СЕРИАЛИ в България на 4 години - едва сега започваме...

Днес е 28 февруари (събота) и най-добрият блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България навършва четири години от създаването си!
Изминаха 48 месеца, над 200 седмици, 1400 дни и за да бъдем по-точни – над 35 000 часа, през които не спирахме да Ви информираме за всички новости по водещите национални и кабелни телевизии, но най-вече – за тяхно величество сериалите, които промениха живота на стотици хиляди зрители, останали запленени след тях. Четири години, които са същевременно и много, и малко.

Започваме с кратка равносметка и връщане назад във времето, когато СЕРИАЛИ в България беше просто един малък и непознат на потребителите сайт в безплатната платформа alle.bg. Стартирахме точно преди четири години на същата дата, като през първата половина на работата ни представяхме всички излъчващи се тогава по телевизиите серийни поредици със собствени авторски резюмета, анализи и интересни и любопитни факти. През ноември 2011 г. станахме много по-активни и вече започнахме да информираме за всички новости в програмните схеми на телевизиите, а месец по-късно, с началото на декември, се преместихме на по-популярната безплатна платформа Blogger. На нея блогът се разполагаше до миналата пролет, когато благодарение на основните ни партньори и приятели от TelevisionBG освен че преминахме на собствен домейн, сменихме и дизайна си с много по-професионален и модерен такъв, който все още използваме. След тeзи ключови моменти в развитието ни положитителните промени за нас оттогава не спират и с всеки изминал ден ставаме все по-популярни и разпознаваеми в интернет-пространството, имайки се в предвид започването ни преди точно четири години от самата нула. И въпреки десетките трудности, пред които се изправихме и които превъзмогнахме през този период, успяхме да се наложим като най-добрия блог за сериали и теленовели у нас!

С годините СЕРИАЛИ в България наложи в интернет-пространството десетки нови идеи и тенденции, които бяха важна и неизменна част от формулата ни за категоричен успех. През изминалите 48 месеца блогът наложи в интернет-пространството идеята за продължения на сериали, която постигна нечуван успех и чието начало се състоя през пролетта на 2013 г., когато стартирахме с продължението на най-вълнуващата турска приказка „Огнено сърце”, което в последствие се оказа и продължава да бъде най-успешният проект на сайта от самото му създаване досега. През месец март, на 14-ти (събота), пък предстои да стартира второто ни продължение – това на „Ифет”. През зимата на 2013 г. пък подновихме замразената през 2012 г. идея за онлайн-състезания, в които Вие да избирате любимите си актьори от сериалите, като и до този момент всяка пролет организираме тримесечния интернет-риалити формат „Любима турска звезда”, а всяка есен – също тримесечния такъв „Любима латино звезда”, като последните победители в тях бяха съответно Туба Бююкюстюн и Елизабет Гутиерез. Проектите постигнаха и продължават да постигат нечувани успехи. Няма как да не отбележим и оригиналните, интересни и полезни за читателите ни рубрики, свързани с любимите им сериали, най-успешните сред които са тази за рейтингите на мелодрамите в Турция „Какво гледат в Турция?”; тази за новините за актьорите и актрисите в тях „Турските актьори 24/7”, интервютата с тях; тази, потапяща Ви в необятния свят на турските сериали „Любопитно”; тази, в която представяме всеки един нов сериал, започващ в южната ни съседка „Турция представя...”; тази за музикалните теми в тях „Музиката от турските сериали”; тази, която представя сблъсъците между различните продукции „Сблъсък” и още много други.

С годините СЕРИАЛИ в България се утвърди като предпочитана марка и лидер сред конкурентите си именно заради голямото доверие, което читателите ни гласуват постоянно и без което нямаше да сме и малка част от това, което сме в момента. Последователите ни в най-голямата социална мрежа Facebook вече наброяват близо 1000, като всеки ден нови и нови жадуващи за новини за любимите им сериали фенове се присъединяват към тази нарастваща бавно, но сигурно част от интернет-потребителите, които категорично избират СЕРИАЛИ в България за свой информатор и пътеводител в света на сериалите. Въпросите в ask.fm профила ни пък вече са над 4100, а дневните ни посещения според най-модерните пийпълметрични техонологии през най-силния ни сезон – есента на 2014 г., варираха между 700 и 1200 и с всеки изминал се покачват още повече и повечe, като в момента средно, въпреки слабия междинен зимен сезон, когато се качват по-малко рубрики и има по-малко новини около българските телевизии, те вече са 1500! 

Четири години изминаха, но те не са достатъчни, защото блогът СЕРИАЛИ в България, превърнал се в кауза и институция, на която потребителите се доверяват, вярват и харесват, продължава с пълна сила да работи за Вас – верните си читатели, за да им предлага най-качествените новини, рубрики, статии, материали и проекти, създадени от най-добрия екип за сериали и теленовели в България, а именно – този на СЕРИАЛИ в България! Благодарим Ви, че сте с нас! J

6 коментара:

Анонимен каза...

Искам да попитам, дали има промяна в програмата на БТВ Лейди, защото в официалната програма, която е публикувана в сайта им пише, че "Ангели пазители" , "Незабравима " са премести в сутрешните часове, а повторението на "Огледален свят" , което се излъчваше в 17ч. се мести в 10. Това официални промени ли са или объркване?
Поздравления за прекрасния блог !

Анонимен каза...

Поздравления!Вие наистина се превърнахте в прекрасен блог със вашите интересни рубрики, всяка от които очаквам с нетърпение.Желая здраве на целият екип и...напред и нагоре!
Честита Баба Марта!

Анонимен каза...

И КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА, НА КОЛКО СТЕ , КОГА ЩЕ СВЪРШИТЕ???? МНОГО СТЕ ЖАЛКИ.................... ДАНО СЕ МАХНЕТЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ .

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Промените са за постоянно. Благодарим Ви за милите думи!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви от сърце за милите думи и пожеланията! Очаквайте много изненади от нас през следващите месеци!
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
А Вие друга работа, освен да плюете по чуждия труд, нямате ли? Щом не Ви харесва, защо продължавате да ни посещавате, та това си е чист мазохизъм и противоречие в думите и действията Ви! Не сме специалисти, за да го кажем, но то се разбира с просто око. Натискате хикса горе и готово - повече не ни посещавате и не четете статиите ни, никой не Ви кара насила да го правите, нали? Жалките в случая сте Вие, а не ние...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Предоставено от Blogger.