Какво да очакваме тази пролет от СЕРИАЛИ в България?

Здравейте, приятели! След изключително успешния есенен сезон на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България през 2014 г.,

то сега идва ред на пролетния! През следващите месеци сме Ви подготвили много големи изненади, след които със сигурност ще останете с отворени уста. През пролетните месеци сме Ви подготвили един напълно нов проект, нов сезон на познат и успешен вече такъв, нов сезон на любима Ваша рубрика, две напълно нови поредици и нови издания на в момента публикуващите се такива. Време е да започнем с обявяването им! 

„Любима турска звезда 2015” (старт на 13 март, петък):
През февруари 2014 г. стартира първият сезон на онлайн-състезанието ни „Любима турска звезда”, който приключи в средата на април и след близо три месеца оспорвани битки и надпревара между 18-те участници, бе избрана любимата турска звезда на България за изминалата 2014 година – актрисата от „Гордата Аси”, „Под липите” и „Огнено сърце” Туба Бююкюстюн. Останалите четирима участници, които също стигнаха до големия оспорван финал, бяха Берен Саат (второ място), Кенан Имирзалъолу (трето място), Джансел Елчин (четвърто място) и Толгахан Сайъшман (пето място). Припомняме, че всяка седмица се провеждаха две гласувания, в които от Вас – читателите, зависеше съдбата на състезателите в проекта, като всеки вторник ставаха ясни застрашените от отпадане след номинациите, а всеки петък – отпадналият или отпадналите след елиминациите участници. И след като си припомнихме накратко какво се случи през изминалия сезон на „Любима турска звезда”, сега е време да разберете какво да очаквате тази година от втория сезон на изключително успешния ни проект!

И така, след повече от година, състезанието на СЕРИАЛИ в България „Любима турска звезда” се завръща с нов втори сезон, с който обещаваме да надминем всичките Ви очаквания и ще Ви изненадаме както никога досега не сме правили! Той ще започне на фаталната дата 13 март, която тази година се пада в петък, но въпреки това сме сигурни, че вместо нещастие, както гласи поверието, тя ще донесе на „Любима турска звезда 2015” огромен успех. Именно тогава ще бъде даден и стартът на пролетния сезон за СЕРИАЛИ в България, като и за него сме сигурни, че петък 13-ти ще донесе много успехи и се надяваме през идващите месеци той да надмине по успех и есенния, който пък бе най-успешният ни досега, но пък с новите проекти и рубрики идващият по нищо няма да му отстъпи. 18-те участници тази година са безспорно най-добрите от най-добрите, като както вече сигурно знаете, всеки ден във фейсбук страницата ни, която можете да посетите и харесате от тук, продължаваме да обявяваме по едно от имената на един от тях, като вече са ясни първите десет и това са Аслъ Енвер („Мечтатели”), Аслъ Тандоан („Мелодията на сърцето”), Бааде Ишчил („Езел” и „Север-Юг”), Берк Октай („Опасни улици” и „Надежда за обич”), Бурак Йозчивит („Малки тайни” и „Великолепният век”), Бурак Хаккъ („Изгубени години” и „Мелодията на сърцето”), Дениз Чакър („Листопад”, „Великолепният век” и „Ифет”), Джейда Атеш („Огледален свят”), Енгин Акюрек („Пепел от рози”) и Ийт Йозшенер („Мелодията на сърцето”, „Езел” и „Край или начало”). Остават още 8, като сред тях са и големите претенденти за победа, между които се очаква да се състои битката на титаните, като още от утре – 21 февруари (събота), техните имена ще стават ясни и с всеки изминал ден предстои да Ви оставяме със отворени уста. Не са за подценяване обаче и вече обявените състезатели, от които определено можем да очакваме големи изненади, както бе с Гюнай Караджаоулу и Толгахан Сайъшман миналата година, които въпреки че са познати само с една от ролите си у нас, стигнаха съответно до полуфинал и дори финал! Да не забравяме и най-големите изненади през втория сезон на другото ни онлайн-състезание „Любима латино звезда”, който се състоя през есента на 2014 г., постигна огромни успехи и на него на финал и то на почетните трето и пето място се класираха съответно малко познатите у нас Химена Наварете, която всъщност сме гледали единствено в хита „Бурята”, и Анаи, известна единствено чрез ролята си в „Непокорните”. Но да се върнем към турския сезон тази пролет, който както вече виждате, се очертава да бъде повече от грандиозен. 

Регламентът и тази година остава непроменен – от петък вечер до вторник следобед, в рамките на 4 дни, ще се провеждат номинациите в „Любима турска звезда 2015”, като след тях всеки вторник ще бъдат съобщавани имената на четиримата или петимата застрашени от изгонване състезатели, които от вторник следобед до петък вечер, в рамките на 3 дни, ще се борят за продължаването си напред във формата, като всяка петък вечер ще става ясно името на отпадащия участник. И тази година Ви очакват изключително интересни номинации и елиминации, сред които вече познатите Ви обикновени, по двойки и по групи, както и напълно нови, които обаче ще запазим в тайна, за да бъдете още по-изненадани. И тази година можете да следите всичко ново около риалити формата ни във фейсбук страницата ни, която можете да посетите и харесате от тук, както и в страницата на колегите ни и приятели от Теленовелас Новини, които също ще отразяват всичко ново около втория сезон на „Любима турска звезда”. За успеха на идващия сезон сериозно ще допринесе и изключително успешната ни PR-кампания през изминалото лято, когато всеки четвъртък качвахме интервюта с участниците в първия сезон на състезанието. Тази пролет пък Ви очаква друга изненада, свързана с интервютата и риалити-формата ни, за която обаче ще разберете по-долу! Очаквайте втория грандиозен сезон на „Любима турска звезда” за 2015 г. от 13 март (петък)!

„Ифет”: Продължението (старт на 14 март, събота):
През лятото на 2013 година СЕРИАЛИ в България стартира най-успешният си проект досега, а именно продължение на сериал. То беше на незабравимата приказка "Огнено сърце" (Gonulcelen), което нашият екип създаде в рамките на година и половина, а резултатите, които показа, продължават да са ненадминати. Продължението на сериала с обичаната Туба Бююкюстюн, побрано в 3 сезона и 64 епизода, се качваше всяка събота и неделя под формата на разкази тук в блога, където самият сериал имаше отделна и доста преглеждана страница. Успехът на "Огнено сърце": Продължението ни накара да се замислим около тази успешна идея и занапред да правим все повече и повече такива проекти. "Проектът "Огнено сърце": Продължението промени представите ни за успех. Направихме продължението, без дори да подозираме в какво се въвличаме и какви рекордни резултати ще постигне то, без дори да знаем, че ще постигне невиждан успех и дори ще се превърне в най-успешния проект на блога. Винаги сме правили рубрики и проекти, но такъв успех досега сме нямали. Продължението на сериала ни донесе страхотни нови посещения и ни накара за пореден път да осъзнаем, че турските сериали са нещо, без което българския зрител не може. Макар и под формата на разкази, един епизод от продължението на сериала беше изключително четен - нещо, което никога не сме предполагали, че е възможно. За това решихме занапред да продължим с тези проекти и сега предстои да Ви предложим нещо, от което също ще останете много доволни!", коментира един от главните редактори на блога.

От 14 март (събота) СЕРИАЛИ в България ще зарадва читателите си с продължение на сериала "Ифет", който приключи с отворен край. Продължението също ще бъде под формата на разкази, подобно на това на "Огнено сърце", като от тук можете да си припомните страницата му и всички епизоди. Заедно с "Ифет: Продължението" сме Ви подготвили и редица изненади - за първи път към епизодите ще има и музика, която още повече ще засилва напрежението в тях и ще бъде неизменна част от събитията в сериите. Ще има и много анкети, с които ще се допитваме до Вашето мнение, с което се целим да направим проекта по-интерактивен и социален, така че Вие - нашите читетели, да се чувствате като част от създаването на магията. Първото проучване дори вече е налично в блога, като в него ви питаме "Ще оцелее ли Джемил в "Ифет": Продължението?". Освен това вече започна и първата "Игра на фенове", която ще протече много просто, а и със сигурност ще е много интересна за много от Вас. В коментарите под статията очакваме Вашите предложения за това какво очаквате да видите в продължението на сериала "Ифет". Можете да пишете каквото искате и колкото си искате, свързано с продължението на мелодрамата, а и да ни давате насоки, свързани с предстоящото в него. Не забравяйте, че Вашите идеи можете да давате напълно анонимно и безплатно като коментар под тази статия.

От 14 март (събота) продължението на "Ифет" ще можете да четете създадено специално от нас за Вас, феновете на сериала, като то ще излиза под формата на разкази всяка събота и неделя в специалната си страница, която можете да посетите от тук! Какво да очаквате в предстоящите нови епизоди на сериала ли? Още отсега ще обещаем - очаквайте много изненади и обрати! Ще станете свидетели на смърт, болка, интриги, омраза, отвличане, трудности и отмъщение, които няма да оставят никой от Вас безучастен. Предстои разтърсващо продължение на един от най-обичаните сериали, давани някога у нас - "Ифет", очаквайте го! Това, което със сигурност ще Ви зарадва, е че в двата дни на старт – 14 и 15 март, съответно събота и неделя, ще можете да прочетете първите четири серии на проекта, като на 14-ти ще бъдат качени пилотните два, а на 15-ти – следващите два. От следващата седмица обаче всяка събота и неделя ще качваме по един епизод, т. е. общо за седмица те ще бъдат два.

Проектът, на който залагаме най-много през идващия пролетен сезон, е именно продължението на един от най-вълнуващите турски сериали, излъчвани някога в България – „Ифет”! Очаквайте нещо наистина грандиозно! 

Нови рубрики и нови сезони на познати такива (старт на 16 март, понеделник):
И през пролетния сезон СЕРИАЛИ в България, въпреки двата си проекта, с които обещава да направи нещо грандиозно и невиждано досега, ще продължи да радва читателите си с разнообразни, интересни и полезни рубрики, като както през есенния, така и през идващия, всеки ден ще се качват нови издания от различни такива. Както знаете, през междинния зимен сезон, който продължава до старта на пролетния в средата на март, нови издания се публикуват единствено на рубриките ни „Какво гледат в Турция?”, „Турция представя...”, интервютата с турски актьори и актриси и „Турските актьори 24/7”. През идващите месеци обаче Ви очакват новият сезон на „Музиката от турските сериали” и двете напълно нови поредици „Пътят на живота” и „Успехът на...”, за които обаче се информирате по-долу. Време е да започнем с представянето на новите и новите сезони на познатите Ви вече рубрики!

„Какво гледат в Турция?” (всеки понеделник) – любимата Ви рубрика за рейтингите на сериалите в Турция ще продължи да се публикува и през пролетниия сезон в запазения си ден на качване, а именно всеки понеделник. „Още от старта си през март миналата година „Какво гледат в Турция?” не спира да бележи изключително висок интерес и резултати, но с идването на новата 2015 г. с всяка изминала седмица изданията на рубриката се четат от все повече и повече потребители, което безапелационно я превръща в изключително успешна и затова нейното публикуване продължава с пълна сила. С идването на новата година вложихме в нея много нови идеи и придобивки, които се радваме, че се харесаха на Вас – читателите ни. Ако трябва да опишем с една дума тази поредица, то тя е „гръбнакът” на СЕРИАЛИ в България”, коментира администраторът на блога. Очаквайте новите издания на „Какво гледат в Турция?” всяка понеделник вечер! 

„Турция представя...” (всеки вторник) – поредицата, в която всеки вторник представяме подробно новите сериали, стартиращи в южната ни съседка, ще продължи публикуването си и през пролетния сезон, въпреки че в повечето седмици издания от нея няма да има, но въпреки това всеки вторник при обявяване на нова мелодрама „Турция представя...” ще Ви запознава отблизо с нея. През месец май обаче усилено тя ще започне отново да се публикува всяка седмица, тъй като от тогава започват да се обявяват новите летни сериали в южната ни съседка. „Тази рубрика също стана като емблема за блога ни и се радва на стабилна аудитория. Поне за нас тя е изключително важна и интересна, защото ако се замислим, именно тя дава огромния шанс на читателите ни, които я следят, при старт на някой нов сериал у нас, представен в нея, те да не се чудят коя е тази продукция, кои актьори участват в нея и т. н., а да бъдат едни от първите зрители, които да знаят за какво става въпрос в нея. По наши изчисления, от есента на 2014 г. досега, в „Турция представя...” сме представили близо цели 40 нови сериала, голяма част от които с реален шанс да стартират след 1-2 години и в България. Затова и рубриката е много важна, интересна и полезна”, коментира администраторът на СЕРИАЛИ в България и неин автор.

„Музиката от турските сериали” (нов сезон всяка сряда, считано от 18 март) – с нов трети сезон тази пролет се завръща любимата на стотици наши читатели рубрика, в която през следващите месеци, както през есенния сезон, всяка сряда ще Ви запознаваме отблизо с музикалните теми в любимите Ви турски сериали, излъчени у нас. „Въпреки че през есенните месеци „Музиката от турските сериали” не бе сред най-четените рубрики, тя се радваше на стабилен интерес от страна на читателите и именно заради това решихме и тази пролет да я обновим, защото въпреки средния си рейтинг, единствена тя сред всички останали дава поле за изява на Вашите чувства, тъй като както знаете, музиките от турските мелодрами са изключително чувствени, лирични и всяка една от тях различна от останалите, което ги прави и уникални и единствени по рода си, докосващи дълбоко Вашите сърца. Формата ни на представянето и анализирането им също се утвърди и определено се харесва на читателите ни, което ни и накара да обновим с нов трети сезон тази поредица. През него предстои да Ви запознаем с още много любими и известни музикални теми от сериалите, следете я всяка сряда считано от 18 март”, призовава администраторът на блога и неин автор.

Интервюта с отпадналите участници в „Любима турска звезда 2015” (всеки четвъртък, считано от 26 март) – и през пролетния сезон всеки четвъртък ще се публикуват интервюта с Ваши любими турски актьори и актриси. През следващите месеци обаче те ще бъдат не с кои да е такива, а с отпадналите участници от втория сезон на „Любима турска звезда” за 2015 г., като както вече знаете, всеки петък ще отпада по един от 18-те участници в проекта, като първият елиминиран ще стане ясен на 20 март (петък), а интервю с него ще можете да прочетете в четвъртък, 26 март, като така ще бъде и през всички останали седмици занапред – интервю с отпадналия в петък състезател ще има в четвъртък, ден преди друг също да напусне. Единствена тази рубрика стартира седмица по-късно от останалите. „Интервютата с турски актьори и актриси отдавна се превърнаха в наша запазена марка. Всеки четвъртък Ви запознаваме отблизо с живота на Ваша любима звезда от сериалите, като именно тази рубрика е една от най-интересните и обичани от читателите, въпреки че и тя, подобно на „Музиката от турските сериали”, през последните месеци не бе сред най-четените. Тя обаче също е много важна, тъй като Ви прави част от съдбите на любимите Ви актьори и актриси, а какво по-желано и интересно от това има!”, коментира администраторът на блога и автор на поредицата.

„Пътят на живота” (нова рубрика със старт на 20 март, петък) – това е първата ни нова рубрика, която ще Ви предложим през пролетния сезон! Тя е с изключително интересна концепция и със сигурност ще Ви хареса. Заглавието ѝ сигурно Ви звучи доста странно, но за по-запознатите с турския телевизионен ефир читатели, които следят рубриката ни „Какво гледат в Турция?” редовно, сигурно то им подсказва нещо. И да, не се лъжете, защото от 20 март (петък) всеки петък предстои да Ви запознаваме с по един епизод от все още неизлъчената у нас медицинска мелодрама „Пътят на живота” (Hayat Yolunda), стартирала през изминалата есен по KanalD, но приключила заради ниските си рейтинги в края на декември м. г. В първото издание ще Ви запознаем подробно със сюжета и героите в поредицата, а от следващата седмица предстои всеки петък да прочитате преразкази на отделните епизоди, които общо са 13! Мнозина от Вас сигурно ще си кажат защо ще го правим, след като епизодите ги има в интернет и по-любопитните могат да ги гледат, а дори и вече някои са го направили. Сега ще Ви отговорим – стартираме тази рубрика, тъй като ще преразказваме епизодите по изключително интересен начин и винаги след тях ще даваме оценките си, коментарите и обзорите си, а ще включваме и Вашите мнения, което със сигурност ще Ви бъде интересно. Освен това един епизод от сериала е с продължителност от цял час и половина, докато в рубриката на СЕРИАЛИ в България ще ги четете за минути, с което ще спестите наистина много време. Очаквайте наистина много изненади в новата ни рубрика, като сюжета ѝ можете да си припомните още сега от тук

„Успехът на...” (нова рубрика със старт на 21 март, събота) – това е втората ни нова рубрика, която ще Ви предложим през пролетния сезон! Тя, също като „Пътят на живота”, ще бъде изключително интересна и със сигурност ще Ви хареса. В нея всяка събота предстои да Ви запознаваме с успеха на даден турски хит у нас в другите страни, в които се е излъчвал. „Рубриката „Успехът на...” също е изключително интересна и полезна, тъй като както знаете, в България с годините се излъчиха и продължават да се излъчват големи хитове, които тук се радват на огромен интерес от страна на зрителите. В Турция обаче например е възможно тези сериали да са постигнали пълен провал, а в останалите страни, където са се излъчили – също. По този начин пък ще става ясно и кои са другите държави, които също излъчват турски сериали и дали в тях те постигат успех, както у нас, или пък не. Безспорно това ще бъде една от най-интригуващите ни поредици през пролетния сезон, която със сигурност ще постигне успех, защото на читателите ще им бъде интересно да разбират какви успехи са постигали любимите им сериали, излъчени у нас, в другите страни, в които са били позиционирани”, коментира администраторът на блога и автор на „Успехът на...”, стартираща на 21 март (събота).

„Турските актьори 24/7” (всяка неделя) – и през пролетния сезон всяка неделя от седмицата СЕРИАЛИ в България ще Ви информира за всичко ново около любимите Ви турски актьори и актриси в единствената рубрика, правеща го у нас – „Турските актьори 24/7”. „Тази поредица се оказа изключително успешна за блога, като за отрицателно време безапелационно се превърна в любима на читателите и заедно с „Какво гледат в Турция?” се утвърди като емблема на СЕРИАЛИ в България. Всяка седмица изданията на „Турските актьори 24/7” са четени средно средно минимум по 500 пъти, което е невероятен резултати, имайки се в предвид скорошния ѝ старт, състоял се едва през изминалата есен. Въпреки краткото си съществуване обаче, поредицата, заедно с тази за рейтингите, се утвърди като любима на читателите и именно заради това и през пролетния сезон публикуването ѝ продължава с пълна сила и единствено читателите на СЕРИАЛИ в България всяка неделя ще бъдат информирани за последните новини и клюки около любимите им турски актьори и актриси от сериалите”, коментира администраторът на блога и автор на рубриката. 
_________________________________________________________________________________

И през пролетния телевизионен сезон всеки път при поява на информация за старта на нов сериал или повторение на вече излъчен такъв, както и при всякакви други промени по водещите национални и кабелни телевизии, ще ги отразяваме в СЕРИАЛИ в България! Продължаваме да бъдем активни и във фейсбук страницата ни, която вече е с близо 950 последователи, и да отговаряме на Вашите въпроси относно сериалите в ask.fm профила ни. За съжаление, рубриката „Любопитно”, която постигаше отлични резултати през есенния сезон, няма да се завърне тази пролет, а най-вероятно през есента, но дотогава има още доста време. Поредицата „Две противоположности”, осъществила се също през изминалата есен, също няма да се завърне, но тя, за разлика от „Любопитно”, окончателно спира, тъй като постигаше доста ниски рейтинги, докато се качваше. 

Очаквайте нещо грандиозно тази пролет в СЕРИАЛИ в България! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Страхотни рубрики сте подготвили, благодаря ви много нямам търпение да започнат да излизат вече.
Благодаря за целият екип че така хубаво ще ни завардвате с всички новости около страницата и с нашите любими турски сериали.

Анонимен каза...

Поздравления!Възхищавам се на старанието с което работите за да създавате разнообразие на нас любителите на турските сериали.Желая Ви здраве и нови идеи с които да продължавате да ни радвате.

Предоставено от Blogger.