди, партниращи си в най-гледаните сериали в момента в Турция. Издаваме, че Ви очакват интервюта с екранните двойки от "Кварталът на богатите", "Счупени парчета", "Отново любов", "Денят, в който е написана съдбата ми", "Справедливостта на Кара" и още други.

5 място - "Музиката от турските сериали": рубриката, която сте поставили на пето място в гласуването, е единствената наша такава, посветена на чувствата и емоциите, на вътрешния свят и душата, която се публикуваше през изминалия пролетен сезон всяка сряда и представаше музикалните теми от най-вълнуващите турски мелодрами, давани у нас. За нея са гласували 6% от всички 100 наши читатели, включили се в допитването ни. "Музиката от турските сериали" стартира през март 2014 г., като досега сме Ви запознали с мелодиите от цели 33 сериала, побрани в общо три сезона, последният от който публикувал се през изминалите пролетни месеци. Въпреки спадът в интереса към поредицата, през идващата есен ще ѝ дадем още един шанс, защото подготвяме голяма изненада, свързана с нея, която със сигурност ще изненада всички наши читатели много приятно. Каква ще е тя обаче, ще разберете в началото на септември месец, когато ще обявим есенната програма на СЕРИАЛИ в България. А дотогава очаквайте четвъртия сезон на "Музиката от турските сериали" и си припомните предишните ѝ издания чрез архива на рубриките ни от тук!

6 място - "Пътят на живота": рубриката, която сте поставили на шесто място в гласуването, е втората ни нова, която започна през изминалия пролетен сезон. Тя беше доста необикновена, тъй като в нея всеки петък преразказвахме по един епизод от медицинската турска мелодрама, излъчила се през изминалата есен в южната ни съседка и приключила заради незадоволителните си, но в никакъв случай ниски рейтинги - "Пътят на живота" (Hayat Yolunda). За нея са гласували 5% от всички 100 потребители, дали своя вот за любимите си поредици от пролетта през изминалите две седмици. "Пътят на живота" стартира като една от двете нови наши рубрики през пролетта, като се качваше всеки петък. С изданията си постигаше задоволителни и нелоши резултати всяка седмица, но дори и да постигаше отлични, тя нямаше как да продължи през есента с втори сезон, защото самият сериал съдържаше 13 епизода, всичките от които преразказахме през изминалите пролетни месеци. Можете да си припомните преразказите им чрез архива на рубриките ни от тук!

7 място - "Турция представя...": рубриката, която сте поставили на последното седмо място в гласуването, е тази, в която Ви информираме подробно за всички нови стартиращи в южната ни съседка Турция сериали, техните сюжети, актьорски състави и други. За нея са гласували едва 4% от всички 100 наши читатели, включили се проучването ни. Тази наша рубрика, въпреки че е на последно място сред Вашите най-харесвани, винаги е постигала отлични резултати и се е нареждала до най-четените други такива всяка седмица, което е и причина да я продължим с нови сезони и занапред. Дължим това, че тя е най-малко харесваната сред всички, на факта, че се качваше доста по-рядко през пролетния сезон от останалите и за 14 пролетни седмици присъстваше в програмата ни едва 6 пъти. Допреди седмици Ви информирахме подробно за сюжетите на всички нови летни проекти в Турция, а занапред, всеки път при обявяването на нов сериал, можете да очаквате включвания на "Турция представя..." всеки вторник, когато е запазеният ден на поредицата. В края на летния и началото на есенния сезон предстоят изключително интересни издания, защото предстои вълна от обещаващи и дългоочаквани нови сериали в южната ни съседка, очаквайте ги всеки вторник!

Това е Вашата подредба на най-любимите Ви рубрики през изминалата пролет на СЕРИАЛИ в България! Най-харесваните поредици са четири - "Турските актьори 24/7", "Какво гледат в Турция?", "Успехът на..." и интервютата с участниците в "Любима турска звезда 2015"! Именно заради това през есенния сезон, за който подготвяме големи изненади за Вас, нашите верни читатели, всички тези рубрики ще продължат публикуването си, а повечето от останалите, които не събраха кой знае колко гласове в проучването ни - също, като обаче ще разнообразим и разчупим форматите и съдържанията им. Очаква Ви и завръщането на други любими и харесвани от Вас поредици, които не се публикуваха през изминалата пролет. През есента Ви очакват и новият втори сезон на изключително успешния ни проект, стартирал през март - "Ифет": Продължението, както и третият сезон на онлайн-състезанието ни "Любима латино звезда" за 2015 г., с който изключително приятно ще зарадваме феновете на латиноамериканските сериали с голяма изненада. Очаквайте неочакваното - през есента в СЕРИАЛИ в България!

А до началото на есенния сезон остават още цели два месеца и половина лято, през които повечето от любимите Ви рубрики ще Ви радват с новите си издания - "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник, интервютата с участниците в "Любима турска звезда 2015" всеки четвъртък до началото на месец август, двойни интервюта с двойките от най-харесваните турски сериали в южната ни съседка всеки четвъртък от началото на месец август, "Сблъсък" всеки петък и "Турските актьори 24/7" всяка неделя! Пожелаваме Ви щастливо и безгрижно лято!

3 коментара:

Анонимен каза...

А интервю с актьорите от "Двете лица на Истанбул" ще има ли ? Конкретно за Кадир Доулу и Неслихан Атагюл?

Мразя турските публикации каза...

еми така е, като само турски рубрики, турски в класацията...
щом се казвате "Сериали в "България" " , защо не сте написали че това лято ще започнат 10 нови американски сериали, нов сезон на "Дневниците на вампира", 5 сезон на "Кухня", ама въобще и вие сте разочарование...

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Такива ще има най-късно през есента.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Публикуваме това, което НАЙ-МНОГО СЕ ЧЕТЕ. Щом не Ви харесват материалите ни и ги мразите, никой не Ви кара насила да ги четете, много е просто - натискате хикса горе вдясно и забравяте за нас.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.