"Дила" (Dila Hanim) започва от ноември по Диема Фемили

Есенният телевизионен сезон е в разгара си и през следващия последен месец от него - ноември, телевизиите ще наложат няколко леки промени
в програмните си схеми. За тях се информирате в следващите абзаци!

Започваме извънредно с Диема Фемили, която подготвя огромна изненада за зрителите си през ноември: 
През предстоящия месец ноември в ефира на дамската медия от семейството на Nova Broadcasting Group започва излъчването на нова хитова турска мелодрама. Към момента заглавието ѝ в рекламната тарифа на медията не е напълно уточнено, като в нея поредицата присъства само с името "Дила", което пък както може би по-запознатите ни читатели се досещат, че става въпрос за хитовата поредица, приключила тази пролет в Турция "Госпожа Дила" (Dila Hanim). Новата мелодрама ще се позиционира всяка делнична вечер с начален час 22.30 часа и краен такъв - 23.30 часа. Към момента все още не е ясна стартовата ѝ дата, като до няколко седмици би трябвало да разберем коя ще е тя, информирайки Ви своевременно. 

"Дила" е сравнително нов сериал, който стартира в Турция преди две години - на 14 септември 2012 г., но приключи преди няколко месеца, на 25 април т. г. В него главните роли се изпълняват от любимеца на родните и турските зрители Еркан Петеккая, който познаваме от сериалите "Любов назаем", "Памуковата принцеса" и "Времето лети" и познатата у нас единствено от криминалната драма "Долината на вълците" Хатидже Шендил. Поредицата се състои от 62 оригинално деветдесет-минутни епизода, а продуцент е GOLD Film. Интересно е, че "Дила" първоначално се излъчва по телевизия StarTV, но след това преминава в редиците на конкурентната ShowTV. Друга любопитна подробност е, че третата главна роля в продукцията е поверена на актьорът, който до преди дни гледахме в "Ифет" Махир Гюнширай (Али-Ихсан), т. е. зрителите няма да се разделят за дълго с любимеца си. 

Продължаваме нататък с промените през месец ноември по БТВ:
В началото на предстоящия последен есенен месец в ефира на най-гледаната българска телевизия по данни на ГАРБ стартира финалния етап в музикалното шоу "Гласът на България", а именно концертите на живо. Те ще започнат на 2 ноември, като най-вероятно формата на 7/8 Production ще запази настоящето си разписание - всяка неделя между 20.00 и 22.00 часа ще се излъчват живите концерти, а всеки петък между 21.30 и 22.30 часа - резултатите след гласуването от тях. Тук е мястото да съобщим и, че с началото на концертите на живо в "Гласът на България" като ко-водещ и партньор на титуляра Мартен Роберто се завръща неговата партньорка в 1 сезон и треньорка във 2 Вики Терзийска. 

Сигурно забелязвате, че сме съобщили, че резултатите от живите концерти в "Гласът на България" ще се излъчват всеки петък от 21.30 до 22.30 часа, а не както в момента, по време на вокалните двубои, между 21.00 и 22.30 часа. Това е така, защото поне в тарифата на БТВ за месец ноември не присъства новият риалити сериал на "Междинна станция" "Истински истории", чиито пилотни два епизода ще се излъчат този и следващия петък, съответно на 24 и 31 октомври. Според последната информация, от БТВ са решили първоначално да видят какви ще са рейтинг-резултатите на формата и след това, посредством тях, да преценят дали той да продължи да се излъчва или не. Именно и заради това поне в тарифата за ноември новият турски сериал, стартиращ на 5 ноември (сряда) "Милост" (Merhamet) ще се излъчва всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа. 

И приключваме с промените през ноември по НоваТВ:
Вече е ясна официалната есенна prime-time програма на синята телевизия. "ВИП Brother 2014: Образцов дом" и през ноември ще се излъчва всеки понеделник и сряда съответно между 20.00 и 23.00 часа и 20.00 и 22.00 часа (живите издания) и всеки вторник, четвъртък и петък между 20.00 и 21.00 часа (дейли епизодите). От следващата седмица живите концерти на "X Factor" вече ще се излъчват само всеки вторник между 21.00 и 23.00 часа, като резултатите от гласуването след тях ще стават ясни всеки четвъртък между 22.00 и 23.00 часа. Документалната поредица "Съдби на кръстопът" пък вече ще се излъчва всеки четвъртък и петък между 21.00 и 22.00 часа, считано от следващата седмица. Продължава излъчването на кулинарното шоу "Кошмари в кухнята" с водещ Иван Манчев всяка сряда между 22.00 и 23.00 часа, както и на коментарното студио на "ВИП Brother 2014: Образцов дом" с водещ Венета Райкова всеки петък между 22.00 и 23.00 часа. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.