Толгахан Сайъшман: "От малък мечтаех да стана актьор"

Продължава рубриката ни, в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с участниците в "Любима турска звезда 2014".
Тази седмица предстои да прочетете 17-то подред и 13-то със участник в онлайн-риалити формата ни. Напомняме, че от 1 май т. г. досега, публикувахме такива с Пелин Карахан, Туба Бююкюстюн, Халит Ергенч, Джансел Елчин, Мерием Узерли, Бергюзар Корел, Гюнай Караджаолу, Берен Саат, Чаатай Улусой, Сюнгюл Йоден, Еркан Петеккая и Кенан Имирзалъолу, както и със Селен Сойдер, Енгин Акюрек, Гизем Караджа и Ибрахим Челиккол. Време е да започваме! Той е роден на 17 декември 1981 г. в Истанбул, Турция. В момента е на 32 години, зодия стрелец. У нас сме го гледали в приключилия преди около два месеца турски сериал "Сезони на любовта" (Lale Devri), където изпълнява главната роля, тази на Чънар и в излъчения преди години по Диема Фемили филм "Мач за двама" (Ask Tutulmasi), в който си партнираше с Фахрие Евджен ("Листопад"). С епизодична роля се появява и в турския тийн-хит "Мечтатели" (Kavak Yelleri). За последно се снима тази година в кино-продукцията "Стрелба" (Surgun), където отново изиграва главна роля. През годините, в които се снима в "Сезони на любовта", той преживява любовни романси и с трите си екранни партньорки - Емина Сандал (Лале), Серенай Саръкая (Йешим) и Селен Сойдер (Топрак), като в крайна сметка открива любовта в лицето на последната, с която имат връзка, продължаваща и до момента. Той е Толгахан Сайъшман, класирал се на почетното 5 място в "Любима турска звезда 2014"!

Какво беше детството Ви?
Мисля, че бях много щастливо дете, радвах се, когато цялото семейство се събирахме и гледаме телевизия. Имах голямо въображение.

Още от тогава ли мечтаехте да станете актьор?
О да, определено, въпреки, че имах и друга голяма страст - футболът. Детството ми съвпадна с появата на видео-касетките под наем, с приятелите ми доста често си взимахме и като изглеждахме всеки един филм, след това обсъждахме кой на кой герой прилича и накрая го пресъздавахме по наш детски начин, беше много забавно. 

Като какъв актьор се определяте?
Не мисля, че мога да се самоопределя, тази дума е на зрителите, които оценяват играта ми и си правят преценки. Късметлия съм, защото професията ми ми дава възможност постоянно да се развивам и да научавам нови и нови неща. Доста хора ме критикуват, но и доста - одобряват, но това е нормално, хората са различни.

Какво правите, за да се усъвършенствате?
Всеки нов персонаж, на който вдъхвам живот, ме усъвършенства и развива като актьор, това е тайната ми.

Как се чувствате на снимачната площадка на "Сезони на любовта", какви са отношенията Ви с колегите?
Чувствам се много добре в работната среда на сериала, тук голяма роля изиграва професионалната работа в екип, сработваме се много добре един с друг. Естествено, имало е и моменти, в които не ни издържат нервите и започваме да се караме, но това е само "в кухнята" на сериала, на снимачната площадка забравяме за всичко и се отдаваме на героите си. Именно заради това работим много бързо и качествено.

Какво ще се случи в предстоящия нов сезон?
Всъщност сценария се промени коренно след някои събития, в момента даже аз не знам какво ще се случи, за да издавам подробности.

През тази година ще се снимате в нов филм, разкажете повече!
Да, "Стрелба" (Surgun) е един много специален за мен филм. Всъщност той е исторически, действието се развива през 1963 година. Заради закон, наложен от тогавашните управляващи, дъщерите в гръцките семейства в Турция са били отнемани от родителите си. И всъщност, млад островитянин се влюбва в едно от тези момичета, разказва се за любовта между тях. С нетърпение очаквам мнението и първите реакции на зрителите след премиерата.

Какъв сте, когато обичате?
Въпреки, че не съм особено романтичен, влагам много страст във връзките си. Щастието на половинката ми винаги е мой приоритет, аз правя всичко възможно, за да се чувства любимата ми специална и обичана.

Каква е тайната на добрата връзка?
За мен най-голямата тайна и ключът към стабилните връзка и отношения между двама влюбени, е човек да не бъде егоистичен и да уважава ближния. Преди да се стартира дадена връзка, двамата влюбени първо трябва да се опознаят достатъчно добре и да преценят дали би съществувало дългосрочно разбирателство. Стъпките във дадена връзка трябва да се правят и от двамата влюбени в нея, а не само от единия.

Какво е най-романтичното нещо, което някога сте правил?
Мисля, че това е твърде личен въпрос. Но едно от романтичните неща, които съм правил е планиране на почивка-изненада за любимата ми.

Какви жени харесвате?
Харесвам красиви и умни жени, с които да имаме общи интереси. За мен е важно жената до мен да бъде добра, със самочувствие, без лоши намерения. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.