Фарах Зейнеб Абдуллах: "Любовта може да е опасна"

От днес, 25 септември (четвъртък), след като през изминалите близо 4 месеца ежеседмично публикувахме интервюта с 18-те участници от
"Любима турска звезда 2014" и миналата седмица бе пуснато последното, то от сега нататък до следващата пролет, предстои да публикуваме такива с едни от най-обичаните турски актьори и актриси, като първото ще бъде с актрисата, изпълнила ролята на любимата на милиони по света Айлин от семейна драма номер 1 след "Листопад" "Времето лети". Казва се Фарах Зейнеб Абдуллах и е родена на 17 август 1989 г. в Истанбул, Турция. В момента е на 25 години, зодия лъв. Биографията й не е богата на особено много роли в продукции, всъщност персонажите й в сериали са само два - на Айлин във "Времето лети" и на Шура в излъчващия своя 2 сезон в момента в Турция исторически хит "Курт Сеит и Шура". Майка й Гюляй е босненка, а баща й Осман - полу-иракчанин полу-турчин. Още като ученичка, семейството й се премества в Лондон, Англия, където баща й започва работа. През 2010 г. получава първата си роля в сериал, именно във "Времето лети", а през 2013 г. взима участие във кино-лентата "Мечтата на пеперудата" (Kelebeğin Rüyası). През изминалата зима започва участието й в "Курт Сеит и Шура", а преди месеци изигра ролята на Ейлюл във втората й филмова продукция "Приказката на малкия септември" (Bi Küçük Eylül Meselesi), партнирайки си с Енгин Акюрек.

Какви са Вашите изисквания, когато Ви предложат участие във филм или сериал?
Правя всичко спрямо интуицията и сърцето си. И за щастие изборите ми винаги са били верни и успешни. 

Плаши ли Ви славата, която придобихте през последните години?
Славата и популярността, идват, но и си отиват в даден момент. Човек не трябва да се самозабравя, защото винаги има вероятност да паднеш от високо и един всички да говорят за теб, а на другия вече да са те забравили. Затова не ме е страх.

Получавате много признания за външния Ви вид, как постигате тази красота?
Аз пък не се смятам за толкова хубава, чувала съм и лоши коментари относно външния ми вид. Но за мен важното е човек да се харесва и да се чувство удобно "в кожата" си.

Как реагирате на лошите коментари по Ваш адрес?
Реагирам съвсем нормално, всеки има различен вкус и виждания за нещата. Понякога ми става смешно и на клюките по мой адрес в жълтите вестници, много се забавлявам с тях.

Как успявате хем да сте толкова секси, хем да изглеждате толкова невинно?
Пак разбирам нещо ново за себе си... Не се смятам за секси, но съм чувала подобни комплименти. Всъщност всичко постигнато в моя живот, е постигнато чрез много влагане на енергия, каквато се радвам и съм благодарна, че имам.

Вярно ли е, че сте си оперирала носа?
Не е вярно, явно това е една от много клюки по мой адрес, харесвам се такава, каквато съм.

Разкажете повече за детството си!
Родена съм в Гайретепе, близо до Истанбул. Имам двама братя, заедно отраснахме. 

Коя е любимата Ви семейна история?
Майка ми е била запалена по автомобилите и още на 17 е започнала да кара, без книжка. Веднъж карала дядо ми и катастрофирала, добре, че полицаят е бил неин далечен роднина, който не я е глобил сериозно, но й е поставил условие да работи в неговата малка фирма, за да издължи глобата, която по правило би трябвало да й се даде. И в тази малка фирма всъщност се е запознала с баща ми и така до днес любовта им продължава. Сега те обаче са в Англия, баща ми има фирма за химическо чистене и за съжаление рядко се виждам със семейството си.

Винаги ли сте била толкова спокойна и умерена?
О, не! Когато бях в пубертета, особено около 13-14 години, бях много дива и постоянно се бунтувах на несправедливостите в живота. 

Разкажете повече за този период от живота Ви!
Бях много лошо момиче, всички учители ме мразеха. Започнах да слушам метал музика, много се разтоварвах. Бях голяма фенка и на Бритни Спиърс, тогава звездата й тъкмо изгряваше. Обличах се само в черни дрехи, подобно на феновете на метал музиката по това време. Тогава си направих и първия пиърсинг, първо на корема, а след това и на устата.

Защо си пробихте и езика?
Тогава бях само на 16 години и честно казано не осъзнавах в действителност какво върша. Никога не съм искала да имам пиърсинг като по-малка, но по моите години това беше модерно, а аз като всеки друг тинейджър, исках да съм в крак с тенденциите. Сега, когато пораснах, понякога съжалявам, но връщане назад няма.

Спомняте ли си първата ученическа любов?
Първата ми ученическа любов беше много късно, чак когато учех в гимназията. Когато той разби сърцето ми си мислех, че повече няма да погледна момче, че няма да намеря друго, като него, но пак казвам, била съм дете и не съм осъзнавала какво правя.

Щастие ли е любовта?
Любовта започва весело и щастливо, но за съжаление в повечето случаи не продължава така. След като в един момент си омръзнат, двамата във връзката започват да се карат, има много конфликти... Но все пак за щастие има и случаи на вечна любов, давам пример с родителите ми, които все още много се обичат.

Доста се коментираше интимната Ви сцена в последната Ви продукция с Енгин Акюрек...
Ние сме актьори и сме поставяни пред всякакви предизвикателства. Важното е обаче да запазиш хладнокръвие и спокойствие, защото все пак това е работата ни и ние сме длъжни да я изпълняваме по възможно най-добрия начин, нали затова ни се плаща. Енгин е голям професионалист и смятам, че специално тази сцена се получи повече от добре.

Но по принцип трудни ли са Ви любовните сцени?
Пак казвам, това ни е работата. 

Как описвате играта си с Къванч Татлъту, играхте заедно в цели две продукции?
На мен ми беше много удобно и комфортно да играя с него, той е голям професионалист, за мен беше чест цели два пъти да застанем заедно на снимачните площадки на различни продукции.

Какво значи любовта за Вас?
Много ми е трудно да я определя. Когато съм влюбена всяка една моя емоция е по-различна от останалите, когато не съм влюбена. С времето човек трупа опит и в любовта, и с всичко останало, а аз все още съм твърде млада. За мен думите "бих умрял за теб" не са доказателство за любовта на един човек към друг. Любовта има и своите тъмни страни, когато се влюбиш понякога изгубваш контрол и ставаш опасен не за кой да е, а за самия себе си.

Влюбена ли сте в момента?
Не.

Възможно ли е след като двама влюбени се разделят, те да останат и след това само приятели?
Да, с абсолютно всички мои бивши гаджета към момента поддържаме много добри отношения. А и вече познаваш този човек и ти е по-лесно да му споделиш емоциите си, докато когато тепърва завързваш приятелство е по-трудно.
_________________________________________________________________________________

Забележка: интервюто е взето в средата на тази година за турския сайт "Hurriyet"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.