"Опасна красота" с повторение от 3 октомври в 12.30 по НоваТВ

септември 18, 2014
Есенния телевизионен сезон е в разгара си и въпреки това новините, свързани с новостите по водещите национални и кабелни телевизии, не
спират да идват. Днес предстои да Ви запознаем с един от акцентите в началото на октомври в дневната програма на най-гледаната българска телевизия по данни на независимата международна пийпълметрична агенция Nielsen (Mediaresearch) НоваТВ.

На 2 октомври (петък) ще бъде излъчен финалния епизод от 3 последен сезон на криминалната драма "Езел" (Ezel). Поредицата с участието на Кенан Имирзалъолу, Джансу Дере, Ийт Йозшенер и Баръш Фалай ще покаже своята кулминация на горе-упоменатата дата, в обичайното ѝ разписание между 12.30 и 13.30 часа, след обедната емисия новини с водещ Невена Василева и преди поредните две серии от индийската драма "Моята карма" (Uttaran). 

Питате се какво ще замести "Езел" в делничните обеди по НоваТВ? Спокойно, няма да е нито "1001 нощ", нито "Мелодията на сърцето", да не повярваш! Считано от 3 октомври (петък), ден след последния епизод от "Езел", по синята телевизия започва първото повторение на направилата премиерата си у нас миналата зима турска история "Опасна красота" (Eve Dusen Yildirim), чиито серии ще бъдат показвани всеки делничен обед между 12.30 и 13.30 часа, изправяйки се пряко срещу повторенията на "Шоуто на Слави" по конкурентната БТВ. Поредицата разказва за семейството на Ахмет, който след смъртта на брат си приема у дома своята племенница - красивата Муазес. В спокойното им до този момент ежедневие обаче тя предизвиква неочаквани и дълбоки промени. Синовете на Ахмет се срещат за първи път със своята братовчедка и веднага усещат, че тя внася живот и енергия в дома им, а заедно с тях и неусетно привличане. Единственият човек, който не харесва Муазес, е консервативната и властна съпруга на единия брат, която бързо усеща заплаха в лицето на младата жена и нейната опасна красота. Поредицата е по едноименния роман на Нахит Сърръ Йорик, а в актьорския състав зрителите ще видят Мурат Хан ("Цената на живота" и "Изоставено сърце"), Гизем Караджа ("Надежда за обич" и "Пътят на Емир"), Мехмет Джан Минджинозлу ("Малки тайни") и други. 

Продължаваме нататък, към следващите акценти през октомври в програмната схема на НоваТВ. Парламентарните избори наближават с всеки изминал ден и водещите национални телевизии подготвят усилено изборните си студиа, с които да борят конкуренцията. За разлика от това на БТВ, чието започва на 5 октомври (неделя) едва в 12.30 часа, продължавайки до късните часове на деня, то това на НоваТВ стартира чак в 16.30 часа, също обаче излъчвайки се чак до полунощ. Извънредно на този ден ще бъде показана следобедна емисия новини между 16.00 и 16.30 часа, като именно заради това през първата седмица на октомври издание на публицистичното предаване "Дикoff" няма да има. Също така следващата събота, 27 септември, ще бъде излъчен последния четвърти предизборен дебат на НоваТВ "Кастинг 240", между 16.00 и 18.00 часа, а от първата събота на октомври в този часови слот ще се излъчват игрални филми. 

4 коментара:

Анонимен каза...

Много тъпи решения от страна на Нова ако в 12.30 съм си вкъщи ще гледам Слави,иначе в този слот можеха да пуснат повторенията на господарите,както през 2008/9г. , за съботата можеха да пуснат А група,освен това защо не довършат Касъл и да пусант продължението на Рекс което незнайно защо този път беше оставено по диема,трябва да се намалят сапунките и реалитта и да има малко спорт и смислени сериали

Анонимен каза...

свързани съдби нов премиерен португалски сеирал от 13 октомври 20:00

Анонимен каза...

свързани съдби нов премиерен португалски сеирал от 13 октомври 20:00
по бтв лейди

Анонимен каза...

свързани съдби нов премиерен португалски сеирал от 13 октомври 20:00
по бтв лейди

Предоставено от Blogger.