Какво да очакваме тази есен в програмната схема на БТВ?


С всеки изминал ден наближава най-очаквания телевизионен сезон - есенния.
Сезонът, в който всяка една българска медия излъчва своите дълго подготвяни продукции, с които ще запълни времето в prime-time-а си. След дълго очакване, най-после както по традиция, първа излезе есенната програма за месец септември на най-гледаната родна телевизия - БТВ. В нея са отбелязани стартовите дати на новите сезони на две от най-успешните предавания на медията - "Survivor" и "Гласът на България". През септември се завръща и хитовия турски сериал с Къван Татлъту "Север-Юг" (Kuzey Guney). Повече за това кога започват новите продукции и кога се завръщат любимите Ви сериали и предавания, можете да разберете в по-долните редове.

Още от първия ден на новия месец, а именно 1 септември (понеделник), в ефира на БТВ се завръща сутрешното делнично развлекателно предаване с водещи Александър Кадиев и Деси Стоянова "Преди обед". През септември предаването ще предлага удължени издания, като ще започва всеки делничен ден в 09.30 часа, веднага след "Тази сутрин" с Биляна Гавазова и Антон Хекимян, и ще приключва в 12.00 часа, след което следва обедната емисия новини на БТВ. Напомняме Ви, че в момента всеки делничен ден от 09.30 до 12.00 часа (в същото разписание), можете да си припомните най-добрите избрани моменти от изминалия сезон на "Преди обед", като последното издание ще бъде излъчено на 29 август (петък). 

Също от 1 септември (понеделник), както вече отдавна е ясно, се завръща и най-гледаното вечерно токшоу у нас с водещ Слави Трифонов, а именно "Шоуто на Слави". То ще запази старото си разписание - всеки делничен ден от 22.30 до 23.30 часа.

На 5 септември (петък) БТВ ще излъчи и финалния епизод на сериала "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum). Последният епизод от трети сезон, който носи името "Пътят на Емир" (Emir'in Yolu), ще бъде показан в обичайния си час на излъчване - от 20.00 до 21.30 часа. В понеделник, 8 септември и вторник, 9 септември, БТВ ще предложи на зрителите си два поредни игрални филма, които ще започнат в 20.00 часа и ще приключат в 21.30 часа, след което следва епизод от испанския исторически сериал "Изабел Кастилска" (Isabel) до 22.30 часа.

На мястото на "Огледален свят: Пътят на Емир", започват да се излъчват новите епизоди от най-гледания турски сериал за 2014 г. у нас - "Север-Юг" (Kuzey Guney). Драмата с участието на Къванч Татлъту започва от 10 септември (сряда) и ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа, до старта на "Гласът на България". След това турската продукция на Kanal D ще бъде спряна временно, до месец октомври.

От 13 септември (събота) пък се завръща най-успешния социален проект в България - "Предай нататък". Благотворителното предаване, което е с водещ Наталия Симеонова, ще показва своите нови истории в старото си разписание - всяка събота вечер между 20.00 и 22.00 часа.

От 13 септември (събота) с нов сезон се завръща и предаването на Петя Дикова, а именно "Cool...T". То няма да променя деня и часа си на излъчване, а ще продължи в старото си и добре познато разписание - всяка събота от 11.00 до 12.00 часа, единствено в ефира на БТВ.

От 15 септември (понеделник) стартира петия сезон на най-успешното приключенско риалити правено у нас - "Survivor: Cambodia". Той ще се излъчва всеки делничен ден от 21.30 до 22.30 часа, като единствено на 15-ти септември ще покаже старта си от 20.00 до 21.30 часа. Новият сезон на "Survivor" отново ще бъде продуциран от компанията на Любов Нейков и Евтим Милошев "Dream Team Productions", а водещ за пети пореден път ще бъде актьорът Владимир Карамазов. Петият сезон на приключенското риалити обещава да бъде по-екстремно от всякога, като в него за първи път фенове ще се изправят срещу звезди.

Както вече за всички е ясно, стартът на най-успешното музикално предаване у нас "Гласът на България", ще бъде на 21-ви септември (неделя). Новият трети сезон, в който жури ще бъдат поп певецът Миро, рок звездата Наско от Б.Т.Р., естрадната легенда Орлин Горанов и поп-фолк певицата ДесиСлава, за първи път ще стартира с двучасова премиера - от 20.00 до 22.00 часа. Първият етап от формата "Кастингите на тъмно" от 22 септември (понеделник) ще се излъчва всеки делничен ден между 20.00 до 21.30 часа, след което следва епизод от "Survivor 5: Cambodia". За трети пореден път, "Гласът на България" ще бъде поверен в ръцете на Слави Трифонов и продуцентската му компания "Seven-Eight Production".

От 8 септември (понеделник) с нов трети сезон се завръща и публицистичното предаване с водещ Цветанка Ризова - "Лице в лице". То ще продължи да се излъчва всеки делничен ден от 17.30 до 18.00 часа, след което пък започва поредния епизод на сериала "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), който от септември отново ще се излъчва по един час.

От 27-ми септември (събота), започва коментарното студио на "Survivor", което ще се излъчва всяка събота от 15.00 до 16.00 часа по БТВ. Напомняме Ви, че през изминалите четири сезона, БТВ също предлагаше коментарно студио на предаването. 

Също от 27-ми септември (събота) с нов сезон се завръща и документалното предаване "БТВ Документите", което ще се излъчва всяка събота между 16.00 и 17.00 часа.

От 6-ти септември (събота) и 7-ми септември (неделя) се завръщат съответно сутрешните предавания на БТВ "Тази събота" и "Тази неделя". Те, както досега, ще продължат да се излъчват в обичайния си часови пояс - от 08.00 до 11.00 часа. Допълнително ще обявим и кой ще бъде водещ през новия сезон, дали това ще продължат да бъдат Мариана Векилска (водеща на политическата част) и Диана Любенова (водещата на life-style частта), или пък след майчинство ще се завърне титулярката Лора Крумова.

От 7 септември (неделя) завръщането си ще направят и предаванията "Търси се..." и "120 минути". Развлекателното предаване на "Harbour Islands" ще продължи да се излъчва всяка неделя от 11.00 до 12.00 часа, като и през този сезон водещи ще бъдат тандема Меги и Нели. Завръщането на "120 минути" ще бъде в неделя, а предаването вече ще се излъчва всяка неделя от 17.00 до 19.00 часа, замествайки сваленото от ефир предаване "Нека говорят...". На мястото на "120 минути" в събота от 17.00 до 19.00 часа, БТВ ще предлага игрални филми. 

Комедийното предаване на БТВ, което се радва на висок интерес - "Комиците" също се завръща през септември, на 6 (събота), но вече не само с нов ден, но и с нов час на излъчване. То ще бъде ротирано в ефира на БТВ вече всяка събота от 22.15 до 23.15 часа, като пък в неделя комедията в късния праймтайм продължава, ще се излъчват новите епизоди на "Аламинут" - всяка неделя между 22.15 и 22.30 часа. 

Българският комедиен сериал "Столичани в повече" и романтичното предаване с водещ Миро - "Наистина любов", не са част от програмата на БТВ през септември. Най-вероятно те ще се завърнат на по-късен етап, като съвсем скоро ще Ви дадем повече информация, както и за съдбата на турския хит "Север-Юг". 

5 коментара:

Анонимен каза...

Като гледам нищо ново,освен второкласни комедийни шоута,които вече рейта им падна,и до смърт омразните плетени чорапи с преждата на Турчолята(турски сериали) с две думи повръщни и фанатизъм,латино сериалите нека си чакат и да се трупат година след година.

Анонимен каза...

Ако нещо не ти харесва, не го гледаш. А ако за теб са омразни ,то на друг може да не са.Всеки обаче си има мнение,което трябва да се уважажа ,независимо да ни харесва или не.

Анонимен каза...

Да живеят турските сериали!

Анонимен каза...

Да живеят латиноамериканските сериали! По бързо да ги махат тези турски *с извинение* боклуци!

Анонимен каза...

Вижте как теленовелас са си написали статията и после вървете и разаправяйте кой е лидера!!

Предоставено от Blogger.