"Турските актьори 24/7" (40): от 29 юни до 5 юли 2015 г.

Неделя е, 5 юли, и днес, както всяка предишна седмица на този ден, предстои да Ви потопим в света на любимите Ви актьори и актриси от турските
сериали в рубриката ни "Турските актьори 24/7"! Днес предстои да прочетете специалния юбилеен четиридесети брой от поредицата, която продължава публикуването си и през междинния летен сезон, в който отново Ви очакват куп любопитни, интригуващи и ексклузивни новини около любимците Ви от екрана за периода от 29 юни до 5 юли 2015 г. През изминалата седмица те се събираха с половинките си, правеха планове за бъдещето извън родината, сбъдваха мечтите си, разкриваха тайните на външния си вид, заминаваха на почивки, работеха усилено и през лятото, отричаха слухове, интригуваха почитателите си, пазаруваха с близките си, прекарваха лятото с приятелите си, подемаха благотворителни каузи, подготвяха се нестандартно за новите си роли, бяха хващани в крачка и още много други, които четете в следващите абзаци! 

1) Младата надежда на турското кино Мерве Болуур, позната у нас чрез ролите си в "Малки тайни" и "Великолепният век", и певецът Мурат Далкълъч, който през изминалата есен се снима в провала "Изтрий началото" (Sil Bastan), се събраха! Двойката, която в края на миналата година се раздели, вече отново е заедно, като по този повод двамата любимци на турската публика наскоро заминаха на почивка на Хавайските острови, където да прекарат няколко седмици далеч от медийното пространство и папараците, дебнещи ги навсякъде в родината им. По-любопитното е, че по време на почивката Мурат е предложил брак на Мерве, като чаровната брюнетка, известна с независимия си нрав, е приела предложението му! След като се завърнат от Хаваите се очаква подготовката по сватбата да започне. 

2) Идната сряда, 8 юли, по ATV предстои да бъде показан големият финал на криминалната драма "Черни пари за любов" (Kara Para Ask), която приключва с 54 оригинални епизода. Турската актриса Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце"), която изигра главната роля в нея - тази на богатата наследница Елиф, е решила след края на снимките да замине за френската столица Париж, където да се установи да живее заедно с близначките си Мая и Топрак и да си почине от всякакви професионални ангажименти. Съпругът ѝ и баща на момичетата Онур Сайлак ("Гордата Аси" и "Огнено сърце") временно ще остави Туба и дъщерите си сами, защото предстои да се снима в нов сериал, но след края му и той ще замине при семейството си в Париж. 

3) Мечтата на младата надежда на турското кино Чаатай Улусой, който у нас познаваме чрез ролята му в хита "Огледален свят" и който от следващия вторник, 7 юли, предстои да гледаме в новата поредица по БТВ "Кварталът на богатите" (Medcezir), е на път да се сбъдне! Съвсем скоро любимецът на милиони зрителки по света ще се завърне, но на голям екран, като най-сетне ще се снима в кино-продукция, за което желае от доста време. До седмици започват снимките на нов филм, в който Чаатай ще изиграе главната роля - тази на уличен музикант, като се очаква проектът да постигне огромен успех в кината. Любопитно е, че екранна партньорка на Улусой в кино-продукцията ще бъде Лейля Лидия Туутлъ, изиграла в приключилия криминален хит "Справедливостта на Кара" (Karadayi) сестрата на героя на Кенан Имирзалъоулу. 

4) След края на снимките на първи сезон на хита на StarTV "Счупени парчета", актрисата Нургюл Йешилчай, която играе главната роля в него, даде интервю за известно турско модно женско списание. В юлското издание на журнала, за което чаровницата, класирала се на четвърто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", снима и фотосесия, сподели, че е на 39 години, но доста хора не вярват на това. Тя разкри тайната си за перфектна визия, като приоритет в постигането ѝ според нея е здравословното хранене, без което не може да се постигне желания ефект. Тя добави, че рядко посещава студия за красота и сама се грижи за външния си вид, като всяка сутрин мие лицето си с розова вода, което го освежавало и тонизирало. За стройна фигура Нургюл издаде, че разчита на тениса и ходенето пеша. Интервю с нея очаквайте в четвъртък, 9 юли, в блога!

5) Турските актьори Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") и Синем Кобал ("Малки тайни"), за които от началото на година се твърди, че имат връзка, наскоро са заминали заедно на почивка в английската столица Лондон, за да се отдалечат за няколко седмици от турското медийно пространство и папараците, дебнещи ги навсякъде. След като за първи път бяха заснети заедно през февруари т. г. докато пътуват в автомобила на Кенан, сега медиите отново имат повод да твърдят, че между любимците на турските зрители има нещо повече от приятелство, въпреки че неведнъж двамата отричаха тези слухове. Любопитно е, че друга двойка, която крие отношенията си от света - Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели, играещи главните роли в кримката "Пойраз Карайел", също наскоро са заминали в Англия. 

6) В миналото издание на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме за това как някои от любимците Ви прекарват лятото след изморителния пролетно-зимен телевизионен сезон, приключил преди седмици в южната ни съседка. И докато едни ще почиват, други ще работят с пълна сила през горещите месеци. Сред тях са актьорите от приключилата комедийна драма на StarTV "Братски дял" (Kardes Payi) Ахмет Курал и Мурат Чемчир, които в момента се снимат във втората част на филма "Сватбена агенция" (Dugun Dernek). Мерием Узерли и Озан Гювен пък участват в драмата, излизаща скоро на голям екран - "Майчина рана" (Annemin Yarisi). Бурак Йозчивит, който от есента зрителите в Турция предстои да гледат в сериала "Черна обич" (Kara Sevda) по StarTV в момента се снима във втората част на филма "Братство" (Kardesim Benim), а Толгахан Сайъшман - във втората част на комедията "Византийска блудница" (Kahpe Bizans). 

7) Отскоро в турското медийно пространство се разпространява слуха, че светската двойка Бааде Ишчил, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел" и "Север-Юг", и Малкоч Суалп се разделя и че ще се разведе. Наскоро обаче чаровната блондинка, която участваше в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", отрече тази информация и обяви, че е в прекрасни отношения със съпруга си. За доказателство Бааде сподели в профилите си в социалните мрежи и свое selfie, на което позира заедно с половинката си и плодът на тяхната любов - малкият им син, и изглежда повече от щастлива. Тя разкри, че са отпътували за Амстердам, където да си починат и да прекарат повече време заедно за през лятото. Дали обаче все пак слухът ще се окаже верен, предстои да разберем!

8) Сензация! Вече половин година турската актриса Гьокче Бахадар не се е появявала на екран, след като приключи участието си в провалилата се комедийна поредица на StarTV "Между нас да си остане" (Aramizda Kalsin), излъчила финала си в края на миналата година. През изминалите месеци чаровницата, позната у нас чрез ролята си в семейната драма "Листопад", активно си почива, като е активна и в социалните мрежи, където ежедневно споделя с феновете си по цял свят какво прави и с какво се занимава през лятото. Наскоро обаче Гьокче изненада всички, като сподели в профилите си в интернет свое selfie, на което е със затворени очи, лежейки под шарена сянка, и на което ясно се вижда ръката ѝ, на чиито безименен пръст ясно се вижда пръстен, като това предизвика бурни дискусии във форумите! Дали Бахадар, която от дълго време търси любовта, най-сетне я е намерила, предстои да разберем!

9) Докато през лятото едни си почиват след уморителния телевизионен сезон на почивки в чужбина, където да релаксират я на плажа, я в планината, други прекарват ваканциите си в родината си, където продължават да се занимават с нещо. Наскоро турската актриса Бергюзар Корел, която у нас познаваме като Шехерезада от хита "1001 нощ", бе заснета от турските папараци да се разхожда заедно с младо момиче в голям турски търговски център и да пазарува в едни от най-скъпите и маркови магазини. Впоследствие стана ясно, че младата дама, която придружаваше чаровната брюнетка, е била нейната племенничка, като повечето от направените покупки са били именно за нея като подарък от леля ѝ Бергюзар. Очевидно Корел разпуска след края на криминалната драма "Справедливостта на Кара", в която изигра главната роля, чрез шопинг. 

10) След края на снимките на първи сезон от хитовата романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) на FOX, в която взе главна роля, младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи се е отдала на морски приключения. След като миналата седмица в изданието на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че звездата е започнала уроци по плуване в морето, наскоро тя сподели в социалните мрежи своя снимка, на която е преобразена като русалка. По същото време нейната близка приятелка и актриса Берак Тюзюндач ("Езел" и "Край или начало") сподели свой фотос със същата русалска опашка, като така стана ясно, че двете дружки от край време ще прекарат и това лято заедно под слънчевите лъчи. Към снимката си в социалните мрежи Йозге, като една образцова актриса, влезе в роля и сподели многозначно, че хората не са лоши и понякога я хранят.  

11) През летния сезон звездите освен да си почиват, усъвършенстват способностите си, а и се включват в благотворителни каузи, понякога организирани дори от самите тях. Наскоро чаровната актриса Чаала Кубат, която българските зрители познават чрез ролята ѝ в криминалния хит "Опасни улици" и която от доста време насам се занимава активно със сърфинг, като дори е основала свое сърф-училище, обяви пред медиите, че това лято ще подеме нова благотворителна кауза, чрез която ще помогне на децата с умствена изостаналост да се научат да карат сърф. Вечно усмихнатата блондинка, която в началото на тази година роди момиченце, отдавна отново е влязла във форма, за да се занимава с морския спорт, а ето, че това лято дори ще се заеме с нещо още по-отговорно и благотворително. 

12) По време на лятната си ваканция някои актьори не си почиват, а по различни начини се подготвят за новите си роли, които ще започнат да играят през есента, с началото на новия телевизионен сезон. Сред тях е чаровната Джансу Дере, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", която наскоро бе заснета от турските папараци да се разхожда по оживена истанбулска улица, като събра погледите на околните минаващи не само заради известността си, а и заради нестандартната си визия, носейки каубойска шапка, слънчеви очила с връзка и събрала косата си на две опашки. На въпросите на журналистите защо изглежда така, Джансу отговори, че се подготвя за новата си роля, като така официално потвърди слуховете, че от есента ще направи грандиозното си завръща на екран, като явно ще се занимава с конна езда в новия си проект. 

13) След като преди няколко седмици стана ясно, че Берен Саат ("Забраненият плод", "Щастливи заедно" и "Пепел от рози") ще изиграе главната роля в новата историческа обещаваща драма "Кьосем Султан" (Kosem Sultan), стартираща тази есен по StarTV, то вече са ясни и други актьори, които ще пресъздадат ключови персонажи в мега-продукцията. Сред имената на известни актьори, които ще се включат в своеобразното продължение на най-успешния исторически сериал "Великолепният век", са Мете Хорозоулу ("Времето лети"), Фикрет Кушкан ("Златната клетка"), Йълдъз Чааръ Атиксой ("Времето лети") и Алиджан Юджесой ("Отмъщението"). Режисьор ще е известната Зейнеб Гюнай Тан, а продуцент - "Tims Production". Очаква се "Кьосем Султан" да стартира от септември и да постигна огромен успех. 

14) Бомба! Медиите в южната ни съседка отскоро празнуват, защото вече имат доказателство, че между любимците на турската аудитория Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") и Синем Кобал ("Малки тайни") има връзка! След като наскоро двамата заминаха на почивка в английската столица Лондон, те се завърнаха преди дни от нея преждевременно заради злополука, сполетяла майката на чаровната блондинка, която отскоро е брюнетка. На летището в Лондон, докато успокоявал притеснената за майка си Синем, Кенан спонтанно я целунал по устата, като това не убегнало на обективите на папараците, които заснели този момент и така вече имат доказателство за връзката между актьорите, които вече половин година отричат да има такава. 

15) Младите надежди на турското кино Шюкрю Йозйълдъз, който у нас познаваме чрез ролята му в хита "Надежда за обич", и Шукран Овалъ, която все още не сме гледали у нас, също като мнозина свои колеги ще прекарат лятото на плажа под слънчевите лъчи. Наскоро Шюкрю и Шукран, които се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на вече приключилата младежка поредица на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), в която изиграха главните роли, споделиха в профилите си в социалните мрежи свое общо selfie, на което изглеждат повече от щастливи, събирайки тен на един от по-усамотените плажове в южната ни съседка. Тази почивка за Йозйълдъз обаче е била междинна, тъй като отскоро той се снима в турския римейк на едноименната американска хитова продукция "Малки сладки лъжкини" (Tatli Kucuk Yilancilar), който предстои да направи премиерата си утре вечер, 6 юли, по StarTV. 

16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 6 юли, предстои да публикуваме издание №66 от "Какво гледат в Турция?", в което предстои да разберете какви са били рейтингите на новата порция летни сериали в южната ни съседка. В четвъртък, 9 юли, идва ред на интервю с актрисата, класирала се на почетното четвърто място във вече приключилото наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015" - Нургюл Йешилчай. В петък, 10 юли, пък ще публикуваме третия за сезона и тринадесети подред брой от лятната ни рубрика "Сблъсък", в който ще представим двубоя между следобедните сериали "Тайните на времето" на БТВ и "Моята карма" на НоваТВ. И в неделя, 12 юли, предстои да публикуваме четиридесет и първото издание от поредицата "Турските актьори 24/7"!

14 коментара:

Анонимен каза...

Това не е дебют в киното за Чаатай Улусой, първият му филм беше "Анадолски орли".

Анонимен каза...

A kakvo se sluchva sus Serenay? V novi proekti shte uchastva li? Nqkakvi novini pokrai Neslihan i Kadir?

Анонимен каза...

Iskam interwu s Kadir ,toi subra mnogo fenove zaradi izluchvashtiq se serial sega u nas Dvete lica na Istanbul

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим за поправката!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Ако имаше нещо по-интересно около тях, щяхме да го публикуваме.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
А по-учтиво може ли? Интервю с Кадир Доулу ще има, но не и в близкия месец.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Явно идиотът, който държи този блог не приема никаква критика.. Абе паляк я се осъзнай малко, като държиш блога та какво, имаш прави да се държиш надменно ли? Такива като теб са ми супер антипатични, затова избягвам да чета коментарите ти, но вече започна доста да си вярваш и да прекаляваш с надменното си държание.

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Ако не приемахме критика, отдавна щяхме да закрием блога, разбирайте го както поискате. А да не би да сме длъжни да търпим заповеднически тонове? Ще си вярваме, щом има за какво, нима четири и половина години усърден труд и този успех се постигат лесно? Ако не Ви харесва, хиксът се намира горе вдясно, натискате го и забравяте за нас. Никой не Ви задължава да ни посещавате, нали?
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Лейля Лидиа Туут, не е сестра на Кенан Имирзалъоулу, а героинята и Сонгюл от "Справедливостта на Кара" е сестра на героя на Кенан - Махир Кара

Анонимен каза...

Дебюта в киното на Чаатай Улусой е с филма Анадолски орли! Сниман е през лятото на 2011 година, а премиерата му е през ноември същата година! Сега, от 20-ти юли започва снимки за втория си игрален филм, в който ще си партнира с Лейля- Лидия Туутлу, която не е сестра на актьора Кенан Имирзълъоолу, а играе ролята на сестра на неговия герой в Карадайъ!
Ама моля ви, като преписвате от форуми и ФБ, поне го правете коректно и си проверявайте информацията своевременно, преди да изплескате поредната статийка!

Анонимен каза...

Май е време да вземете в екипа си някой,който знае турски език,че често се излагате,заблуждавоте хората и знаещите ви коригират. И отгоре на какво тома самочувствие незнам.....

Анонимен каза...

"Ще си вярваме, щом има за какво, нима четири и половина години усърден труд и този успех се постигат лесно?"
Вярвате си защото ви четат хора които грам турски незнаят и ви се доверяват на информацията,която пък често е с грешки.

Админ каза...

До последните четири коментара:
Здравейте,
Информацията вече е коригирана, извинете ни за евентуално причиненото неудобство. В момента сме в процес на научаването на турски език, така че спокойно ;)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Много жалко,че колегите ви не пишат за турските сериали,те дават много повече информация от вас. Ето пример : http://tvnovellas.blogspot.com/2014/03/novinite-na-sedmicata-70.html

Сравнете с вашите едва 15 новини,които са и с грешки. Бяхте хубав блог,но явно много ви се вдигна самочувствието и това не е хубаво за вас.Малко по-малко обиждате много хора и много хора разочаровате и ще загубите фенетовете си.

Админ каза...

До 12 коментар:
Здравейте,
15 новини Ви се струват малко, но това е всичко от турската медия, която ние следим и смятаме за най-изчерпателна и достоверна за една седмица. Грешки се стремим да няма, но все пак никой не е безгрешен. А и ако не сте забелязали, голяма част от материалите в посочената от Вас рубрика на колегите е не само за актьорите, но и за сериалите, а ние, както може би знаете, имаме специална рубрика за тях и рейтингите им - "Какво гледат в Турция?". Така че в случая аргументите Ви не са основателни. А ако сте се почувствали обидени от нещо, то поднасяме нашите искрени извинения! :)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Кадир има интервю в списание ,,Adam in town,, може ли да го качите

Предоставено от Blogger.