"Завръщане" (Sıla) започва на 9 февруари в 20.00 часа

януари 24, 2015
"Тя има всичко, за което някой би мечтал и всичко в миг ѝ бе отнето. Остана без богатство, без семейство и приятели, без свобода и беше принудена
за заживее в златна клетка... да бъде против волята си с мъж, когото не познава, не обича, но честен, справедлив и може би достоен да докаже, че и в неволята се раждат чувства. Това е тяхната история!"

От понеделник, 9 февруари, в ефира на БТВ започва излъчването на един от най-успешните турски сериали - "Завръщане" (Sıla). Поредицата ще се ротира с епизоди всеки делничен ден между 20.00 и 21.30 часа. "Завръщане" ще замести приключващия на 6 февруари (петък) сериал "Милост" (Merhamet), който ще покаже своя финал в обичайното си разписание - от 20.00 до 21.30 часа. Така от 9 февруари в ефира на БТВ зрителите ще могат да проследят една история, изпълнена с перипетии, история за нежеланата любов, която ще бъде разказана от двама млади, изиграни от Джансу Дере ("Езел") и Мехмет Акиф Алакурт.

"Завръщане" започва своето излъчване в ефира на турската ATV през 2006 г., бележейки невероятен успех. Многократно сериалът се е превръщал в най-гледания за седмицата, както в момента такъв е "Черната роза" (Karagul). Излъчил е 3 сезона и общо 79 епизода, като финалът му е през 2008 година. От БТВ вече усилено въртят рекламата към една от най-силните продукции, които някога са излъчвали в prime-time-а си, а нея можете да видите от тук. Освен в Турция и България сериалът е направил премиерата си в няколко държави, където е постигнал невероятен успех. Дали обаче и у нас "Завръщане" ще се превърне в категоричен лидер и ще стане ли един от най-гледаните сериали в ефира на БТВ предстои да разберем.

Интересни факти: 

  • Главната гориня - Съла живее в богато семейство, имайки всичко, за което някога е мечтала, но всъщност тя е осиновена. Къщата, в която се развиват действията в сериала и в която живее Съла, заедно с осиновителите си, е къщата, в която са снимани и сериалите "Перла" (Gumus), "Сезони на любовта" (Lale Devri) и няколко епизода от излъчения у нас "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi).
  • Сериалът "Завръщане" е първият турски сериал на ATV, който започва в ефира на БТВ, както и първият турски сериал на ATV, който ще се излъчва в prime-time-а ѝ, тъй като досега от БТВ са излъчвали сериали на KanalD, ShowTV и FOX в най-гледанато си време.
  • Домът на главния герой Боран (Мехмет Акиф Алакурт) е в град Мардин, който е известен със старинната си архитектура и къщи, издълбани в скалите. Градът е наричан още "каменният град" именно заради каменните си жилища.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.