"Седем часа разлика" с нови епизоди от 20 декември

декември 13, 2014
Изненадващо и неочаквано за зрителите на БТВ е пускането на нови и дългоочаквани епизоди на българския сериал "Седем часа разлика".
Може би всички помните, че миналата година в ефира на медията беше излъчен 3 сезон на сериала, който съдържаше 22 епизода, а от БТВ спряха излъчването му, тъй като прекратиха взаимоотношенията си с продуцента Магърдич Халваджиян. Няколко месеца по-късно, от екипа на БТВ обявиха, че работят по въпроса със заснемането на последните няколко епизода на "Седем часа разлика", тъй като сериалът остана с отворен финал. След дълги обещания и след дълго очакване, то поредицата най-после ще покаже своите последни епизоди, но в ефира на БТВ Синема, където в момента се излъчват неговото повторение.

Тази информация стана ясна, след като преди няколко дни в интернет платформата на БТВ - Voyo, на страницата на сериала, където можете да гледате епизодите, се появи нова секция, в която има епизодите от сезон 4, а в скоби дори пише "Преди БТВ", което само по себе си говори, че предстои да гледаме епизоди, които не са излъчвани по зелената телевизия, а от това следва, че ще се наслаждаваме на последните няколко епизода, за които от екипа на медията говореха. От тук можете да видите секцията с епизодите от 4 сезон на сериала, първият от който вече е валиден. Епизодите от премиерния сезон 4 обаче ще бъдат само 4, след което предстои да видим и окончателния финал на продукцията на Global films. 

За всички, които не могат да гледат епизодите на "Седем часа разлика" на Voyo, от 20 декември (събота) ще могат да го направят в ефира на БТВ Синема. Както знаете, там в момента се върти повторението на първите три сезона на сериала, а последния епизод 22 от сезон 3, ще бъде излъчен тази неделя, 14 декември, от 18.00 до 20.00 часа (90 мин. с рекламите) Следователно следващата събота, 21 декември, и неделя, 22 декември, БТВ Синема ще покаже и окончателния финал на продукцията, побран в 4 епизода, като и в събота, и в неделя ще бъдат излъчени по два епизода от 18.00 до 20.00 часа. На мястото на "Седем часа разлика" от 27 декември (събота) ще се излъчват игрални филми.

За сега от БТВ все още не са потвърдили започването на новите епизоди на една от най-обичаните родни продукции - няма нито реклама, нито някаква информация, оповестяваща започването на 4 сезон. В програмата им на 21 и 22 декември също е отбелязано сезон 3, но вече пише епизод 23 и 24 за събота и 25 и 26 за неделя, а самият сезон 3 има само 22 епизода. Продължаваме да следим темата около започването на дългоочакваните нови епизоди на сериала и показването на неговия официален финал. При поява на информация, допълнително ще ви информираме и за актьорския състав на последните 4 серии, който със сигурност ще бъде драстично променен. Следете ни!

Напомняме, че преди няколко месеца ръководството на bTV Media Group обяви, че отсега нататък ще се стреми да предлага повече авторска и ексклузивна продукция по своите нишови канали, с целта да ги затвърди като фаворити на зрителите, да разнообрази съдържанието им и да ги популяризира. Първата стъпка към тази стратегия бе пускането на новия трети сезон на българския тийн-хит "Революция Z" това лято, който се излъчваше в делничния prime-time на БТВ Синема, където пък сега предстои да гледаме продължението на "Седем часа разлика". 

7 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте знаете ли и имате ли информация дали Огледален свят ще се излъчва на 24 -26 декември по btv lady?И ако може да предоставите някакъв имейл адрес за връзка с вас който е активен

Анонимен каза...

Имате допусната грешка финала на сезон 3 е от 18 - 20 ч. и е само епизод 22, който е 01:30:00 продължителност, не обърквайте хората, ето вижте в програмата на бтв синема за днес, лек ден
и също така 4 сез ще е отново от 18 - 20 :) само вчера беше от 18 - 21 еп от с.3, 19-21 вчера 13.12.2014, лек ден

Анонимен каза...

Да, 4 сезон е от 19 до 21 , но последният епизод от 3 сезон 22 само ще е от 18 до 20 ;)

справка бтв пр http://www.btv.bg/programata/?day=2014-12-14#epg

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
На 24 декември ще се излъчи единствено повторението на епизода на сериала от 23 декември, което се излъчва през деня. От 22:00 часа на същия ден ще се излъчи игрален филм, т.е. няма да има епизод от сериала. На 25 и 26 декември, "Огледален свят" също няма да се излъчва - нито в 17:00, нито в 22:00 часа. Ще дават игрални филми.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви много за поправката! Наистина сме се объркали, но ще оправим проблема. Още веднъж Ви благодарим!
Леки и успешни дни! :)

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Да, благодарим Ви за поправката!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Това е мн.хубаво,ам защо не са по БТВ примерно след сървайвър от 21.30-22.30,като финала можеха да го покажат др.понеделник,вместо това ще дават гнусния Милост,а за революжия З,можеха поне да повтарят 3 и 4 сезон по БТВ от 18.00 вместо да ми пускат турската имитация на американския опасни улици,бтв шибаняци сте от всякъде.

Анонимен каза...

Здравейте на 29 и 30 декември ще бъде ли излъчен Огледален Свят и на 31 декември ще дават ли Огледален Свят btv lady

Анонимен каза...

Здравейте,
ше се излъчва ли продължението на великолепният век,справедливостта на кара и черна роза?

Предоставено от Blogger.